- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomtrial
tag
válasz
PowerBuldog #21197 üzenetére
Passzolom, FB-on kérdezd meg a csókánál...
-
tomtrial
tag
Ez de komoly, imádom ezt a színt
-
tomtrial
tag
Egy ismerősöm kért meg, hogy írjak ide a nevében ...
Van egy ilyen Fuel Cell-je és a benne lévő ikont szeretné kicserélni más színre (bordó, sárga) ... illetve a tartózsáktól is megszabadulna. Tehát akinek kell egy ilyen tartózsák és ikon és tud helyette adni egy sima feketét ikonból meg pirosat, sárgát stb. az szóljon nekem és adok elérhetőséget. Köszi
-
tomtrial
tag
válasz
IAjaxI #21150 üzenetére
Jajj ne már
Nem lesz itt egy "jófej" srác sem és így mindenkinek drágán kell szemüveget vásárolnia
... Hidd el, hogy harryls csak poénkodott, nekem egyből leesett! Ő is hatalmas jófej ám ... ha szépen megkéred, szerintem megtámogat egy belga sörrel miután kijött a fürdőből és rátekintene a vaterára aznap már 5. alkalommal
harryls: ha nagy, légy jófej és add neki csak úgy oda
Vole: Holbrook-ot mennyiért tudnál? Ezek közül érdekelne ... 1. 2. 3.
-
harryls
aktív tag
PowerBuldog Itt van megint egy, és most nem kell végigvárni míg lejár a licit [link]
-
sz_proli
csendes tag
Igen, én is úgy hallottam (már vagy 3 hónapja), hogy az x-metal gyártósorok leállnak/leálltak és az anno csak az x-metal kereteknek készült gyár vagy gyárrész megszűnik és helyette arra a technológiára fognak ráállni, mint amivel a pit boss is készült. Ehhez pedig külön, új gyártósort vagy részleget csinálnak. Szóval várható, hogy az új tipusok már részben ilyenek lesznek.
Én kíváncsian várom, hogy milyen lesz ez az új irány, de azért kár az x-metálokért.
-
Vole
aktív tag
Ezert is lenne duplan elonyos a karbon Juliet. Ha csokken a gyartasi koltseg, akkor nem kell arat emelni ( csokkenteni biztos hogy nem fognak ), raadasul a karbon konnyebb lenne ezaltal kenyelmesebb. Az anyagtulajdonsagok miatt gyakorlatilag az egesz keret maradhatna olyan amilyen most.
Lehet, hogy fel kene vetni az otletet az Oakley-nak, hatha nem gondoltak erre
-
Vole
aktív tag
A Juliet -ert kar, az egy orok klasszikus. A mai napig jol viszik. Ugy tunik hamarosan be kell nekem is raktaraznom egy-ket Juliet keretet meg lencset, hogy 10 ev mulva se legyen problema
Mondjuk abban az esetben nem bannam a dolgot, ha X-Metal helyett lenne karbon Juliet
-
-
X-metal
tag
: Az OTT lencséről elfeledkeztél, vagy nincs?
-
B.Ricsike
őstag
Nem tud valaki egy jóáras x-squared-et? Lehetőleg Ice lencsével. De Fire vagy Ruby is jöhet legvégső esetben.
-
harryls
aktív tag
válasz
X-metal #21152 üzenetére
Sokszor a haverjaim sem értik akikkel napi szinten kapcsolatban vagyok hogy komolyan mondtam valamit vagy poén volt, most mit csináljak ilyen vagyok, akik ismernek tudják.
Jól mondod nincs azzal semmi baj hogy belinkelte, miért akár én is vagy te is megcsíphettük volna. Csak a fürdéssel és a belga sörökkel voltam elfoglalva
Tayrol már régóta szeretett volna R1-et, most már neki is van, de XX-e még mindig nincs
-
X-metal
tag
válasz
IAjaxI #21150 üzenetére
Ne vedd már magadra, amit Harryls kolléga írt.
Én ismerem, tudom, hogy nem komolyan gondolja, illetve csak rosszul fogalmazta meg, vagy lehagyott egy smilet.
Az pedig, hogy megosztottad, teljesen normális. Én is meg szoktam, ha éppen nincs pénzem megvenni.
Jó kis csapat ez, nem vagyunk irigyek, mindenkinek kijár egy-egy jó vétel.
Kicsit mérges voltam ugyan, mert mint már írtam pont 10 perccel előtte néztem át a teljes vatera kínálatot, de az mát elmúlt.
Olyan ez, mint a lottó 5-ös. Volt szelvényem, de nem az én számaimat húztak ki.De ezt a témát hagyjuk, inkább gyönyörködjünk a régi idők egyik remekművében.
Ma hozta a postás, eltekintve az O betűn található kopástól vadi újnak látszik, makulátlan lencsékkel. -
IAjaxI
csendes tag
válasz
harryls #21144 üzenetére
A jófej kis "barátod", aki veled ellentétben nem 4x vagy 5x nézi át naponta a vaterát, hanem minimum 10x és csak azért nincs 4x vagy 5x akkora gyűjteménye, mert nem teheti meg, naponta körülbelül 15-ször látogatja meg a fórumot!!! Nem egy sört ígértek már egyesek a segítőkészségemért, mert akár a xx-et, a penny-t, vagy ezt is lecsaphattam volna előletek és (pofátlanul) itt a fórumon pár ezer forintos haszonnal azonnal el tudtam volna adni.
Köszi vazze, hogy ezzel a hozzászólásoddal most csalódottan hagyom itt ezt az oldalt. Grat! Legyen szép napod!
-
Hullamos
tag
Es en azert maradtam le az ahitott R1-rol mert nincs vateras kontom
.Olyan pipa vagyok
-
TayRol
nagyúr
szereztem hozza új, eredeti gold ir. lencséket. alakul.
szétszedtem, a felső tömítőgumik 3 darabban máltak le, azt kell még szerezni hozzá - most a Lab-ban juli tomitest tettek bele.
-
TayRol
nagyúr
válasz
PowerBuldog #21142 üzenetére
-
TayRol
nagyúr
Ime a Romeo. A keret nagyon pöpec állapotban van (a bal lencse alatt van egy kis karc gondolom amikor letették pl. az asztalra), orrgumi, szárgumi is, 25-ös távtartók, ellenben a lencse szerintem cserés, hajszálkarcos és mindkettő be is van repedve.
De meglepően jól áll, és 83000 alatti a serialja.
Ja, X-metal/Black Ir. kivitel.
-
lsz_0705
csendes tag
válasz
PowerBuldog #21129 üzenetére
Ducati verziók mindenképpen (a bal az Inmate biztosan). A bikinik is Ducati márkanév alatt "gyártódnak", a háttérben szintén D. molinó van.
-
madagascar
csendes tag
üdv, ha valakit érdekel egy 0 kilóméteres oakley-vertical-computer-bag-3.0 laptop táska, szóljon!
LINK
-
napey
tag
milyen jól áll a csajnak a nagy dög MD [link]
persze lehet hogy neki minden jól áll -
hori13
tag
válasz
PowerBuldog #21134 üzenetére
Mert az is
-
PowerBuldog
veterán
A bal az inkább Ducati Inmate-nek tűnik.
-
válasz
-
Vole
aktív tag
válasz
Hat nem tul jok
-
PowerBuldog
veterán
Ezek milyen Oakley-k lehetnek?
-
napey
tag
válasz
norbysz #21123 üzenetére
Szia!
sztem nem fontos a garancia, nekem van jópár Oakley-m de még egynek se volt soha baja.
Illetve sok év használat után elkezdhet lejönni a lencséről a bevonat, de arra úgysem vonatkozik a garancia (lásd az első hsz-t) Esetleg a keretről is lejöhet a bevonat, de ez a fekete keretekre nem vonatkozik, azok elég strapabíróak.
Egyébként, ha valaki rendszeresen lemossa a keretre és a lencsékre került izzadságot, a bőrről rákerült zsírt, akkor sok év után is ugyanolyan állapotú lehet az Oakley-ja mint új korában
remélem ezért a propaganda dumáért küld nekem egy carbon c six-et a cég -
norbysz
csendes tag
Sziasztok.
Kérdésem az volna hogy ez eredeti
Oakley lehet?
Megéri gari nélkül megvenni?Vagy fontos a garancia? -
-
joshua7
veterán
Szerintetek ez egy eredeti Spike? 25-öt ér egy ilyen?
-
X-metal
tag
A reggel elaludt Straight Jacket helyett...
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
Gascan-hez tudok valahol csak lencsét venni?
A mostanin kezd a réteg leválni és ha lehetne hozzá csak lencsét venni akkor nem vennék másik szemüveget. Persze, ha nem kerülne a lencse annyiba mint egy új szemüveg. -
X-metal
tag
válasz
PowerBuldog #21113 üzenetére
Én konkrétan 10 perccel az előtt néztem végig a vatera 14 oldalas Oakley kínálatát, mint ahogy ez az R1 felkerült... Aztán lementem a kislányommal a játszótérre.
Szerinted ideges vagyok? -
IAjaxI
csendes tag
Hajrá srácok!
(nekem nem kell)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest