Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
Ez már most több, mint amennyit én egy nem Jordan R1-ért fizetek. A hétvégén egy ugyanilyen szép, dobozos szettért 900$ felett fizettek.
Hullamos: Nagyon kell vigyázni a női szemüvegekkel, mert némelyik felvéve igen csak furán tud kinézni egy nőn... Szerintem női szemüveg esetében mindenképpen érdemes először valahol felpróbálni a kiszemelt modellt vásárlás előtt.
-
Hullamos
tag
Esetleg valaki meg tudja mondani hogy eredeti,es hogy egyaltalan mi a neve?Baratnomnek szeretnem de noi oakley-ban nem vagyok othon.Hatha valaki a forumbol jobban vagja a noi szemut mind en.Koszi.[link]
-
X-metal, ezt figyeled? bár nem tudom erre mi lehet a jó ár [link]
-
-
tomtrial
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Szerencséd, hogy akkor még nem voltam ebay képes
Elég jól elpasszoltad ... nem gondoltam volna, hogy azért a lencséért 60$-t kiad valaki.koxx: OTT-t már csak nagyon de nagyon be..szva vennék fel buliban

-
válasz
gyurika981
üzenetére
biztos? nekem nem koxx a nevem vaterán
"gyurika981 felhasználónk szeretne részt venni az Ön zárt aukcióin és ehhez kéri az Ön engedélyét." [link]
Nincs semmi baja a pennynek, csak nem lehet rendesen alkudozni az eladóval

PB: de az

-
X-metal
tag
válasz
tomtrial
üzenetére
Hát a szemét azt konkrétan egyáltalán nem védte meg. Kb. hajnali 2 óra volt, és nem szomjas állapotban a szemüveget a fejére tolva a pultnál fejelt le vele egy 45 fokban csapolt gerendát.

Gyurika981: Ha arra a zárt aukcióban futó Ice Penny-re gondolsz, akkor az egy ba..m.
Én is egyezkedtem vele, aztán nekem is jött ezzel a másik vevő dumával. Közben meg fél éve ott van az a Penny. -
gyurika981
tag
Nem, vaterán is ugyanez a nick nevem mint itt!
Tegnap egy penny-re alkudoztam a vaterán valaki linkelte itt is, meg is egyeztem a srácal 38-ba mondom hogy állítsa át az árat és leütöm erre azt mondja van rá másik érdeklődő ha gondolom adjak érte többet mondtam hogy köszi de akkor nem kell, a másik érdeklődő le is ütötte. Ma délelött nézem, hogy üzenetem jött a vatera belső levelezőjén hogy ismét eladó ha gondolom meg vehetem 38-ért postával oda adja a szemüveget, tetszik ez a penny de mi lehet a gond vele, hogy már ketten sem vitték el
-
válasz
gyurika981
üzenetére
Nem te kértél zárt aukcióra engedélyt a Todd Francis eyepatchemre?

Jury jó kis szemü, nehéz, elpuszíthatatlan, kényelmes is.
Tamás: neked meg OTT kell azt nem tudod zsebrerakni

-
tomtrial
tag
Neem ... Azóta megtanultam a leckét. Hála Bocinak és a Lab-nak azért elég szépen megcsinálták ... fú de szomorú voltam amikor reggel felkeltem és kerestem a szemcsit, majd a nadrágzsebben megtaláltam és sokkot kaptam

Ezentúl ilyen bulikra viszem a keménytokot és egy karabinerrel magamra csatolom
gyurika: hát ennyit nem érdemes kiadni érte, állítólag nehéz szemüveg és kényelmetlen ezért a használata (pedig nekem is tetszik). De majd koxx vagy Supacow megmondja a frankót ... nekik van/volt
-
gyurika981
tag
Egy hete vásároltam meg az első Oakley napszemüvegemet gaborcsutól egy straight jacket-et black iridium polarized lencsével nagyon tetszik! Azon gondolkodom, hogy jó lenne egy fémkeretes szemüveg is, a Jury-ról mi a véleményetek nem találtam sok mindent itt a topicban róla. Vaterán találtam is egyet [link] gondolom, hogy eredeti, mennyit szabad szerintetek egy ilyenért adni, vagy esetleg tudtok ajánlani valamit?
-
-
tomtrial
tag
válasz
X-metal
üzenetére
Uhh elég kemény. Kíváncsi leszek majd mit tudsz kihozni belőle. Amúgy a szemüveg legalább megvédte a szemét a gerendától, ez azért a jobbik eset

A sose igyatokra nekem is volt anno egy esetem: Crosshair Deák Bill koncert után zsebben hagyva és tovább bulizva ...
-
X-metal
tag
válasz
tomtrial
üzenetére
Nem mattot. Polished Black volt, csak iszonyat lefejeltek vele egy gerendát, és a lencse meg a keret is csúnyán sérült. Sokáig nézegettem, aztán 400-as papírral kicsiszoltam a karcokat. Akkor teljesen matt lett. Ezt a felületet finomítottam aztán 600-1200-2000 és 4000-es papírral.
Még nincs teljesen készen, de meglepődtem mennyire jó állapotba került ahhoz képest ahogy kinézett. -
tomtrial
tag
válasz
X-metal
üzenetére
Koszi a tanacsot. Sajnos nem gondoltam, hogy ez lesz belole, de szerencsere a lencse nem karcolodott es a szaran is csak ott latszik picit ahol a fulem eltakarja szoval tenyleg nem vesz.
A csiszolopapirokkal kapcsolatban jol tudod a szamozast, pontosan ugy van. A polirpaszta is ismeros, bringavazaknal mar hasznaltam es eleg jo cucc. Persze nem fogok nekiesni par hajszalkarc miatt a szemunek
csak gondoltam van olyan filc/szer mint pl az autofenyezesre amikor az ottani hajszalkarcokat eltuntetik. (mondjuk az festekreteg es a szer "egyesiti" a retegeket vagy mi, pintosan nem tudom)Egy matt Gascan-t poliroztal le??? Van rola before/after keped esetleg?
-
X-metal
tag
Akarod mondani 2000-es? Méginkább 4000-es.
És nem szárazon, hanem vizesen.
A 200-as papír elég durva, pl. fa deszkák közepes csiszolására alkalmas, vagy régebben festett fémfelületeket csiszolnak elő vele újrafestés előtt.A papírok számozása a négyzetcentiméterenként megtalálható csiszolószemcsék számát jelöli. De lehet, én tudom rosszul.
Tomtrial: Én a GasCan-t a fent leírt módszerrel fényeztem fel, a 4000-es papír elég szépen felfényesítette a matt szárat. Azt pedig simán fel lehet polírozni. Akár kézzel, akár a fentebb már említett Dremel géppel vagy hasonlóval.
De ehhez csiszolópapírt, polírozó filcet, és valami polírpasztát kell vásárolnod.
Ez legalább 2000Ft. Ráadásul ha ezekkel Ilyen irányú tapasztalat nélkül nekiesel a szemüvegednek, akkor még rondább lesz, mint így karcosan...Érdemesebb inkább jobban vigyázni a szemüvegedre.
-
-
-
tomtrial
tag
Sima fekete polished kereten lévő apró pici hajszálkarcok eltüntetésére mit ajánlotok? A Hijinx-em nincs egy hetes, de már tele van a szára karcokkal sajnos.(az apró porszemeket ha mikroszálas törlővel szárazon törlöm le akkor azok összekaristolják a keretet) Persze tudom, hogy a polished keret sajna ilyen, de hátha van valakinek egy jó ötlete

-
bandus
veterán
próbálgattam jupiter squared-eket, nem is áll rosszul

leginkább a black/oo red iridium jött be, meg a black jade iridium. a navy képeken tetszett, de nem jön be élőben, a woodgrain nem tetszik képen sem, élőben meg főleg nem
-
válasz
bandus
üzenetére
Pár éve nagy botrány volt belőle, hogy az ebay tele van gucci, LV és egyéb nagy luxusmárkák hamis cuccaival. Be is akarták (talán be is) perelték őket emiatt. Joguk van törölni az oda nem illő termékeket, szted itthon mennyibe tartana egy ilyen felhatalmazást adni a forgalmazónak vagy az erre kijelölt szervezetnek? Nyilván sokba mert akkor ezek az eladók nem fizetnék be a jutalékot. De ez már más téma

Szvsz minden hamisítás ill hamis termék árt egy márka presztízsének. -
-
bandus
veterán
miért kellene a hazai forgalmazónak ez ellen fellépni? szerintem nem igazán jelentenek neki konkurenciát ezek a szemüvegek, az általuk okozott bevételkiesés meg konvergál a nullához. sokkal többe kerülne bármilyen lépést eszközölni ellenük, mint amekkora anyagi hátrányuk van a dologból, így érthető, ha leszarják.
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Ez kérlek egy juliet másolat
gondolom ott ahonnan jön megfelel az embereknek, na meg nincs is pénzük $400-os szemüvegre. Nagyobb baj az, hogy kis hazánkba is érkeznek ezekből a szarokból és az egyszeri user nem ismeri fel, hogy hamis. A legnagyobb baj viszont, hogy a hazai forgalmazó - finoman szólva - magasról szarik az egészre. (vaterával együtt) -
Viry
tag
válasz
bandus
üzenetére
tudom, hogy van, vannak és lesznek is...de azért a pecsában is a pult alól árulják őket, nem nyíltan webshopban full hamisakat...mert ha Oakeli vagy mittom én Oakly lenne mint a recebok, adihash és pumo stb hamisítványok, hogy azért van némi különbség és úgy árulják....egyszerűen nem értem az Oakley miért nem tesz az ilyenek ellen semmit...
valszeg valahol malayziában üzemel a webshop és a büdös életben nem kutatják fel ki honnan, de akkor is... -
Viry
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nagyon durvák vannak! Már nem tudom sírjak vagy nevessek ezen...

-
Viry
tag
Erre most akadtam rá... KÓKLI bolt
Minden 30$
Olyan modellek vannak hogy az ember agya megáll
elnevezések köszönőviszonyba sincsenek az eredetivel....Az ilyet hogy a faxba nem számolják fel és perelik be ?

-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
2db OTT a fején, elforgatva 45 fokkal

-
-
X-metal
tag
Szerintem az is csak polírozott, és a színe miatt mondják, hogy crome.
A 220-as vízpapír szinte csak megkarcolja az anyagot, alig csiszol le valamit.
én egy kis Dremel géppel kezdtem el dolgozni rajta, miután a kézi csiszolást 3 nap után feladtam.
Igy jobban haladok, de a sok ív miatt szakadnak a papírok...
Nem csak pepecs meló, hanem költséges is.
Igen a bevonat a mattulás ellen lesz majd, hogy ne csak a vitrinben álljon, hanem hordani is lehessen. -
válasz
X-metal
üzenetére
Aha sejtettem, hogy home made. Ha nem tartós akkor érdemes csak vitrinben tárolni. Számomra még mindig rejtély, hogy a pol króm mars miképp készülhetett. Mert ugye elvileg nem krómozható a keret. Finom csiszolópapír majd polírkorong? A szinterbevonat a mattulás ellen lenne gondolom.
-
X-metal
tag
válasz
tomtrial
üzenetére
Na, valami ilyesmit akartam írni, abban a privátban amit kértél.
Kiegészítve azzal, hogy amiben nem vagy biztos, annak nézzél-kérdezz utánna mielőtt kipostolod.
Koxx: Ez homemade Polished. Ez egyik Filippínó csávó taglalta valamelyik fórumon, hogy készül. (Illetve, Salez is csinált ilyet, írt is itt róla) Az a baj vele, hogy nagy munka árán felpolírozod, és idővel bemattul az oxidációtól. Az említett csávó ékszerészekkel políroztatta.
Megjegyezte azt is, hogy kicsit az agyukra ment vele, mert lényegesen keményebb az anyag, mint az ékszerészek által használt nemesfémek.Én éppen most próbálkozom egy XX polírozásával. Elég pepecs meló, mert az X-metalok felülete nem teljesen sima, a polírozás előtt simára kell csiszolni, csak utána kezdheted meg a polírozását. Már örülök, hogy nem egy R1-et szedtem szét próbának, hanem egy leharcolt XX-et. Ha sikerül a polír, kap egy átlátszó színterbevonatot... Aztán készül majd egy R1 is.
-
-
-
Hullamos
tag
Valakinek egy X Metal Vault kozelben?
-
-
tomtrial
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
De durva, igy mar beugrott. Nem gondoltam volna, ahogy azt sem, hogy a Bloff-ben Brad Pitt Jordan Marsot hord
.Koszi
-
válasz
Hullamos
üzenetére
Fentebb linkelted, narancs dispatch
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez kéne így kompletten

Pár érdekes név változtatás
Jake > Crosshair
Orange Mirror > Orange Iridium > Red Iridium > Fire Iridium
Tread > Tank > Time Tank > Chronograph > Minute Machine
Oscar > RomeoPB: igen azt láttam félelmetesen jó, ha szereznék egyet akkor lefestetném
-
Hullamos
tag
Nincs valakinek elado valami noi Okaley-ja joaron?

-
TayRol
nagyúr
nem tudom, mennyire off, de ki jön a 28-ai szentendrei találkára? 3-4 embert el tudok vinni Pestrol - ha ez lenne csak a kifogas.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
tomtrial
üzenetére
Ilyen volt. Jobbat most nem találtam.
-
tomtrial
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Tényleg volt ilyen a Penge 2-ben? Vagy csak véletlen ez a neve?
-
venge
aktív tag
Nem értem, miért nem adja ide ezt 200 dollárért!

-
-
-
X-metal
tag
Valaki nemrég Ruby oil rig-rt keresett itt.
Ezt meg kell venni, aztán egy feketét is, és a felesleges részeket összerakva eladni.
-
Hullamos
tag
Koszi a hozzaszolasokat.Igazabol nekem sem tetszik,csak azert vennem meg mert Oakley,es mert 4e ft.Az mar majdem ingyensem kene kategoria....igaz Koxx;-)
-
TayRol
nagyúr
válasz
PowerBuldog
üzenetére
nekem alapbol a nem éri meg kategoria volt.
-
PowerBuldog
veterán
Na, ez lassan a "nem éri meg" kategória lesz.

-
tomtrial
tag
válasz
Hullamos
üzenetére
Kérj tőle normális fotót, hiszen ezeken a fotókon nem lehet megítélni, hogy mi is az pontosan. Ha lehet mind2 szárról egy macro fotó. Én elsőre azt mondom, hogy tényleg custom lehet. Ilyen kopás a szár ezen részén nem hiszem, hogy lenne ... bár ..
Koxx: Kimi egyik kedvenc szemüje lehet a Dispatch, mostanában sokat hordja

-
-
venge
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Én tudom!

-
tomtrial
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Szerintem mind1, ahol a mi cegunk szintereztet ott soha nem volt gond a nyers felulet milyensegevel. Savazzak, es kemenceben egetik ra a felvitt festekreteget. Annyi, hogy rozsda nem lehet a nyers feluleten.
Persze mi nagyban csinaljuk, nagyobb acelszerkezetekkel.
-
venge
aktív tag
Pici pénzért Mars a Harcosok Klubjából?
-
PowerBuldog
veterán
Színterezésnél mind1 milyen volt a keret alap színe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó tápegység 500 watt kapacitással - Cooler Master RS-500-ACAB-B1
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég jól elpasszoltad ... nem gondoltam volna, hogy azért a lencséért 60$-t kiad valaki.

)-Romeo...még jó, hogy észbe kaptak a kreatívok oakley-nál 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)