- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
válasz
Hínár929 #31154 üzenetére
Ha röviden akarok válaszolni rá, szerinetm ez tükrözi a jelenlegi piaci értéküket és a relatív elavultságukat. Egyébként sok apró különbség mellett, jobb képminőség, jobb autófokusz rendszer, jobb kijelző. Két hasonló objektív között ennél hatványozottan nagyobb árkülönbség is előfordul, ha az egyik valamivel jobb minőségű a másiknál.
-
aleister
veterán
válasz
Hínár929 #29987 üzenetére
Sajnos AF téren bele lehet nyúlni a tutiba. Az első példány nekem pl nem volt hajlandó LV-ben fókuszálni. Kaptam helyette egy másikat, ami minden tekintetben tökéletes. Azt tudni kell, hogy képminőségben veri a Sigma 17-50 f2.8 OS HSM-et.
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy milyen rosszat hallottál a "mostani VC-s verziókról". Rendszerint csak a 17-50-et szokták az AF miatt elmarasztalni. Az meg jó 8 éves (a VC verzió kb 6.5).
-
flyer12
tag
válasz
Hínár929 #29985 üzenetére
Szia!
Én kifogtam egy hibás tamron 17-50-et többet nem akartam.. és ez a Sigma mellette sokkal komolyabbnak tűnt, mondjuk a HSM-es verzó drágább is.. A tamronnál mindenki a VR-nélkülit ajánlja nekem azért fontosnak tünk a jó VR vagy HSM ezért tértem át a Sigmára. Nem bántam meg, ritkán kerül le a vázról nekem 2.8 is elfogadható képet ad de 4-től meg több mint jó -
Throme
veterán
válasz
Hínár929 #29624 üzenetére
A legnagyobb szívás azzal volt, mikor szerviz kalib után, majd AF tuning után is tévesztett.
Ha vásárláskor kipróbálod és AF tuning ellenére is f/b fókuszos a lencse, akkor hagyd ott.
Nem lenne ésszerűbb x hónapot spórolni egy újra és akkor neten rendelve lenne 14 napod próbálgatni?
Mennyi a különbség? 20k ?Azért nem olyan gázos a helyzet, sokan használják a d7k-t 35-ös fix-szel probléma nélkül.
Még gond mentes konfignál is becsúszik f1,8-on hiba.szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest