- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcitp
őstag
válasz
Yodafon #45771 üzenetére
ja, értem
itt írnak róla. -
válasz
Yodafon #42785 üzenetére
A zip alapján az AF-A rendszert nagyon megkavarták a tükröződő, erősen kontrasztos hullámok az előtérben, és emiatt befrontozott.
Egyébként ilyen fényviszonyok között és ennél a témánál én simán kikapcsoltam volna a VR-t, felmentem volna ISO 800/1600-ig, és rekesszel le egészen f/11-ig. Alapvetően nem szar a 18-105, de fókuszálási sebességben még egy sárkányhajó is elég erős kihívások elé állítja... én ezt inkább pár másodperccel korábban befókuszáltam volna oda, ahol majd lesznek (back button), aztán AF off, és shoot.
-
fireman123
őstag
válasz
Yodafon #42622 üzenetére
én ennek a 32 Gb-os változatát használom D5300-hoz, ettől az eladótól rendelek mindig, kb. 10-14 nap alatt megjön és jó áron van, ...bár ez már átesik azon a határon ami után nem kell áfa-t/vámot fizetni, de emlékeim szerint mindig jóval kisebb árat ír a csomagra az eladó.
-
válasz
Yodafon #42617 üzenetére
A folyamatos RAW puffer szinten limitált (a vázban) - az a szűk keresztmetszet. A világ leggyorsabb kártyáját is belerakhatod, de max. annyiban fog kicsit számítani, hogy amikor betelt a puffer (nemtom, a D5300 pontosan hol áll - de egyszámjegyű), akkor mennyit kell várni, mire újra lőhetsz.
-
rekid
addikt
válasz
Yodafon #41351 üzenetére
Egy kategória a kettő. Belépő haladó. Canonnál a négy számjegyűek (1xxx) vannak alatta nikonnál a 3xxx széria.
Kb. a 750d a versenytárs.Van elég sok teszt róluk nézd meg. Papíron és nyers teszten jobb a nikon picit ISO tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Synology NAS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asustor NAS
- Kuponkunyeráló
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpársportok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest