Új hozzászólás Aktív témák

• Taybor

tag

Na meg van az ipod nanom! Rohat nagy szerncsével sikerült kifognom egy alig használtat 51 ropiért :)) nagyon örülök!
    A készülék maga lenyüzöző hogy milyen szép és kicsi, én ugyan még csak a sima ipodot fogtam kézbe de ahhoz képest fantasztikus.
    Elöször tul kicsinek tünt de hamar meg lehet szokni, a kijelzöje gyönyörű nagyon szép felbontásu. Hangminőség szintén jó a kezelhetösége normális a kisebb ckick-wheel nem zavaró. A magyar szoftver is elég jó ( mondjuk a be helyett on-t jelez ki de mindegy) a fülese nem rossz asima ipodénál sokkal jobb nem recseg keményebb baszusnál sem. Nekem fekete van ami tök jól néz ki.
    Az itunessel pakoltam is rá pár számot ami eddig tökéletesen müködik csak azt nem tudom hogy amit rajtahagyott az akitöl vettem azokata számokat hogy lehet lementeni hogy ne veszen el ha letörlöm??? Ebben kérlek segitsetek mert áthuzgálni uj mappába nem engedi és nem ismerem az itunest semenyire és hogy a atörlés hogy müködik pontosan az ipodrol abban kérlek segitsetek.

Új hozzászólás Aktív témák