- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybor
tag
Na meg van az ipod nanom! Rohat nagy szerncsével sikerült kifognom egy alig használtat 51 ropiért
nagyon örülök!
A készülék maga lenyüzöző hogy milyen szép és kicsi, én ugyan még csak a sima ipodot fogtam kézbe de ahhoz képest fantasztikus.
Elöször tul kicsinek tünt de hamar meg lehet szokni, a kijelzöje gyönyörű nagyon szép felbontásu. Hangminőség szintén jó a kezelhetösége normális a kisebb ckick-wheel nem zavaró. A magyar szoftver is elég jó ( mondjuk a be helyett on-t jelez ki de mindegy) a fülese nem rossz asima ipodénál sokkal jobb nem recseg keményebb baszusnál sem. Nekem fekete van ami tök jól néz ki.
Az itunessel pakoltam is rá pár számot ami eddig tökéletesen müködik csak azt nem tudom hogy amit rajtahagyott az akitöl vettem azokata számokat hogy lehet lementeni hogy ne veszen el ha letörlöm??? Ebben kérlek segitsetek mert áthuzgálni uj mappába nem engedi és nem ismerem az itunest semenyire és hogy a atörlés hogy müködik pontosan az ipodrol abban kérlek segitsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest