Új hozzászólás Aktív témák
-
zyl_
csendes tag
Sziasztok
Adott egy gigabyte ga-b250m-d2v alaplappal frissen összerakott gép.A problémám a windows10 telepítése után kezdődött.
A "whea uncorrectable error"-ral fogadott.Többször újra próbáltam tenni(csak pendriveval próbáltam) hol az usb 2.0 hol az usb 3.0val, sehogy sem ment.Utána windows 7tel próbálkoztam, de kékhalálok fogadtak ugyanúgy..F5-ös bios van egyébként rajta.A memóriát, tápot, videokártya és pendrive hibát ki tudtuk zárni tesztelésekkel maradt a processzor( i5 6600) és az alaplap.Kékhalálnál egyébként a hal.dll-re hivatkozik, aminek utánaolvastam és szintén csak ez a két hardver maradt versenyben, de sajnos nincs plusz skylakem vagy ilysn típusú alaplapom, így nem tudom letesztelni..Az is egy hiba hogy a processzor hűtője össze-vissza pörög még nyugalmi állapotban is.Minden alkatrész gyári új, így húzva, mókolva nem volt semmi.
A kérdésem az hogy meg lehet-e ennyiből állapítani hogy melyik hardverem a ludas?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest