- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosórával is készül a HMD
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
zyl_
csendes tag
Sziasztok
Adott egy gigabyte ga-b250m-d2v alaplappal frissen összerakott gép.A problémám a windows10 telepítése után kezdődött.
A "whea uncorrectable error"-ral fogadott.Többször újra próbáltam tenni(csak pendriveval próbáltam) hol az usb 2.0 hol az usb 3.0val, sehogy sem ment.Utána windows 7tel próbálkoztam, de kékhalálok fogadtak ugyanúgy..F5-ös bios van egyébként rajta.A memóriát, tápot, videokártya és pendrive hibát ki tudtuk zárni tesztelésekkel maradt a processzor( i5 6600) és az alaplap.Kékhalálnál egyébként a hal.dll-re hivatkozik, aminek utánaolvastam és szintén csak ez a két hardver maradt versenyben, de sajnos nincs plusz skylakem vagy ilysn típusú alaplapom, így nem tudom letesztelni..Az is egy hiba hogy a processzor hűtője össze-vissza pörög még nyugalmi állapotban is.Minden alkatrész gyári új, így húzva, mókolva nem volt semmi.
A kérdésem az hogy meg lehet-e ennyiből állapítani hogy melyik hardverem a ludas?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI II Alaplap
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Retro ASRock P4VM800 Socket 478 alaplap
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest