Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! K8N Ultra-SLI lapom van, a 3000+-os Venice procin egy cooling frezer 64 csücsül. Egy pentium3-as prociról leszedett ventillátort rábarkácsoltam az nvidia chip hűtőjére, már amennyire a rálógó VGA-tól lehetett. Nem szép látvány, de hasznos. A gondom a következő: Próbálgattam biosból, és az easytune5-el is állítgatni a ventillátor fordulatot, de semmire nem reagál. Elméletileg a p3 ventillátora is állítható, legalábbis az 5200-as fordulatszámot szépen monitorozza minden. Annyit tudok elérni, hogyha a speedfan nevű programmal a cpu ventillátort 0%-ra teszem, az tényleg leáll, megnéztem. De ha nem 0% van beállítva, akkor már 100%-on megy. Röhej, hogy álló ventillátorral ugyanannyi fokos a proci (25), mint 100%-on pörgővel. Kérdezném tőletek, van valami progi, vagy valami bios beállítás, amivel lehet szabályozni a ventillátorokat?
Ja, és most, hogy rábarkácsoltam a p3 ventit a bordára, kb 40-45 fokos a borda, érzésem szerint a fele mint eddig!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- Eredeti játékok OFF topik
- Elden Ring
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen autót vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest