- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madtomi
tag
Nem én nem akarok ilyet mivel most kényszerültem nemrég arra, hogy vegyek egy házat. Mivel mire kiért németországba a gépem addigra eldeformálódott a ház és nem ment a gép így vettem egyet de itt aranyáruba mérnek szinte mindent. De elhatároztam ha hazamegyek akkor úgyis procit cserélek meg lapot na meg lehet ramot is ha jól megy az új proci és akkor átépítem a házamat, hogy vízhűtéses legyen. Korábban is volt vízhűtésem sőtt meg is van minden csak most blokkot kell csinálnom mindenhez mivel már semmi sem jó a következő gépemhez. Na meg a házat mobilan szeretem tudni, az nem baj ha 20kg csak lehessen cipelni akárhova. Bár hálózni a notival szoktam menni mivel az egyszerűbb és amivel játszunk az még azon is elfut. Viszont azt néztem, hogy ketté kell vágnom a házat és meghosszabbítanom, mert a radim ami van az hosszabb a háznál és mivel a radi az nem lesz kisebb így a háznak kell nőnie egy keveset.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest