- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A családban van egy jó öreg 350D,ami mostanában rendetlenkedik.
Bekapcsolás után gyönyörűen dolgozik, majd teljesen véletlenszerűen gondol egyet, és nem hajlandó exponálni, illetve fókuszálni sem. Egyáltalán nem reagál az exponáló gombra. Ki-be kapcsolásnál sem szűnik meg a hibajelenség, de ha az obit le-fel szerelem, akkor újra működik x ideig, majd kis idő múlva újra előjön a hiba.Több objektívvel is próbáltam, ugyanez a hibajelenség. Az érintkezőket letakarítottam, nem hozott változást.
Meg van már az utódja a gépnek, de 16 éve nálunk van, sajnálnám kidobni.
A kérdésem az lenne, van e valakinek tippje, ötlete, hogy mi okozhatja a hibát, illetve érdemes e javíttatni, vagy gazdasági tk a váz? Tudom, hogy ez a tipus már jelenleg a piacon gombokért megy, én mégis szeretem.Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest