- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KTTech
veterán
válasz
Tdizsolt #41904 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy az a tű a talpban a jobb oldali laprugó alatt helyezkedik el. Elég macerás hozzáférni, de itt egy elég rossz minőségű videó (jobbat hirtelen nem találtam), hogy mit kell megtakarítani a hotshoe fedőlapja - ami maga a laprugó - alatt:
[link]... és ha már ott vagy, húzd meg a 4 kis csavart is, hajlamosak fellazulni, onnan kezdve olyan lesz a külső vakud, mint az egyszeri mese: egyszer volt, hol meg nem
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Tdizsolt #41772 üzenetére
Sziasztok!
Gondoltam meg osztom veletek, hogy sikerült megjavítani a kis 350D-t...
Alaplapot cseréltem benne. Vettem 5k-ért egy zárhibás gépet 4db akkuval, meg egy töltővel.
Kicseréltem a lapot, és hibátlan lett a váz.
Így a 7D mellett megmarad a családi kedvenc, és reményeim szerint megfertőzi majd a gyerekeket.
A lányom már múltkor mondta, hogy ha "megjavul" a gép, majd ő szeretné a nyakában vinni, és kattogtatni vele. -
duni84
aktív tag
válasz
Tdizsolt #41772 üzenetére
ha kísérletezgető vagy, akkor a 350D-ről van rengeteg szétszedős videó. tippre ennyi idő alatt még minimális használat mellett is el tud koszolódni vagy eltörni a lapka az expo gomb alatt. ezt szétszedés után egyből látod és pl izopropil alkohollal meg tudod tisztítani.
a többi funkció/gomb működik ilyenkor, ugye? csak, hogy tényleg 100%-ra le tudjuk szűkíteni magára az expo gombrajavíttatni tényleg nem érdemes, mert senki sem fogja azt mondani, hogy 2000-ért szétszedem és megtisztítom/kicserélem, tényleg maximum az otthoni kísérletezés marad
-
-
csacsi77
senior tag
válasz
Tdizsolt #41776 üzenetére
A 7D más világ, jó kis gép az, én nagyon szerettem a fókuszát. Bár ha most gondolkodnék ilyenen, akkor inkább a 7D MII-t venném. Újabb és jobb szenzor, az AF-rendszer is modernebb. élőkép alatt is jó fókusz, videózni is lehet vele rendesen.
De az első generációs 7D-vel is jól el lehet lenni. Sok örömöt vele!
(majd ha 2032-ben lecseréled, akkor azért vess egy pillantást a milc-ek irányába, hátha ez fiatal, bohó technológia kiforrja magát addigra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Olympus pl5, Panasonic 20 1.7
- Olympus OMD E-M1X újszerű állapot
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest