- Magisk
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
válasz
VoltanIgor #20858 üzenetére
"Ez azért nem fair." Nekünk... Nekik eléggé, és szerintem az jobban érdekli őket
amúgy én nem tudok haragudni a fanaticalra ilyen kis "csínyekért". Jó ajánlataik vannak általában, nagyon jók.
Kíváncsiságból visszanéztem néhányrégebbiősrégi bundlet... hát nem kellett volna, csak a szívem sajdult meg, miket hagytam kiPéldául ez. Az a duke nukem collection nagyon kellett volna, főleg hogy ma már sehol se kapni(1,2,MP), csak
greymarketen 200dollárért darabjâtvalami zoom platformon. Erről tud valaki valamit, van regje? Érdemes csinálni csak a duke nukemek miatt, vagy várjam ki míg úgyis kihal ez a platform, és vissza kerül steamre/gogra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest