- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmx9
aktív tag
Szerintem ezeket nem lehet megcsinálni velük, csak steamen vásárolt játékokkal. A Humble Bundle oldalán pl. van egy My library 'fül', ott lesznek a vásárolt pakkjaid (különböző pakkok külön részre szedve, majd az összes benne lévő játék felsorolva) és amit még nem használtál fel, azt eltudod küldeni másnak, vagy akár később magadnak beaktiválni.
-
szami777
addikt
(szinte) az összes játék érdekel innen, de jelenleg annyi van nekem sorban, amik 0 órával porosodnak a fiókomba, hogy nem tudom megvegyem-e.
Egyébként a bundlestars facebook oldala és a honlap között nem nagyon megy a szinkronizálás. Valamiért 4.99 dollárért promózzák a bundlet, az ember meg ha rámegy a linkre, 6 dollárt lát. Jó ideje más árat írnak facebookon,mint emynni valójában és kétlem, hogy azért, mert nem tudnak számolni. -
szami777
addikt
1 dollárért ez lehet a tied:
Bad Bots, Rush Bros, Return to Mysterious Island, Starpoint Gemini.
4 dollárért még ezek csapódnak hozzá:
Ravensword: Shadowlands, Storm over the Pacific, A.R.E.S: Extinction Agenda, Haegemonia Gold Plus: Bonuses
Az alapból a rush bros érdekesnek tűnik. -
ChingChang
csendes tag
A Defense Griden én is gondolkoztam, de 6 dolcsit nem adtam érte. Remélem lesz még valami 1 dolláros, vagy ütősebb több dolláros bundliban
Ez a Multimedia Fusion 2 ér valamit? Ha jól látom 119 dolcsiba kerül rendesen. A heti bundlis játékok ezzel a programmal vannak készítve? Itt van felsorolva pár játék ami MF2-ben készült. Végül is így az 1 dolcsit meg is érheti..
-
ChingChang
csendes tag
ide mindig bedobhatod a fölösleges kódjaidat
mondom ezt úgy, hogy még egyszer sem sikerűlt kihasznáni a topic nyújtotta lehetőségeket
-
eami
veterán
én meg a http://www.indiegamebundles.com/ ajánlom
-
fuwiradis
aktív tag
Ami a weekly sale-t illeti, szerintem a Daedalic az egyik legjobb manapság a kalandjátékok műfajában, szóval ha szereted a point&click kalandokat szerintem nem igazán lehet mellényúlni velük. Az Edna&Harvey egy nagyon jó kis sorozat, ami most a bundliban szerepel azzal játszottam is. Humoros, tele furcsa karakterekkel és kissé sötét is (legalábbis a végére határozottan).
A Deponia-t meg mostanában nyúzom, hát az teljesen lökött egy cím, nagyon jó főszereplővel, alapszituációval, eredeti helyszínnel. Szintén csak ajánlani tudom. A többi játékukhoz még nem volt szerencsém, de ismerve ezeket, szerintem azokban sem valószínű, hogy csalódna az ember.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest