- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
Ha a HH bonyolításra gondolsz, akkor nem hiszem, hogy rengeteg pénzt keresne belőle (ha jól tudom az ő csomagja kvázi ingyen van neki), de őszintén remélem, hogy valamennyi pluszt tesz rá, mert maximálisan megérdemelné. Azért az "órabérért" nem állnának sokan sorba, az fix
. Nekem se időm, se energiám nem lenne rá, ő viszont lelkiismeretesen teszi, ezzel sok pénzt spórolva a közösség tagjainak. 
-
Vesa
veterán
"szóval vackokat vackokra"
De ennek mi értelme van? Én inkább elajándékozom, vicces, de sokszor még úgy sem kell senkinek. Amit egyébként megértek, mert rengeteg játéknak csúfolt vacak van, amiket szerintem direkt azért gyártanak, hogy legyen mivel kitömni a budlikat. Gamemakerben pár nap alatt összedobhatók.
-
bepken
veterán
Undead vs Plants ... ez mégis mi a lótúró akar lenni? egy indie game még gagyibb koppintása?
szerintem elég nagy szégyen, hogy ezek az emberek tényleg komolyan veszik saját magukat, amikor ilyen produktumért pénzt kérnek... (legyen az akárhány fillér) - már kb 10 évvel ezelőtt is ezeknél minőségibb játékokat fejlesztettek és tettek közzé ingyenesen flash játék címszó alatt.
-
maddionmax
senior tag
Vacakokat szívesen cserélek vacakokra, az engem sem zavar.
De ez amikor felajánl egy ARK, F1 2015 vagy Alien Isolation-ért mondjuk 1 sack of gems-t vagy 4 (egyébként $2-os 10-es gyűjtőben vásárolt) indie játékot, akkor kicseszi a biztit nálam. Értem én, hogy olcsóbban szeretné, de azért a pofátlanságnak is van határa. -
maddionmax
senior tag
Elcserélném, de az apróságok senkinek sem kellenek, ellenben örömmel adják őket, mondjuk egy Alien Isolation-ért...

Barterből emiatt nagyon kezd elegem lenni.
Update: pár perces ajánlat: ARK-ért ad 4 számomra ismeretlen indie vackot azzal a megjegyzéssel, hogy ő nem trader, magának akarja aktiválni. Csodás!
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Nekem se időm, se energiám nem lenne rá, ő viszont lelkiismeretesen teszi, ezzel sok pénzt spórolva a közösség tagjainak.

Én csak annyit láttam, hogy "megvettem" és kaptam egy kódot. Nem próbáltam beaktiválni még mert melóban vagyok...

Kapóra jött.