- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
Ha a HH bonyolításra gondolsz, akkor nem hiszem, hogy rengeteg pénzt keresne belőle (ha jól tudom az ő csomagja kvázi ingyen van neki), de őszintén remélem, hogy valamennyi pluszt tesz rá, mert maximálisan megérdemelné. Azért az "órabérért" nem állnának sokan sorba, az fix
. Nekem se időm, se energiám nem lenne rá, ő viszont lelkiismeretesen teszi, ezzel sok pénzt spórolva a közösség tagjainak.
-
Vesa
veterán
"szóval vackokat vackokra"
De ennek mi értelme van? Én inkább elajándékozom, vicces, de sokszor még úgy sem kell senkinek. Amit egyébként megértek, mert rengeteg játéknak csúfolt vacak van, amiket szerintem direkt azért gyártanak, hogy legyen mivel kitömni a budlikat. Gamemakerben pár nap alatt összedobhatók.
-
bepken
veterán
Undead vs Plants ... ez mégis mi a lótúró akar lenni? egy indie game még gagyibb koppintása?
szerintem elég nagy szégyen, hogy ezek az emberek tényleg komolyan veszik saját magukat, amikor ilyen produktumért pénzt kérnek... (legyen az akárhány fillér) - már kb 10 évvel ezelőtt is ezeknél minőségibb játékokat fejlesztettek és tettek közzé ingyenesen flash játék címszó alatt.
-
maddionmax
senior tag
Vacakokat szívesen cserélek vacakokra, az engem sem zavar.
De ez amikor felajánl egy ARK, F1 2015 vagy Alien Isolation-ért mondjuk 1 sack of gems-t vagy 4 (egyébként $2-os 10-es gyűjtőben vásárolt) indie játékot, akkor kicseszi a biztit nálam. Értem én, hogy olcsóbban szeretné, de azért a pofátlanságnak is van határa. -
maddionmax
senior tag
Elcserélném, de az apróságok senkinek sem kellenek, ellenben örömmel adják őket, mondjuk egy Alien Isolation-ért...
Barterből emiatt nagyon kezd elegem lenni.
Update: pár perces ajánlat: ARK-ért ad 4 számomra ismeretlen indie vackot azzal a megjegyzéssel, hogy ő nem trader, magának akarja aktiválni. Csodás!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- OTP Bank topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest