- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
Azért hogy mondjak a közelmúltból egy pozitív példát is bundli ügyben ( nyilván azért sokat tudnék) Battletech. Már nem is emlékszem, hogy Fanatical vagy Humble oldalról lett kukázva részemről valamelyik bundliból, de kemény 2€ ért, gondoltam nyáron hogy mivel Xcom 1,2 meg összes kieget modokat imádtam és belement 3-400 órám, majd csak jó lesz egyszer ez is valamire, ill legroszabb esetben backlog.
Na ebből az lett, hogy feltettem, megtetszett, és végig is toltam izibe augusztusba a kampányt, és bizony 60 óra tök jó szórakozást kaptam 2€ ért cserébe

Ja és hogy legyen végre is egy kis ON is
Bár a choice szerintem egyre nagyobb kuka, ellenben a sima Bundlek mostanság meglepően jók Humble oldalról, legyen szó akár a
ma este lejáró telitale games bunderólVagy a tegnap este behozott TROPICO TELJES BUNDLEról.
10€ ért akit kicsit is érdekel a Tropico sorozat vagy játszott bármelyik résszel, annak ez szerintem nagyon jó, benne van a 3 a 4 és az 5 is ( nem csak alapjáték hanem összes DLC vel egyetemben), sőt, a Humbletól szokatlanul a 6 esetében se csak az alapjátékot adják, hanem az eddig megjelent 5 DLC ből 4 et dettó, egyedül az 1 hónapja megjelent Festival nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest