Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
s7evcsenko #16087 üzenetére
nincs ezzel semmi baj, sőt meglepően jó arcok... inkább az a tapasztalatom, hogy nem szokásuk a bundle-be rakott alapgammákhoz tartozó season pass-okat nagyon akciózni... vagy lehet csak én csekkoltam rossz gammákat...
sajnos/szerencsére engem ez a control nem fogott meg... bármennyire nagy a hype, jó a story (elvileg) stb, de az irányítás/mozgás borzalmasan rossz... a hitman 2 korcsolyázós mozgása jutott eszembe róla, ami már akkoriban is szánalmasan rossz voltnem úgy volt egyébként, hogy ma jön az új lista? vagy rosszul emlékszem?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asztali PC , R5 2600 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- MSI CLAW A1M + Tok
- Lenovo Thinkpad T480s - i5-8350u / 16GB DDR4 / FHD Touch / 4G LTE modem
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest