Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Spanish007
üzenetére
Vagy driver hiba ami a romban van,vagy pedig a program nincs megfelelően optimalizálva a mali400 igp-re....véletlenül nem egy tegrás játék produkálja ?
-
Spanish007
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segitséget szeretnék kérni!
Van egy 808DCC gépem,és elég sok játékban grafikai hibákat tapasztalok...
pl [link]Van közöttetek olyan aki tapasztalt már hasonlót? No meg van erre valamiféle megoldás?
Jelenleg Gadmei rom fut a gépen.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
-
d.toth91
tag
Nekem egy augusztusi gépem van Myaudio rommal. Nem rootoltam, nem mókoltam rajta semmit, mert szívtam már hasonló dolog miatt, mikor pl. el akartam adni egy mobilt.
Netezek rajta, email-ezek, játszok, filmet nézek.
Magleállásos problémával nem találkoztam, az akksi-beragadásos dolog sem jelentkezik.
Általam tapasztalt hibái:
-Az óra néha elkezd késni és csak többszöri újraindítás után mutatja a helyes időt
-Régebben az internal SD-kártyát leválasztotta néha, de ez újraindítással orvosolható
-A kijelző hosszabb alvásból való visszatérés után kicsit elfehéredik kb 30 mp-re
-A wifi tényleg nem egy csúcstechnológia, a telefonomnál kicsivel gyengébb a hatótávja, de még használható
-A hangszórók néha pattogó hangot adnak ki, de elég halkan, csak teljes csend mellett érzékelhetőHa az ember ezektől a hibáktól el tud tekinteni, igazán jó kis gépet kap cserébe. A supporttal volt dolgom párszor, válaszoltak is mindig, csak volt, amikor két hétbe telt.
40ezer körül nem sok versenytársa van ennek a kis jószágnak, bár a Concorde Tab Play az IPS és a nagyobb háttértár miatt lehet, hogy elgondolkodtatna, ha most vásárolnék. -
Fez69
csendes tag
Az enyém kb 3 hónapos. MyA 09.23 ROM-mal tökéletes. Egyedül a töltöttség mérés bohóckodik időnként. Ez ugye nem kis probléma, hisz nyilván ezért halt meg pár akksi is. A belinkelt módszerrel ez egyenlőre kezelhető. IMHO ár/értékben még mindig nyerő, bár az új, 8"-os, 1.6 MHz-es, dcc Concord megszorongatja a 44 ropis árával.
-
altag
csendes tag
Sziasztok!
1 hete vettem egy ilyen gépet az MM-ben( most 40-ért vesztegetik), itt elég sok hszt elolvastam, és a gadmei romot énis feltettem jobb lett lényegesen a gép.Nekem olyan problémám van, nemtudom minek tudható be, de sok 3ds játéknál egyszerüen fagyogat a tartalom, de nem úgy, hogy folyamatosan, hanem egy két másodpercig 40 fps, aztán pedig olyan 8-10.
Legjobb példa erre a critical strike játék (tesztelésre is javaslom gyakorlatilag minden konfigolható benne felbontás,efektek,stb legalább 30 paraméter), az az érdekesség valójában, hogy hiába állítom a jéték graphját alacsonyabbra nem változik ez a jelenség, tehát nem a játékokkal és a géppel van baj hanem a szoftverrel.
Esetleg valaki megtenné nekem, hogy leteszteli a saját gépét is ezzel a játékkal? -
Agent Orange
csendes tag
válasz
eckmester
üzenetére
Letölteni azt nekem se sikerült, a sárganyelvű fájlnév nem nagyon fekszik a gépemnek, a baloldali kék kriszkraksz az valami tabletmahináló frissítő flashelő program és miután azt leszedtem kiírta a fájlnevét a baloldali kék négyzettel letölthető, már jól ismert 11.28as romnak.
-
eckmester
tag
Találtam egy idei ROM-ot, de képtelen vagyok letölteni. Ha valaki nem ilyen béna, mint én, nézzen már rá.
http://www.moage.com/rom_desc_535.html -
Agent Orange
csendes tag
Amúgy ha kipróbálnátok ezt a legújabb ROMot (a GADMEIset), látnátok hogy miről beszélünk, aki nem tudja kipróbálni mert nincs is ilyen TABja ami működne annak lehet véleménye ami biztosan megalapozott és tényleg viccesen hangozhat amit írtunk. Valószínűleg mivel hogy más ROMnál ilyen szép képet nem tudtam elérni akárhogy állítgattam a fényerőt, arról lehet szó hogy valami szaturáció vagy hasonló érték átállításával azt érték el amit én jobb betekintési szögnek látok. Ha valaki esetleg egyet értene velem akkor szerintem ki kellene szedni ebből a ROMból ami ezt csinálja (buil.prop beállítás vagy akármi) és beletenni mondjuk a 10.11be ami még gyorsabb. Nekem sajnos se időm se rutinom. Amugy én már mikor felrakom recoveryből és először bootol, már akkor a gadmei feliratnál látom a placebó hatást :S
-
plityo
tag
Nos, hát örülök, hogy ilyen vidám perceket sikerült okoznom a betekintési szögre való rákérdezésemmel. Elmondanám akkor, hogy ezt csupán azért kérdeztem, mert mikor a legújabb Gadmei romot próbálgatták itt páran, akkor képminőség javulásról számoltak be, sőt, még a betekintési szög is szóba került... Bizony...

Nevezetesen:
[link]
[link]Amúgy mióta az iPhone-ba frissítéssel beleprogramozták a bluetoothot, én már nem lepődök meg semmin.

-
5zilárd
csendes tag
válasz
Casillero
üzenetére
Én a kifehéredést mindegyik romnál tapasztaltam, amit eddig próbáltam, a jobb alsó sarokban a fényerő csúszka mellett bright, soft, vagy smooth állapotban jön elő.
!!!
Aki egy kis (pontosabban másfél) plusz GHz-re vágyik, annak van egy jó hírem...
Először is kelleni fog:
-root,
-file explorer, amivel vissza lehet menni a rendszer mappáig, és valami szövegszerkesztő.
(Én Solid explorer-t használtam, és ennek a szövegszerkesztőjét)
Megnyitod az explorer-t, a belső memóriától kettővel feljebb mész (rendszer), itt a sys>devices>system>cpu>cpu0>cpufreq mappában megnyitod a scaling_max_freq fájlt, és az értéket átírod 1200000-ről pl. 1350000-re (ennél nem próbáltam feljebb, de ennél az értéknél még stabil, pár órája nézem de nem akadt vagy fagyott még).
(A cpu1 mappában ezt már nem kell megtenni, mert onnan is ugyanabba a cpufreq mappába jutsz)
http://kepfeltoltes.hu/view/130115/Screenshot_2013-01-15-21-18-46_www.kepfeltoltes.hu_.png -
Casillero
tag
válasz
5zilárd
üzenetére
Vannak már tapasztalatok! A txt-t az sd gyökerébe kell másolni. Nem valami stabil húzva. Fagyás és reset pár perc után. Az antutu ugyanannyi pontot ér el 1200-on és 1514-en egyaránt. A govenort nem szereti ha piszkálják. (egyik rom se). Találkoztam a kifehéredés effektussal. Utána szép lassan visszaáll. Mag offline-ba megy. Sebességre nincs panasz.
-
5zilárd
csendes tag
Egyébként ennél a romnál is leáll a második mag, elég gyakran. A menü kb. szokásos sebességű, nem akad. A játékok is normálisan futnak rajta.
-
Agent Orange
csendes tag
Valaki ha megírná, hogy ez a Sirius dual rom mennyit csinál szűz telepítésen Antutuval az lenne ám a jó.
-
Casillero
tag
válasz
eckmester
üzenetére
http://www.nvsbl.es/soporte/tablet/SIRIUS_DUAL/ROM/
Feltoltam a romot, eddig minden szépen megy rajta. Hivatalosan a hewkui root van hozzá!
Található még egy setcpu.txt is a mappában. Ez belövi a frekiket. Lehet használni 1514-en is. Eléggé melegszik a hátlap alja. A 11.28-as gadmeire nem megy fel. Előtte fel kell tenni a 4.0.4-es myaudio romot. -
jFox
addikt
válasz
janika1988
üzenetére
Hibaüzenetet nem ír ki? Szokott még kelleni az MCC és MNC is. Ha beírtál mindent akkor a vissza "gobot" kell megnyomni és elmenti. De csak akkor jelenik meg, ha elfogadta a modemet a tablet.
Ha így sem megy akkor valószínűleg nem támogatja a modemedet. Ezen a Gadmei ROM-sem segít.
-
janika1988
tag
Üdv ismét!
Rákerestem a hsz-edre, és próbáltam új apn-t adni a hozzáférési pontokhoz, de sajna nincs az apn cím szerkesztésén belül a ... , így nem tudom elmenteni amit létrehoztam. Ha mobilhálózatra próbálok keresni, hibát ír ki, pedig a PIN-t kilőttem :/
Más megoldás esetleg? Miért nem tudok apn-t menteni? HR már volt. Lehet gadmei ROM kéne?Köszi!
-
I2oli
tag
válasz
this is life
üzenetére
Teszek egy próbát vele mindenképp.
Az első hsz.-ben írt 4.0.3 stock rom nincs meg valakinek mert a linken már nem elérhető sajnos :S
-
greenmelon94
tag
Találtam egy tabot ami a bluetooth hiányától eltekintve megegyezik a miénkkel, és úgy látom, hogy JB is létezik hozzá.
Akinek esetleg van idegzete a kínai nyelvű oldalakat böngészni romok után kutatva, az ne habozzon.

-
Fez69
csendes tag
Az új, MM-os 808dcc-n MyAudio 11.30-as ROM van. Gyorsnak tűnik. Lock screen megy rendesen, nem ragad be a mag. Ismeri valaki közelebbről? Én csak a boltban nyomogattam.
Más:
Megy a tablet, akku 44%. Egyszer csak 100%-ra vált, majd kb 20 perc múlva pukkan és kikapcsol. Ez milyen már :-) -
Supra
tag
Egyébként a rendes CWM-ben szokott lenni olyan, hogy "wipe battery stat", vagy hasonló - bár azt minél kisebb töltöttségi állapotban kell futtatni.
Mindazonáltal nem akarok negatív reklámot csinálni, de Jfox juttatta eszembe, hogy tavaly, a nagy rom keresések között találtam olyan, hasonló tudású eszközt, amire akkor (!) már a sokadik JB frissítés jött ki, és még Ubuntu rom-ot is lehet tölteni hozzá... (asszem smartq T20 volt a cucc neve).
Az a baj, hogy így már nem is olyan olcsó az eszköz: 65 bruttóért nexus 7 van, azonos paraméterekkel, csak tegra3 van benne 5 procival, meg egy igen jó IPS panel. Valamint 100 féle "főzőtt" rom, amiből ha egyet sem teszel fel, akkor is frankón megy a gyári...
De a root menü vezérelt alkalmazás formájában jön. Mondjuk a rom csere ott gari vesztéses, már persze ha rájönnek :-) -
Imike_80
aktív tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Értem. Kár. És a 708DCC ROMja? Azt próbálta már valaki? Vagy nagyon más? Ezért is kérdeztem, hogy ezek kiderüljenek.
-
Supra
tag
Akkumulátor:
A LI-ion akkunak nincs memória effektusa, viszont élettartama van. Az első néhány tiz töltésig javul, aztán fokozatosan romlik.
Az említett hibákat az okozza, hogy általában van egy chip az akkuban, vagy a töltő áramkörben, ami megpróbálja előre jelezni a hátra lévő üzemidőt. Ezt az android csinálja softwaresen is.
Minden ilyen eszközhöz létezik kalibráló program, jobb esetben biosban. Jelen esetben ilyen chip az akkuban biztos nincs, de az alaplapon még lehet.
Általában az szokott lenni az idő előtti kikapcsolásra a megoldás, hogy oprendszer nélkül merítjük addig az eszközt, amíg a DC konverter kapcsol ki. Ez Android telefon esetén általában a bootloader vagy a CWM mód szokott lenni - ami itt alapból nincs...
A noteról portolt ROM felteszi a CWM-et, ott lehet meríteni, nekem ez a gadmei rom visszatétele is megmaradt: ez megérhet egy próbát...
-
jFox
addikt
Nem írja felül szerintem, mert nekem még a MyAudio-s 09.23-as fw-el ragadt be és azért tettem rá a 10.26-os Gadmei rom-ot, hogy hátha orvosolja, de nem így lett.
Viszonte ezzel a rom-mal mintha gördülékenyebb lenne, ezért nem raktam vissza a régebbit.pimi50: nemrég volt egy levélváltásom a support-tal, a beragaddt akksi kijelző miatt.Nem tudtak rá mit mondani. Viszont rákérdeztem a JB frissítésre, azt írta az illető, hogy a gyártó 4.2-t ígért nekik is, de még nem küldtek semmit. Még egy bétát sem.

Azért remélem, hogy nem feledkeznek meg erről a típusról és csak kilöknek rá egy frissítést. -
I2oli
tag
válasz
eckmester
üzenetére
Igen tudom, hogy ott van 2 rom, de ez egy korábbi Rev. lehetett amit még gondolom az első készlet kapott ebből a 808-ból.
Találtam is egy régebben lementett képet róla:
http://img255.imageshack.us/img255/3035/screenshot2012112913415.pngÉs igen, ez még a csak angol nyelven tudó volt, külön kellett magyarítani (bár engem pont nem zavart).
-
I2oli
tag
Sziasztok!
Nálam is a napokban beragadt az akku jelzés 100%-on... :S de fura, mert ez az után jött elő, mikor lecseréltem az eredeti ROM-ot rajta, amit még a géppel együtt kaptam MM-ből. Nem tudom lehet-e köze hozzá, de előtte jó volt, utána pedig nem.
Sajnos nem mentettem le, így vissza se tudom tenni megnézni, hogy jól gondolom-e vagy valóban csak az akku dobta be az unalmast.Viszont pár kérdésem lenne:
- mennyi időt kellene kibírnia a tabletnek jó akkuval full fényerőn WiFi-n keresztül stream videót nézve? Mert tegnap teszteltem és 4,5 - 5 órát elment, aztán pukk kikapcsolt
- lehet-e rootolás nélkül valahogy javítani hogy az akku jelzés jó legyen?- hol lehet fóliát kapni rá?

-
Casillero
tag
Én nem értem ezt a mag dolgot. 2 mag 1521 mhz, 1 mag ua, 2 mag 1200 mhz, stb. Leteszteltem minden formában. Antutuval 8708 és 8872 pontszám közt volt mind. Ez nem sok különbség így pontszámra. Cpu masterrel állítottam be. Min és max is 1521 volt. 11.28-as rommal. Az akku problémára meg van pár battery calibration a marketen. Ez azt csinálja, hogy törli a battery stats fájlt. Bár azt mondják, hogy felesleges mert minden full töltésnél újragenerálódik.
-
Supra
tag
Gondolkozok ezeken a hibákon...
Jó lenne tudni, hogy ezek mennyire általánosak, illetve hány eszközre vetítve fordulnak elő... Az jutott eszembe, hogy nem lehet-e, hogy a kinaiak is a gagyit küldik hozzánk, úgy sem tudjuk/érdemes visszaküldeni...
Olyannal találkozott valaki, hogy maga a HW - kijelzőt, akkut és ROM cserét leszámítva - meghalt volna?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
pimespo
üzenetére
Az enyémen is ilyen volt a kijelző (a csere készüléken), de nem volt ennyire durva. Pici szürke szennyeződés folt volt csak látható, de ha a wi-fi rendesen működik, nem háborogtam volna érte. Persze így utólag ez nagy butaság volt, hiszen ez a jelenség az érintésérzékeny réteg és az üveg elválására utal. Az pedig idővel tovább romlik!
-
Supra
tag
Csak szólok, hogy van 12. havi gadmei rom!
-
bb68
tag
Rendben.Ahogy gondolod.A system tuner alkalmazást én csak addig használom amíg az újjonan telepített rendszert ki nem takarítom a felesleges dolgoktól.Mivel saját cpu tuner van beépítve a programba elégé meg tudja kavarni a rendszert más teljesítményszabályzó alk.használatánál.Ráadásul lassítja is a rendszert.De ez szigorúan az én véleményem.Én ezért használok csak cpu monitorozó progit/System panel lite,micro cpu monitor/.Ezek nállam a 11.28-as romon azt mutatják hogy életképes ez a program.Átverni senkit nem akarok.
-
plityo
tag
Kipróbáltam, System Tunerrel ellenenőriztem a magok működését. Először hiába kapcsolgattam, nem lőtte le a magot. Aztán kikapcsolt. Na de vissza már nem, hiába zöld a lámpa... Szóval tőlem "Cáfolva" pecsétet kap. Gadmei ROM-mal, asszem a 10.26-os.
(Egyébként a leírása szerint csak Samsung cuccal működik, ha nem Samsung, akkor semmi nem garantált.) -
Supra
tag
Ééééééééééés, igen, SIKERÜLT!
Ennyire még nem örültem kínai nyelven induló tabletnek :-)
A 1011-es firmware hibáját javító megoldás itt is működik - gyakorlatilag ráveszi a tabletet, hogy az Sd kártyáról bootoljon, és ezen a módon már nem kavart be a note rom.
Ez volt a leírás:
http://translate.google.com/translate?depth=2&hl=nl&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&twu=1&u=http://bbs.gadmei.com/forum.php%3Fmod%3Dviewthread%26tid%3D18544%26extra%3Dpage%253D1%2526filter%253Dtypeid%2526typeid%253D6%2526typeid%253D6Rendkívül bonyolult, elavult hibás, és érthetetlen leírás - de a módszer működik :-)
Ha valaki nem boldogul vele, és szüksége van rá, szóljon, segítek :-) -
Supra
tag
válasz
zsolt64555
üzenetére
Van valami checksum a zip-ben, emlékeim szerint, ezért dob hibát - módosított zip esetén és most is. Ez elvileg arra van, hogy csak a gyártó által kiadott cuccot engedje feltenni.
Közben kipróbáltam a rom managert, sajna úgy néz ki, hogy a CWM része rossz a romnak.
Hát, akkor jöhet a balta, aztán vagy jó, vagy megy szemétbe az egész. Veszek valami olyan modelt, ami fenntvan az XDA-n.
-
-
eckmester
tag
válasz
this is life
üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy ez a Rom az 1,2Ghz-es verzióhoz van, ami szerintem nem jó a miénkhez.
-
Probald ugy hogy az egesz akcio,marmint a rom csere elott nyomsz egy wipe data/cache/media -t ,utana amikor bebootol a tablet a buildpropnal engedelyezed az osszes rwx-et ,aztan mehet a rom csere,egyszer en is belefutottam olyanba mint te,es csak igy engedte cserelni,a romot egy ujraformazott kartyara tettem es sikerult. Addig csak a nyug volt vele,visszadobott meg mindenfele hibauzenet jott elo,illetve a fekvo robot piros felkialto jellel.
-
Supra
tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Hát,
Van valami ötleted?
ezeket próbáltam felmásolni rá, mindháromra azt mondja a CWM, hogy "signature verification failed" , :-(
808DCC_404_2012_09_23.zip
808DCC_4.0.4ROM Gadmei 20121026 (1).zip
E8-HD 1.5G主频_60.M6_E8HD-T3_gadmei_64pin_516MHZ_9662_20121128.zip -
Supra
tag
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már nem tudom törölni, de egyenlőre NE TEGYÉTEK FEL!úgy néz ki, hogy nem engedi visszatenni a gyári gadmei romot (sem)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy néz ki, hogy ennek rendes CWM-je van, menüvel, ami nem kompatibilis a régi rommal.
Szólok ha van megoldás! -
-
eckmester
tag
válasz
pecsekroli
üzenetére
Én úgy látom, hogy a két legjobb a Phantom ROM módosítatlanul és a Gadmei 10.26+ Phantom build.prop.
-
Supra
tag
Nagyon vigyázni kell ezekkel a szintetikus tesztekkel (is)!!
Konkrétan a quadrantról írták, hogy nem veszi figyelembe, hogy a képkockák között mennyi idő telt el, csak azt, hogy x idő alatt x képet rajzolt - vagyis teljesen érzéketlen a lagra!
Egyébként a nagyobb lag általában működési hibát is jelez - de hogy fejlesztői oldalról is támogassam, a MyAudio rom és a Gadmei között - nem grafikus alkalmazás - futási idejében láttam 3x-os különbséget!!!
És egy szubjektív: szerintem NAGYON nem mindegy, hogy akad-e...
-
eckmester
tag
Szerintetek mennyire megbízható az Antutu és a Quadrant eredménye ? Azért kérdezem, mert minél újabb ROM-ot rakok fel, annál gyengébb eredményt kapok. A Gadmei 11.28-ra adja a legkevesebbet.
-
Supra
tag
válasz
greenmelon94
üzenetére
az ok, de nekem a gadmei-en nem nagyon akarta...
Megvan viszont az N7000-es rom átírat, és arra már felment...
(Gadmei_E8-HD_20121011_N7000Custom.rar) -
Supra
tag
Sziasztok!
Nagyon-nagyon fontos lenne az eszközön egy rendes rootolt rom - fejlesztenék rajta.
Jelenleg a 20121128-as gadmei van rajta - ez erre a célra néha háromszor gyorsabb, mint az eredeti myaudio.
Viszont nem látja a soros adaptert, csak a linux kernel-en keresztül, amihez viszont root kellene. Szóval két nagy problémám van:- tudtok valami módszert, amivel ez a rom, vagy az előző root-olható? kipróbáltam több féle ADB alapú módszert, de már az első utasításra denied-ot ad...
- olvastam még régebben valahol, hogy valaki portolt egy galaxy note romot rá: nincs ez meg véletlenül valakinek?
Esetleg ha valaki elvállalná, hogy meghackeli, az is járható út: garancia már rég nem érdekel. Ami még külön bosszantó, hogy a galaxy note-om simán látja mind a két féle soros portot, pedig annak nem is kellene tudnia a host módot :S
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Igazából ez a 8 és fél óra folyamatos Wi-fi mellett viszonylag korrekt adatnak tűnik. Egyszerűen az akkumulátor töltöttség kijelzése nem az aktuális állapotot mutatja. Ilyen gyorsan az akkumulátor nem képes lemerülni, ez biztos. Ezt most vagy egy alkalmazás produkálja, vagy újabb hiba. A javaslatom a következő:
1. Full wipe és reinstall valamelyik MyAudio ROM
2. Pár napig a gyári ROM modding nélkül. Ha a hiba nem jön elő, akkor mehet a modding. Megint várni kell és ha minden rendben, mehetnek vissza óvatosan az alkalmazások.
3. Ha a hiba full wipe után szűz MyAudio rendszerrel is előáll, akkor jöhet újra a szerviz minden további móka nélkül.Nem lehet úgy használni, hogy soha nem tudhatod, hogy mikor fog lemerülni. Ez egy mobil eszköz, fontos a mobilitáshoz a hiteles akkumulátor töltöttség adat.
-
pecsekroli
csendes tag
Sziasztok!Boldog Karácsonyt Mindenkinek!:-)Ma visszaraktam a 11.28as ROMot a kép,és hang miatt...még nem tudom h a phantom build proptot is visszategyem e....aki próbálta légyszi írja le a tapasztalatait(mi változott az eredetihez képest)...mert csak "úgy" már nem akarom feltenni:-)Kösziii
-
Fez69
csendes tag
Amióta rátettem a MyAudio 09.23 romot és letiltottam a képernyő zárat az én elvárásaimnak tökéletesen megfelel a szerkezet. Gyorsan, hibátlanul fut, elfogadható wifi térerővel. HDMI nálam nem szempont. A játékok jól futnak (Dead trigger, NFS MW, Real Racing 2, stb), filmek, YouTube akadásmentesek. Teszt programok meg nem érdekeltek soha. Nekem bejövős.
-
pecsekroli
csendes tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Szia!Köszönöm szépen!már közben megtörtént:-)nem mentettem el az eredetit...bízom az itt leírtakban:-)most tesztelem:-)a wifire vayok nagyon kiváncsi..szerintem nekem az van mint Neked!most már én is mindent kipróbáltam:-)....ami feltűnő:az új Romnak szebb a képe mint 10.26+phantom...bár az gondolom talán ez stabilabb....még a HDMI vissza van...nem tudom darabos e.....
-
-
eckmester
tag
válasz
this is life
üzenetére
Tudom, hogy ez nem verseny, de a Phantom ROM-mal ez 9706.
-
-
eckmester
tag
A szakértő kollégáktól kérdezném, ha a telepítő ROM-ban a g11refE8-ota-eng.bestidear nevű zip-ben lévő system-ben lévő app mappából törlök programokat, cserélek, vagy hozzáadok, akkor téglát csinálok-e a gépből ?
-
válasz
pecsekroli
üzenetére
Ami a legtemposabb duett volt,az a myaudio0923 rom phantom buildproppal,az a legfurgebb a gepemen az antutu quadrant szerint is,de azzal meg az a baj hogy nincs dual display,azon csak tapipad a tablet,es ugy eleg gaz hasznalni. Ami sorrendben jo az a gadmei1026 phantommal,azon kicsit kevesebb pont van de a hdmi dual display akadas mentesen megy. Amin meg erdemes valtoztatni az a launcher,azt cserelni kell az apexra,vagy a nova prime-ra,en a nova mellett tettem le a voksom,jol szemelyre szabhato es porgos ezerrel. A legujabb gadmei rommal az a bajom hogy van egy ket kedvenc alkalmazasom ami nem fut valamiert alatta,a tesztprogramok szerint az elozo gadmeies rom sebesseget hozza. Erzesre talan egy lehelletnyit furgebb mint az elodje,de gyari launcherrel az is akadozik,pontosabban darabos. Nalam egyik rom se oldja meg a mag off problemat,ellenben a wifi megy a tabletemen gond nelkul,de alapbol is jo volt a wifi a kutyuben. Talan meg ami eszrevetel reszemrol,hogy miota visszajott szervizbol a tablet ,valamiert a wifije hatvanyozottan jobb lett.
-
pecsekroli
csendes tag
Sziasztok!Telepítettem az új Romot!Köszi Deception igen hasznos munkáit és persze MINDNKIÉT aki próbálja ezt a készüléket minél tökéletesebbre fejleszteni..nem egyszerű:-)...szóval az én tapasztalataim:az utcsó Romom:Gadmei 10.26-os volt...most a 11.28 asal talán kicsit gyorsabb.. viszont szerintem a görgetés akadozik...a Wifit most is eldobja....csúszka nélkül is...lehet fel kellene tennem a phantom build.propot...és lehet h nem a gyári launchert kellene használnom...nem tudom...véleményetek szerint mi az ideális...már tényleg nem tudom...Köszi a válaszokat...játékokat még igazán nem próbáltam...HDMI vel szintén akad...ezt sem értem...
-
Fritz Teufel
addikt
Pedig a srácok nagyon igyekeztek, tele van hibajavítással ez az új ROM.
-
válasz
eckmester
üzenetére
Szemely szerint utolag de fentebb szolo forumtars(Dec.kollega):-) latom teljesebb koru felvilagositast adott:-) amugy az antutu a myaudios rom + phantom buildprop komboval a legjobb 9600 pont korul kap ugy a tablet,d abban a romban nincs benne a dual kijelzo hdmi csatlakozas eseten igy maradtam a gadmei fele'1026+phantom duettnel.
-
eckmester
tag
válasz
this is life
üzenetére
Utólag cseréled a buil.prop-ot, vagy telepítés előtt bemásolod a Gadmei rom-ba ?
-
stefyY
őstag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Romok vannak rajta.

-
-
eckmester
tag
válasz
Agent Orange
üzenetére
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Agent Orange
üzenetére
Az a baj, hogy a 4.1 vagy 4.2-es ROM-tól szintén nem lehet többet várni. Akinél valami probléma van ROM-tól függetlenül, élnék a gyanúperrel, hogy ott valami hardver jellegű probléma is lehet.

-
5zilárd
csendes tag
Tegnap volt már hogy nem ébredt fel nekem. Egyébként már visszaraktam az n7000customot és azzal gyorsabban mennek az alkalmazások is... Így kb semmit nem javítottak a romon, ha átállítottam a kontrasztot ugyanúgy kifehéredett, mag probléma megmaradt, bizonyos esetekben lassabb is, mélyalvás...
-
Zollkid100
tag
Hmm érdekes...
Nekem az új rommal is beragad a mag, ha aludni megy... -
-
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Ahh, köszönöm. Kínaiból még fejlődnöm kell.

De a gyári honlapon miért nincsenek ezek megy egyáltalán a termék fent? Ezt nem értem...
Ha ennyien lelkendeztek, hogy ilyen jó ez az új ROM, akkor én is felteszem.

-
plityo
tag
vajh ez az új ROM is rootolható a hsz1-es roottal?
-
üszök
őstag
Ha nem csinálsz semmit igen. Ha csinálsz egy teljes mentést a GO backuppal az alkalmazásokat is,és lemented valahova belső memóriát,majd az új romra vissza teszed és vissza állítod a mentést elvileg jó lesz.De nem tuti. A legjobb lenne a Huawei backup ami a telefonomon van,de sajnos nem települ fel.
-
hursi
csendes tag
Srácok még elég kezdő vagyok. Ha felrakom ezt az új rom-ot akkor minden ami telepítve van a tableten annak szevasz? Mert asszonynak jó pár játéka van fent. És a mentések?
-
Fritz Teufel
addikt
Ven egy ROM topik az idei Gadmei tabletekhez. Itt elérhető az összes ROM időrendi sorrendben: [E8] A legjobb szépségápolási Tablet PC Firmware Download összegzés
Benne hagytam a Google fordító eredményét, mert külön élvezet így olvasni
Ez pedig a Gadmei Tablet PC topikja.Regisztrálva vagyok erre a fórumra, ha valaki beírna valamit szóljon és felteszem a nevem alatt. Persze csak a kultúrált üzeneteket

-
plityo
tag
Na kkor erre az új ROM-ra frissülünk, juhéjj!!! Mizujs a beragadó maggal? Az is megoldva?? 1,5 GHz vagy 1,2?? Nagyon izgi!

-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Én meg a segítségedet köszönöm szépen, így már nem kell töltögetnem. Bár, ha gondolod még feldobhatom és nem terheljük tovább feleslegesen a Dropboxodat. A ROM-ot meg ne nekem köszönjétek, hanem a Gdamei-nek. Egyébként ezt a ROM-ot gondolom kiegészíti a saját holmijaival a MyAudio, aztán kidobják mint jó hírt. Picit elkéstek, résen voltam

-
5zilárd
csendes tag
Nekem a kijelző mellett repedt meg, aho fogom a tabot, azt mondták elég valószínű hogy nem javítják garanciálisan. Ez még régebben történt, de engem nem zavar, úgyhogy ha az a része is drága akkor marad így egy ideig. Amúgy nekem a töltőm is elromlott viszont elég messze lakok a szervizközpontoktól, így még várat magára, addig is usb. A romot pedig már próbálom is, bíztam a srácokban
. Köszi a feltöltést! -
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Koszi a linket az uj romrol

-
Felraktam a dropboxomba az uj romot ,hasznalja mindenki egeszseggel e8hd 1128
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem volt fagyás, akadás. Gadmei 20121027-es rom van a gépen.