- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecsekroli
csendes tag
Sziasztok!Telepítettem az új Romot!Köszi Deception igen hasznos munkáit és persze MINDNKIÉT aki próbálja ezt a készüléket minél tökéletesebbre fejleszteni..nem egyszerű:-)...szóval az én tapasztalataim:az utcsó Romom:Gadmei 10.26-os volt...most a 11.28 asal talán kicsit gyorsabb.. viszont szerintem a görgetés akadozik...a Wifit most is eldobja....csúszka nélkül is...lehet fel kellene tennem a phantom build.propot...és lehet h nem a gyári launchert kellene használnom...nem tudom...véleményetek szerint mi az ideális...már tényleg nem tudom...Köszi a válaszokat...játékokat még igazán nem próbáltam...HDMI vel szintén akad...ezt sem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő