Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agent Orange
csendes tag
Amúgy ha kipróbálnátok ezt a legújabb ROMot (a GADMEIset), látnátok hogy miről beszélünk, aki nem tudja kipróbálni mert nincs is ilyen TABja ami működne annak lehet véleménye ami biztosan megalapozott és tényleg viccesen hangozhat amit írtunk. Valószínűleg mivel hogy más ROMnál ilyen szép képet nem tudtam elérni akárhogy állítgattam a fényerőt, arról lehet szó hogy valami szaturáció vagy hasonló érték átállításával azt érték el amit én jobb betekintési szögnek látok. Ha valaki esetleg egyet értene velem akkor szerintem ki kellene szedni ebből a ROMból ami ezt csinálja (buil.prop beállítás vagy akármi) és beletenni mondjuk a 10.11be ami még gyorsabb. Nekem sajnos se időm se rutinom. Amugy én már mikor felrakom recoveryből és először bootol, már akkor a gadmei feliratnál látom a placebó hatást :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest