Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.toth91
tag
Nekem egy augusztusi gépem van Myaudio rommal. Nem rootoltam, nem mókoltam rajta semmit, mert szívtam már hasonló dolog miatt, mikor pl. el akartam adni egy mobilt.
Netezek rajta, email-ezek, játszok, filmet nézek.
Magleállásos problémával nem találkoztam, az akksi-beragadásos dolog sem jelentkezik.
Általam tapasztalt hibái:
-Az óra néha elkezd késni és csak többszöri újraindítás után mutatja a helyes időt
-Régebben az internal SD-kártyát leválasztotta néha, de ez újraindítással orvosolható
-A kijelző hosszabb alvásból való visszatérés után kicsit elfehéredik kb 30 mp-re
-A wifi tényleg nem egy csúcstechnológia, a telefonomnál kicsivel gyengébb a hatótávja, de még használható
-A hangszórók néha pattogó hangot adnak ki, de elég halkan, csak teljes csend mellett érzékelhetőHa az ember ezektől a hibáktól el tud tekinteni, igazán jó kis gépet kap cserébe. A supporttal volt dolgom párszor, válaszoltak is mindig, csak volt, amikor két hétbe telt.
40ezer körül nem sok versenytársa van ennek a kis jószágnak, bár a Concorde Tab Play az IPS és a nagyobb háttértár miatt lehet, hogy elgondolkodtatna, ha most vásárolnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- VPN topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR (Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest