- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz Biluxzsolt #1850 üzenetére
10et talán.. De próbáld ki előtte, hogy megy.. Ne érjen meglepetés.. Kijelző stb..
PS5
-
spiritex
veterán
válasz Biluxzsolt #1850 üzenetére
Tesco-ban 12 az új. De tényleg ennyire árérzékeny vagy, mert kicsit sajnálnék adni érte 10-et. Inkább többet jobbért, bár egy normálisabb tab olyan 22-23 körül kezdődik. Amúgy a legfontosabb megnézni a kijelzőjét, hogy neked megfelel-e a minősége pl. egy filmnek, mesének, utána hogy kibír-e legalább 2-3 órát az aksija és ez idő alatt nem fagy-e le. Ilyesmik.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Biluxzsolt
aktív tag
Köszi szépen mindkettőtöknek.
December 4.-i vásárlás volt és 8000ft-ért még egy textil tokot is kaptam mellé.
3.5 órája nyomkodják,gond még nem jelentkezett,remélem így is marad.
3 és 7 éves gyerekeknek bőven elég ez is,sőt még gyorsabb is mint az eddig nyomkodott galaxy mini."Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
horn3t
tag
válasz beldeczki #1807 üzenetére
Na ennek örülök.
Közben nálam kb 1 órás használat alatt, vagy 4-5-ször kiugrál a böngészőből.
Ezzel érdemes visszamenni gariban?Egyébként most, hogy pár dolog van már rajta, érződik, hogy a vas nem elég erős, egy akadás mentes működéshez...
ELADÓ-->Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G
-
üszök
őstag
válasz Biluxzsolt #1854 üzenetére
Gondolj bele,hogy most lehet a barátod is így örül,hogy megszabadult tőle.
Mondjuk annyiért én is megvenném."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Leito92
tag
Csak azért írok, hogy ott legyen oldalt ez a topic xd
-
marcsi3
újonc
sziasztok ..kaptunk egy tabletet és nem töltödik hanem a kijelzőn egy felkiálto jel van ...tud nekem segíteni valaki hogy mi lehet a baj vele?előre is köszönöm
-
Leito92
tag
Milyen tablet?
A myaudio.com-ról szedd le a batchtool-t meg a szoftvert hozzá és húzzátok újra hátha. -
asus636
csendes tag
Sziasztok ! Vettem myaudio 704GD tabletet ,szoftvert a legújbbat frissitettem rajta. De sajnos a gps része nem megy nem igazán talál müholdat .Ha tudnátok segiteni mit és hogyan állítsak be ? A válaszokat előre is köszönöm
-
Thome
veterán
Hali!
Barátnőm vett egy tabletet, Myaudio 708qa, ugye 4 magos Allwinner A31, 1gb ram, PowerVR 544MP2 gpu, 4.2.2. Egy játékkal szeretne játszani, de akadozik. Pou. Főképernyőkön akadozik, ha valami Pou aljátékot futtat benne, ott tökéletesen fut. Régebbi verziókat is próbáltam, ott is ugyanez.. Valami megoldást rá tudtok?
GTA San Andreast próbaképp felraktam hogy nézzem akadozik-e, de az szaggatás nélkül fut.
-
sanhose
tag
Valószínűleg a játékkal van a probléma.
Most nézem, hogy ez a játék egy tamagochi reinkarnáció.Ilyen volt régen a tamagochi
[ Szerkesztve ]
Blog: https://logout.hu/blog/sanhose/index.html
-
gytallian
tag
Sziasztok!
Bevallom nem olvastam visszafelé a fórumot, csak a "dátum" szóval próbáltam egy gyors keresést, de azzal nem találtam választ a problémámra, ami a következő:
Egy munkatársam vett 2 db. myaudio 7040-et a tescoban karácsonyra, és mind a kettőn az a hibajelenség, hogy visszaírja a dátumot 1970-re. Ezért nem csatlakozik a wifihez sem, illetve nem használható normálisan.
Mondjuk nem értem mi köze a wifi csatlakozásnak a dátumhoz, de ez részletkérdés
Tudja valaki, hogy ezt mi okozza, és hogy lehet megszüntetni? Mármint hogy állandóan elmászik a helyes dátum 1970-re.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gytallian
-
-
gytallian
tag
válasz Leito92 #1874 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, ha gyorsítani lehet vele, akkor tényleg érdemes rootolni is. Továbbítom az infókat a munkatársamnak, de tartok tőle hogy rám maradnak ezek a műveletek.... Ha megkapom a tableteket, és elakadnék, akkor rádírok priviben.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gytallian
-
Leito92
tag
Rendben, igyekszem majd segíteni.
-
Cilinder001
tag
Sziasztok. Tudja valaki, hogy a myaudio 704t-ét, hogy kell rootolni?
-
jFox
addikt
válasz Cilinder001 #1877 üzenetére
Esetleg a OneClick root?
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Leito92
tag
válasz Cilinder001 #1877 üzenetére
Nekem 704o-t Vroot-tal sikerült, próbáld ki hátha.. kicsit kínai de működött nálam. xd
-
szat1
csendes tag
üdv mindenkinek
volna 1 ilyen kütyü aminek a wi-fi nem működik,hiába kapcsolom be kb 5 másodperc múlva kikapcsol. hálózat keresés pedig inaktív bekapcsolt állapotban is.
Találkozott már ilyennel valaki ?
hogyan lehetne bekapcsolni a wi-fi-t?köszönöm
-
sanhose
tag
válasz Cilinder001 #1882 üzenetére
Szia.
Először is telepíteni kell a ADB drivet.
Ha ez megvan, akkor az adb_usb.ini fájlba (Win 7 alatt az elérési útvonal a következő: meghajtó betűjele:\users\felhasznalónév\.android\adb_usb.ini) be kell illeszteni a 0x2207 sort és menteni. Utána esetleg egy újraindítás.
Ezután már működni fog az ABD és a root.Remélem így már működni fog.
[ Szerkesztve ]
-
sanhose
tag
válasz Cilinder001 #1882 üzenetére
Jaj és majd elfelejtettem az utolsó lépést, ha rootban nincs SuperSU, akkor telepíteni kell egyet a Google Playről.
-
hirsch4700
csendes tag
Üdv! Talátam xda-n egy prerootolt custom romot, ami a Goclever R70-hez készült. Elég hasonló technikai specifikációval rendelkezik, mint a 704O, szerintetek érdemes rápróbálni?
Jajj nem, elnéztem. Ez RK2928 chipset-hez vagy, SOC-hoz, vagy mianyámhoz való.
[ Szerkesztve ]
-
beldeczki
aktív tag
Adott egy 708DCC+, és az Asphalt 8-at nem bírom felrakni. Marketből nem engedi, azt írja nem kompatibilis, egyet meg letöltöttem netről de ha felrakom indításkor kilép. Akkor most mivel lenne a gond? Miért nem kompatibilis?
-
goger83
csendes tag
arra van valakinek tapasztalata, hogy mit lehete csinálni egy olyan 704O tabbal ami:
nem akar csatlakozni egy bizonyos routerre, mivel "került rossz inőségű internet kapcsolat" hibával csak csatlakozik de semmi más...
-minden másik routerhe csatlakozott eddig
- megpróbáltam mindent amit csak el lehet képzelni a tablet resetjét a router resetjét a router különböző hitelesítés, és egyéb dolgait átállítani, /gyakorlatilag az összes lehetséges router beállítást végigpróbáltam ami erre hatással lehet/ a tabon is szórakoztam évekig már, hogy miért nem csatlakozik, van egy olyan a wifi/speciális alatt, hogy kerólje a rossz minőségű hálózatokat de abból hiába kiszedem a pipát ugyanolyan, még azzal is próbálkoztam, hogy mem kártya ki be ill repülőgép üzemmód mert volt akinél ez oldotta meg a dolgot ahogy olvasgatok utána már napok óta.
olyan mintha a netet valamiért rossz minőségűnek érzékelni a routeren keresztül ezért eldobja dehát miért?
A tableten az eddigi legfrissebb firmware van és a routerhez sem tudok űjabbat.[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz goger83 #1891 üzenetére
Csak erre a routerre nem csatlakozik rendesen, vagy más routerekkel is ez a helyzet? Mert ha máshoz sem tud csatlakozni, akkor lehet hogy a tabi wifi-je rossz.
Ha mindenhová csatlakozik csak ehhez a router-hez nem akkor viszont inkompattibilitás lehet a két eszköz között. Egy router csere megoldhatja. (Volt már ilyen a praxisomban, egyik ismerősnél a vadi új router-rel minden eszköze jól működött, kivéve a lányának a notebook-ja. Akármit csináltam, az az egy nem akart vele működni.)--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
tundi78
csendes tag
válasz Leito92 #1872 üzenetére
Szia!
Nálam is az a probléma, hogy az idő és a dátum elállítódik.
A leírás alapján megpróbáltam frissíteni.
Addig sikerült is amíg a a rózsaszín 1-es kocka ki nem aludt.Aztán nem csinál semmit.Tudnál segíteni mit csináljak vele?Nagyon kezdő vagyok, a szak szavakat nem nagyon értem.Előre is köszi. Ja a típusát elfelejtettem 7040 tablet.[ Szerkesztve ]
-
sanhose
tag
válasz beldeczki #1890 üzenetére
Nincs a készülék a támogatott készülékek listáján, ezért nem engedi telepíteni.
build.prop szerkesztésével ez a dolog megoldható."egyet meg letöltöttem netről, indításkor kilép"
Ilyen kor két eset lehetséges:
1, belenyúltak a játék kódjába
2, nem bírja a készülék futtatniBlog: https://logout.hu/blog/sanhose/index.html
-
sanhose
tag
válasz tundi78 #1894 üzenetére
Szerintem nincs fent a FuZhou Rockchip driver (nem egyelő az ADB driverrel), ezért nem tud kommunikálni a gép a tablettel.
Így tudod telepíteni:
"A Tabletet kikapcsolt állapotban a volume – gomb lenyomásával egyszerre csatlakoztassuk a
számítógép USB portjára"
Frissítés recovery módban hivatalos MyAudio leírás"ezután telepítsük a PC-re a rockchip usb drivert (megtalálható a
letöltött mappában)"--ezt a részt hagyd ki a .pdf-ből, mert nem kell.Ha feltelepült a FuZhou Rockchip driver, a Windows Eszközkezelőjében ezt kell látnod.
Nemsokára (kb. 2014. február eleje) indított fórumomon (http://forum.rkalltablets.info/), többek között, ezek a dolgok közérthetőbben, képekkel illusztrálva el lesznek magyarázva.
[ Szerkesztve ]
-
Leito92
tag
válasz sanhose #1896 üzenetére
Ha már rózsaszín a kockája akkor bizony fent van a driver. Nálam az volt a gond, hogy nem volt feltöltve az aksi, próbáld úgy.
A frissítés menete am nagyon egyszerű. A hangerő le és bekapcsológombot nyomva tartod, csatlakoztatod ugye géphez, akkor kizöldül a kocka a programban. Megnyitod a programban az *.img fájlt, aztán flash. Sárgán villog az eddig zöld kockád aztán mikor újraindul a tab már lehúzhatod gépről és működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest