- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ledfold
tag
válasz
spiritex #1671 üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy myaudio 704O tabot 12 ezerért a Tecsóban. Ugyan olyan mint a Beex S1 szerintem ugyanott gyártják csak átlogózzák. Tetszik a matt fekete keret és hátlap, az összeszerelése sem gagyi. A Média Markt-ban láttam ezüst kereteset, na az gagyi volt. A tapasztalatok:
Eddig minden rendben vele, amire használom arra megfelelő. Az Ebookdroiddal olvasok vele (PDF-RTF). Szuper ez az alkalmazás. Mindent visz, és sok az állítási lehetőség.
Ha csak olvasok akkor repülőgépes üzemmódba kapcsolom és amennyire nem zavaró leveszem a fényerőt.
Ha nem használom azonnal kikapcsolom.
Pár rossz tulajdonság:
- spiritexnek igaza volt a kijelzője nem a legjobb, de még használható.
- Akku nagyon merül, kb 3 órát lehet vele olvasni.
- A kijelzője nagyon karcolódik, ez mondjuk bekapcsolt állapotban nem észrevehető.
- Néha kicsit lassan reagál, de még belefér.Összességében megérte a 3 db könyv árát. Jobbat csak 36 ezer körül lett volna érdemes venni ami már 8 colos, annyit meg nem akartam rákölteni.
Üdv.
-
Bferibörs
addikt
válasz
spiritex #1788 üzenetére
nem csak a MyAudio ilyen (szerintem az olcsó húsnak híg a leve szindróma fenn áll ezeknél is )
gondoltam veszek egy ilyet ez 3g-s talán használhatóbb számomra, 35 ezret kértek érte.Nem volt nálam 24 órát sem, vissza vittem.
-
PLaci58
addikt
válasz
spiritex #1747 üzenetére
"Egy élmény a használata. Könnyen hordozható"
MyAudio ezt írja a 704O-rólAhogy elnézem ugyanaz van benne mint az én 708R-emben.
Ugyanaz a proci, ugyanannyi RAM, olyan kijelző...
Ki van kapcsolva minden frissítés, szinkronizálás, Wifi.
Jártam úgy, hogy hiába kapcsoltam ki a készüléket a WiFi ment benne.
Érdemes megpróbálni a beállításoknál, hogy programból kilépésnél törölje a programot.
A teljes kikapcsolás sajnos nem áramtalanítja a készüléket.
Még az is lehet, hogy rossz az akksi és lemerül magától. -
Bferibörs
addikt
válasz
spiritex #1653 üzenetére
köszi,későn láttam meg a
[topikot amit belinkeltél] -
-
RootRulez
félisten
válasz
spiritex #1581 üzenetére
Áhhá, hogy ez a 7040 valójában 704O, így már találok is róla valamit.
Szóval akkor nem ér meg 12K-t sem?
Igen azért érdekelte haverom, mert belebotlott a Tecsóban.
#1584) spiritex: Azért az weboldalon a képen ott a Tableten a market ikon.
De aki Tabletnek venné, az inkább áldozzon kicsit többet rá gondolom...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
spiritex #1515 üzenetére
Értem. Szerintem a készülék első indításnál nem fogadtak el valamit, asszem a legfrissebb van rajta, de megfogom nézni.
Azt nem figyeltem mennyire torzít. Ami zavart az a kijelző betekintési szöge, hát nem sok van, majdhogynem szemből kell nézni, ha nem akarod hogy picit is invertálódjanak a színek, kicsit jobban megdöntve pedig teljesen láthatatlan minden, csak fényes alakzatokat látni.....
Mondjuk ennyi pénzért nem várjon az ember Galaxy Tab szintű kijelzőt. Többi szerintem okés.Törölni fogom az adatokat a Play-nél, hátha.
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #1469 üzenetére
Tegnap megvettem a 704O-t. Amire kell tökéletes! Nem dobja a wifi-t, elég messziről is fogja stabilan, a hangjával sincs gondom hifi-re kötve, de nem ajánlom senkinek!!!!!!!
Meg ne vegyétek! Az Ainos Crystal-om után valami borzalmas a kijelzője! Kiégeti az ember szemét annyira furcsán világít. Már 10 fok döntésnél kifeketedik minden, szemcsés, alig olvasható a szöveg. Geometriailag is torz, mert a kerek az tojás. Függőlegesen tartva fölfelé, vízszintesen pedig egyértelműen oldalra van nyújtva minden.
Még a gyerekének se vegye meg senki, mert ilyen rossz kijelzőt én még nem láttam.
Az is érdekes volt, hogy a Mac-címet nem lehetett látni, Nem elérhetőt írt ki rá. És mivel a WPA2-es titkosítás mellett MAC-cím filtert is használok a router-ben, így először ki kellett kapcsolnom, hogy fel tudjon lépni, majd megnézve a router-ben a MAC-címét, hozzá tudtam adni az engedélyezett MAC-címek listájához.
Egy szó mint száz, csak annak ajánlom, aki nem fogja nézni a kijelzőjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Fotó állvány eladó
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest