- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ledfold
tag
válasz spiritex #1671 üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy myaudio 704O tabot 12 ezerért a Tecsóban. Ugyan olyan mint a Beex S1 szerintem ugyanott gyártják csak átlogózzák. Tetszik a matt fekete keret és hátlap, az összeszerelése sem gagyi. A Média Markt-ban láttam ezüst kereteset, na az gagyi volt. A tapasztalatok:
Eddig minden rendben vele, amire használom arra megfelelő. Az Ebookdroiddal olvasok vele (PDF-RTF). Szuper ez az alkalmazás. Mindent visz, és sok az állítási lehetőség.
Ha csak olvasok akkor repülőgépes üzemmódba kapcsolom és amennyire nem zavaró leveszem a fényerőt.
Ha nem használom azonnal kikapcsolom.
Pár rossz tulajdonság:
- spiritexnek igaza volt a kijelzője nem a legjobb, de még használható.
- Akku nagyon merül, kb 3 órát lehet vele olvasni.
- A kijelzője nagyon karcolódik, ez mondjuk bekapcsolt állapotban nem észrevehető.
- Néha kicsit lassan reagál, de még belefér.Összességében megérte a 3 db könyv árát. Jobbat csak 36 ezer körül lett volna érdemes venni ami már 8 colos, annyit meg nem akartam rákölteni.
Üdv.
Ha valamiről úgy érzed rossz, akkor tehetsz semmit vagy valamit. A semmit már próbáltam... S. T. - Alkudj meg ha tudsz, de ha nem tudsz, ne tedd! P. C.
-
Bferibörs
addikt
válasz spiritex #1788 üzenetére
nem csak a MyAudio ilyen (szerintem az olcsó húsnak híg a leve szindróma fenn áll ezeknél is ) gondoltam veszek egy ilyet ez 3g-s talán használhatóbb számomra, 35 ezret kértek érte.Nem volt nálam 24 órát sem, vissza vittem.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
PLaci58
addikt
válasz spiritex #1747 üzenetére
"Egy élmény a használata. Könnyen hordozható"
MyAudio ezt írja a 704O-rólAhogy elnézem ugyanaz van benne mint az én 708R-emben.
Ugyanaz a proci, ugyanannyi RAM, olyan kijelző...
Ki van kapcsolva minden frissítés, szinkronizálás, Wifi.
Jártam úgy, hogy hiába kapcsoltam ki a készüléket a WiFi ment benne.
Érdemes megpróbálni a beállításoknál, hogy programból kilépésnél törölje a programot.
A teljes kikapcsolás sajnos nem áramtalanítja a készüléket.
Még az is lehet, hogy rossz az akksi és lemerül magától."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Bferibörs
addikt
válasz spiritex #1653 üzenetére
köszi,későn láttam meg a
[topikot amit belinkeltél]Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
-
RootRulez
félisten
válasz spiritex #1581 üzenetére
Áhhá, hogy ez a 7040 valójában 704O, így már találok is róla valamit. Szóval akkor nem ér meg 12K-t sem?
Igen azért érdekelte haverom, mert belebotlott a Tecsóban.
#1584) spiritex: Azért az weboldalon a képen ott a Tableten a market ikon.
De aki Tabletnek venné, az inkább áldozzon kicsit többet rá gondolom...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
tzsolesz
nagyúr
válasz spiritex #1515 üzenetére
Értem. Szerintem a készülék első indításnál nem fogadtak el valamit, asszem a legfrissebb van rajta, de megfogom nézni.
Azt nem figyeltem mennyire torzít. Ami zavart az a kijelző betekintési szöge, hát nem sok van, majdhogynem szemből kell nézni, ha nem akarod hogy picit is invertálódjanak a színek, kicsit jobban megdöntve pedig teljesen láthatatlan minden, csak fényes alakzatokat látni.....
Mondjuk ennyi pénzért nem várjon az ember Galaxy Tab szintű kijelzőt. Többi szerintem okés.Törölni fogom az adatokat a Play-nél, hátha.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz spiritex #1469 üzenetére
Tegnap megvettem a 704O-t. Amire kell tökéletes! Nem dobja a wifi-t, elég messziről is fogja stabilan, a hangjával sincs gondom hifi-re kötve, de nem ajánlom senkinek!!!!!!!
Meg ne vegyétek! Az Ainos Crystal-om után valami borzalmas a kijelzője! Kiégeti az ember szemét annyira furcsán világít. Már 10 fok döntésnél kifeketedik minden, szemcsés, alig olvasható a szöveg. Geometriailag is torz, mert a kerek az tojás. Függőlegesen tartva fölfelé, vízszintesen pedig egyértelműen oldalra van nyújtva minden.
Még a gyerekének se vegye meg senki, mert ilyen rossz kijelzőt én még nem láttam.
Az is érdekes volt, hogy a Mac-címet nem lehetett látni, Nem elérhetőt írt ki rá. És mivel a WPA2-es titkosítás mellett MAC-cím filtert is használok a router-ben, így először ki kellett kapcsolnom, hogy fel tudjon lépni, majd megnézve a router-ben a MAC-címét, hozzá tudtam adni az engedélyezett MAC-címek listájához.
Egy szó mint száz, csak annak ajánlom, aki nem fogja nézni a kijelzőjét.Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest