- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
tundi78
csendes tag
válasz
sanhose #1896 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors válaszod. A gépről mindent letöröltem és újra letöltöttem a frissítő programot.
Sajnos így sem jártam sikerrel. Kikapcsolt állapotban fel sem ismeri a tabletet. Csak ha be van kapcsolva akkor érzékeli és akkor jelenik meg a rózsaszín kocka.Viszont amikor rákattintok a Switch-re akkor eltűnik az is.! C:\Documents and Settings\Andrea\Dokumentumok\Downloads\34761.zip: Nem hozható létre Rockchip Batch Tool v1.7\Rockusb Driver v3.5\+n--+|-+.txt
! A fájlnév, a könyvtárnév vagy a kötetcímke szintaxisa nem megfelelő.
! C:\Documents and Settings\Andrea\Dokumentumok\Downloads\34761.zip: Kísérlet a hibás fájl név kijavítására
! C:\Documents and Settings\Andrea\Dokumentumok\Downloads\34761.zip: Rockchip Batch Tool v1.7\Rockusb Driver v3.5\+n--+|-+.txt átnevezése Rockchip Batch Tool v1.7\Rockusb Driver v3.5\+n--+_-+.txt-re
Ja és ezt adta ki amikor letöltöttem a programot. Lehet ez a gond?
Köszönöm a segítséget.Látom indul februárban egy blog talán az érthetőbb lesz nekem is. -
Leito92
tag
válasz
sanhose #1896 üzenetére
Ha már rózsaszín a kockája akkor bizony fent van a driver. Nálam az volt a gond, hogy nem volt feltöltve az aksi, próbáld úgy.
A frissítés menete am nagyon egyszerű. A hangerő le és bekapcsológombot nyomva tartod, csatlakoztatod ugye géphez, akkor kizöldül a kocka a programban. Megnyitod a programban az *.img fájlt, aztán flash. Sárgán villog az eddig zöld kockád aztán mikor újraindul a tab már lehúzhatod gépről és működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos fejegységek
- Battlefield 6
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- iPad 9gen 256GB WIFI+CELLULAR tokkal, töltővel
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest