- Magisk
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
eddie17 #1198 üzenetére
A jó vételről sokan vitatkoznának veled
A MyAudio termékeknek nagyon csábító az ára.
Azért én meggondolnám a helyedben és mindenképpen kipróbálnám megvásárlás előtt !
Nagyon panaszkodnak a szervízre és a supportra valamint a készülékek minőségére.
Nekem szerencsére nincs egyikkel se gondom. Van 2 jó és 2,5 rossz -
eddie17
addikt
Sziasztok!
Most lestem a tuskóban, hogy 27.990-ért van Myaudio 708dcc plus. Gondolom ennyiért ez jó vétel, mert erősen szemezek vele, sok teszt nincs róla, és ennek már a kijelző felbontása sem annyira rossz. -
Deeday
senior tag
Köszönöm most be lakta újra a kissrác(unokaöcsém) és keni újra a Real Racing 3 at ki nem tudnám venni a kezéből így is le tolt amiért ugrott a mentése
Legközelebb viszont teszek rá CWM et mert akkor tudok rendszer mentést csinálni és nem kell bajlódni. Köszönöm szépen a leírást mentettem a könyvjelzők közé !
-
Deeday
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítségek ma este nekiugrok megnézem mit lehet kezdeni vele.
-
jFox
addikt
Vagy ha a beállításokba még bejutsz,
ehet csinálni egy hard reset-et. Ilynekor minde ugrik, ami a tbon van viszont alaphelyzetbe áll és jó esélyel megjavul.
Beállítások - Biztonsági mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállítása.[link]mod: ha valakit érdeke van CWM rockchip-es tabletekre
Ez az rk3066-ra való, de a linkelt oldalon ott van a többi is. -
PLaci58
addikt
Szerintem MA = My Audio
DCC = Dual Core
708DCC -nek tűnik a leírásod alapján.
Rockchip RK3066 processzor van benne. Ezeket PC-vel összekötve RKBatchTool nevű programmal lehet frissíteni.
Itt van hozzá gyári firmware, leírás. -
Deeday
senior tag
Sziasztok
Unokaöcsim tabletje bedobta az unalmast. Nem indul el a play áruház és már bekapcsolásnál ki írja hogy a com.google.gapps. hibás és leáll. Nincs play áruház. Mivel orvosolható ez szerintetek ? Nyitott hasú robotig eljutok de nincs semmiféle recovery menü benne és a pontos típusát sem igazán tudom mert a doboza otthon van ami nincs közel.My Audio Series 7 HDMI csatlakozós pöttyös fekete hátlap és alul 8GB felirat van MADCC 705781 felirattal. Tudnátok javasolni valamit hogyan tudnám neki életre kelteni újra ? Köszi -
-
albinolynx
senior tag
válasz
gyarfas2 #1185 üzenetére
Hangerő le-, vagy fel nyomva tartás mellett kapcsold be. Elméletileg bejön a nyitott hasú robot. Recovery menü, ha jól mondom. Nyomsz egy vissza nyilat és megjelenik a szöveges menü. Ott factory reset és kész vagy. Bekapcsolás és boot után a szűz gyári androidnak kell megjelennie.
-
gyarfas2
csendes tag
válasz
albinolynx #1182 üzenetére
A képernyő bal felső sarkában bejön az, hogy 10 másodpercig nyomja a bekapcsolás gombot, ezután kiírja, hogy elfogadva, és nem történik semmi, hamen újra kiírja, hogy kéri a felhasználónevet és a jelszót. Nyitott hasú robot nem jelenik meg
-
jFox
addikt
válasz
gyarfas2 #1181 üzenetére
A MyAudio nem gyárt olyan tabletet, hogy MID.
Ez egy gyüjtő mozaikszó. Azt jelenti Mobile Internet Device.
A típusát kéne tudni, hogy pontosabban tudjunk segíteni. 708, 716 A vagy M, W, AG, AB, R, stb.
A "PC-ről töltés" azt jelenti, hogy újratelepíted a készülék firmware-ét. Ehhez szintén szüksége a pontos típus ismerete, és a gyártói honlapról letölteni hozzá a megfelelő firmware-t. -
gyarfas2
csendes tag
MID tabletről van szó. Már a recoveryt is próbáltuk, nincs változás.A PC-ről töltést nem tudom hogy kell.
-
PLaci58
addikt
válasz
gyarfas2 #1176 üzenetére
Ha jól értem be lett állítva a képernyő rajzolásos "jelszó" és nem sikerül belépni. Nem írtad, hogy milyen készülékről van szó. Reset gomb ezeken általában nincs és az sem törölné a jelszót.
Ha sikerül el kell indítani a recoveryt (ha van rajta egyáltalán) és azzal csinálni egy rendszer visszaállítást.Gyakran a hangerő minusz és a bekapcs gomb egyidejű nyomására jön elő a recovery menü.
Ha úgysem megy, akkor teljes rendszer töltést vagy PC-ről vagy SD-ről. Ez gép (proci) függő.
-
jFox
addikt
válasz
Szekton #1174 üzenetére
Ha tudsz olyan játékot az jó neked.
Viccet félre téve, a 708DCC nem HD felbontású. Ha jól tudom 1024x600 -as a kijelzője.gyarfas2: elvileg a gmail cím + a hozzá tartozó jelszó nyitja, de ehez kell a wifi is. Ha nincs wifi, nem engedi.
Ha sehogy nem megy akkor az előttem szóló javaslata a nyerő.Igaz ez mindent töröl.
-
gyarfas2
csendes tag
Sziasztok!
Segítség! A tabletem kiírja, hogy túl sok mintarajzolási próbálkozás. Kéri a felhasználónevet és a jelszót, de hiába írom be nem működik. Az internetre sem tudok csatlakozni vele. (Mindez azért van mert a lekódolt gépemhez az unokatesóm hozzányúlt a tudtomon kívül) Aki tud kérem segítsen nem akarom a kukába dobni.
Köszi!
-
Szekton
csendes tag
708dcc-re tudtok olyan spider-man total mayhem verziót ami bugos(szövegek fehér négynezbe vannak és nem lehet elolvasni) és nem fele akkora mint a képernyő?És más HD játékokat?
-
Gábor0
tag
MyAudio 708AB tablet-ről tudna valaki vmi infót? Netezésre, zenehallgatásra ill.
filmnézésre kellene. A játék nem fontos.
Utoljára a teszkóban láttam 18-20 ezer pénzért. Megéri az árát vagy felejtős?
Esetleg olcsóbban valahol? Előre is köszi a válaszokat! -
jFox
addikt
válasz
Str0ken #1168 üzenetére
Így már érthető.
De ezt nem írtad az elején.
Akkor jó esélyel a hibaüzenet jelentése: Not available Node. Vagyis nincs honnan letölteni. Gondolm valami P2P rendszerből próbálod letölteni. De ez innentől már kimeríti a warez fogalmát, ami pedig tilos itt a fórumban.
A Playen van egy Sims Free verzió, próbálkozz azzal. -
jFox
addikt
válasz
Str0ken #1166 üzenetére
Akkor passz. Álltalábban ez a leggyakoribb hiba.
Rákeresetem err a "hiba üzenetre" . Azt írja a wikipedia, hogy a NaN azt jelenti : Not a Number vagyis nem egy szám. De hogy mi köze ennek a letöltéshez?
Gondolom hálózat (internet) van. Mert még az lenne a tippem erre a hiba üzenetre, hogy Not available Network. Nincs elérhető hálózat.
Rákerestem a Play-en erre a játékra, de nekem be sem hozza. (708AG) -
Str0ken
csendes tag
sziasztok.játékot akarok telepíteni pontosabban a sim city-t.Kiírja,hogy Download in progress 0 mb of 0 mb ugye és a töltő csík alatt kiírja hogy NaN az mit jelent?mit lehet csinálni?
-
Bferibörs
addikt
válasz
balpeter04 #1159 üzenetére
ne csüggedj minimum 3 hét amíg megjárja a szervizet :-) nekem 3x 3 hetet utazott/zik eddig,javítás nélkül került vissza 2x- most van úton 3x.
-
jFox
addikt
válasz
Nekem a 808-ast egy hét után kicserélték. Most a 708AG van náluk már 1,5 hete, de nem bíztatnak.
Azt mondják, hogy majd szólnak. -
PLaci58
addikt
válasz
Zaklatni kell a szervízt telefonon, emailben.
-
balpeter04
aktív tag
Sziasztok!
Van itt valaki akinek elromlott a tablet és garanciában kicserélték?
Az enyém már 3 hete náluk van és kezd elfogyni a türelmem! -
Smile8822
senior tag
...
-
kritya.d
csendes tag
A multkoriban szemeztem egy ilyennel a mm-ban. Azt mondta az eladó hogy tízből 3-4-et tuti visszahoznak rövid időn belül...
-
P.mini
aktív tag
válasz
albinolynx #1153 üzenetére
Hát igen... Elég sok volt érte, több mint egy éve. Szerintem a sw jó, de hw borzalmas. Az akksi, a Vivante, a wifi, a betekintési szög, a kamera, és maga az anyag elég borzalmas.
-
albinolynx
senior tag
-
PLaci58
addikt
válasz
Bferibörs #1145 üzenetére
708R
Nálam is van egy ilyen készülék.
Sajnos nem tölti az akkumulátort, pedig azt jelzi.
Azért kapcsol ki, mert teljesen le van merülve az akksi.
Ha jól keresgéltem, akkor van ezekben egy PMU IC (TPS659102), ami vezérli a töltést is.
Vagy az IC, vagy valami ellenállás vagy egyszerűen szoftver hiba miatt úgy csinál mintha töltene, de az akksiba nem jut feszültség. Amint készenlétre kapcsol töltés után egyből jelzi a valós akkumulátor töltöttséget.
Sajnos még nem tudom, hogy konkrétan mi okozza a hibát, de dolgozom az ügyön -
Attas
aktív tag
Sziasztok! Allfine fine7 Genius tulaj vagyok és sajna előjött a nyitott hasú droid hiba piros felkiáltó jellel. Valaki tudna segíteni. Próbáltam pár gombkombinációt de eddig semmi. Előre is köszönet a válaszokért!!
-
EcoHUN
csendes tag
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy egy myaudio tablet series 7 708AB-nek van recovery menüje? Ha van akkor hogyan kell behozni? Köszönöm a segítséget!
EcoHUN -
Bferibörs
addikt
Ma hasznalat kozben katt oszt kikspcsolt 29% toltesnel.Bekapcsolni nem lehett csak ha radugtam toltore,90% toltottdeget irtk ki,lehuztam toltorol 87% lement majd ujabb katt,kikapcs.Vissza kapcsoltam persze tolton lehett csak,18% a toltottseg jelezte.a kepernyo meg egyfolytaban villogott.A tapasztalatom sajnos az ,hogy a 2x szerviz mrgjarasa utan egyre rosszabb a 708 r tablet.
-
jFox
addikt
válasz
Shaidarhun #1143 üzenetére
Tedd fel a Nexo firmware-t, abban jóval több az app memória és nincs szükség link2sd-re.
Nézz be a 708AG-s fórumba, ott találsz letöltési linket. -
Shaidarhun
csendes tag
Nand flash 5,82GB ezt szeretném belső memóriára alakítani, mert a külső sd kártyánál folyton leválik ha akksiról megy a tablet...
-
Shaidarhun
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Myaudio 708ag tabletem.
Az lenne a kérdésem, hogy a belső memória bővítésnél csak a külső SD kártyát lehet particionálni?
Mert elvileg van benne 8gb tárhely és az jobb lenne, mert ha leveszem töltőről random időközönként jelzi, hogy hirtelen levált az sd kártya és így a link2sd progival linkelt programok mindig kiakadnak!
Van valakinek egy jó megoldása erre?
-
Fenom
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly december óta van ilyen tabletem. A következő problémára szeretnék megoldást találni:
Zenét hallgattam a tabról, hifire kötve. Minden szép és jó volt. Ezután az történt, hogy a tabletnek nincs hangja. Vagyis pontosabban akkor van, ha fülhallgatót vagy külső hangszórót csatlakoztatok rá. De a saját kis hangszórója néma. Azt vettem észre, hogy mikor hifire volt kötve, annak a jack dugónak mintha kicsit hegyesebb és hosszabb vége lett volna, mint általában. Nem tudom, okoztam-e ezzel fizikai sérülést az aljzatban, vagy csak valami szoftveres probléma okozhatja-e, de olyan, mintha a tablet állandóan úgy érzékelné, hogy valamilyen hangszóró csatlakoztatva van rá.
Szétszedtem, de nem igazán látok semmi törést, deformálódást. Mondjuk így első ránézésre az aljzat minőségét ne firtassuk... Szétszedtem régi gps-t, telefonokat, de sajna egyiknek sem olyan az aljzata, mint a tabnak. Tudja valaki, hol tudnék hozzá új aljzatot venni?
-
Szekton
csendes tag
Sziasztok.valaki segítene hogy honnan és hogy hogyan kell telepíteni nova,amazing spiderman,mass effect,modern combat,gangstar vegas játékokat?Más gameloft játékok simán futnak de ezeknek csak betölti a gl képét és a játék képet de nem tölti.apk+data fájlokkal próbálkozok,de azt írják h az sd kártyára kell másolni az android/data mappába de nekem még nincs is az sd kártyán semmilyen mappa.Valaki segítene?:/ nagyon nem vágom az egészet.708dcc
-
Bferibörs
addikt
50 % max fényerő,próbáltam automatikussal is az sem jobb, ha filmet nézek nincs se m.net sem wifi,kártyáról nézem, az autós töltővel megoldottam végül a problémát-azért nem ez lenne az igazi,egy tablet nem ártana ha többet bírna kicsivel - gondolom nem 220 mellett használná az ember a 7"-os vacakot ,arra van asztali gép vagy laptop, lehet rosszul gondolkodok
-
Bferibörs
addikt
az már jobb teljesítmény,nekem sohasem tudott ennyit sajna,mobilnettel meg hát... egy kalap kaki
20-30 perc,
tegnap jártam úgy, hogy előszedtem 98% töltöttséget írt ki, feltettem töltőre,használtam, 100 % tele-írta ki egy rövid idő után, levettem töltőről, 3-4 perc múlva 64 %most jött vissza szervizből kb. 2 hete, 2x használtam azóta
-
-
P.mini
aktív tag
Ma végignéztem egy másfél órás filmet. 50%-on van még az akksi. Mondjuk a legkisebb fényerőn volt.
-
fero16
csendes tag
Hali!! valaki segítene nekem legyen szíves!! Egy olyan problémám van a tábla pc-mell hogy egyik pillanatban még jó volt meg minden letettem egy fél óra múlva már ki volt kapcsolódva nem reagált semmire vissza se tudtam kapcsolni . Rátettem töltőre bekapcsol bejön az androidos figura utána a myaudio felirat utána jön az android felirat .. órákig vártam de a felirattól nem megy tovább !!! Kérek valakit aki már találkozott ilyen problémával az írjon nekem vagy valahogy jelezzen nagyon nagyon megköszönném
fero16@freemail.hu e-mail cimre várom a válaszotokat!!!!
-
vaszkodegamm
csendes tag
-
-
-
P.mini
aktív tag
válasz
vaszkodegamm #1115 üzenetére
A RockUSB Driver nekem se ment fel. Én az ADB drivert használtam, csak azzal ismerte fel a gép.
-
Str0ken
csendes tag
Sziasztok.Van egy 708dcc+om.Segítene valaki,hogy hogyan tudnának elmenni a jobb játékok?pl. asphalt 7,nova,dead space stb...Olvastam,hogy rootolni meg hogy csak elég egy progi.Valaki letudná írni pontosan hogy hogyan kell?
-
vaszkodegamm
csendes tag
Helló mindenki! Segítség kellene,problémám a következő:Myaudio 708AB (tescos) kb 1óra használat után megállt,csak az android feliratig tölt be.A Myaudio honlapján talált támogatás elég szűkszavú,hiányos.Legalábbis számomra (a detektoros rádiók korában találkoztam először az elektronokkal).
Első gondom:hogy kell telepíteni a rokcusb drivert? Három fájl van a mappában (win7-re) egy .inf,egy .cat és egy .sys.Ezekkel nem tudom telepíteni,mire kellene kattintani?Hogyan tovább?Mert nem látja a pc-m a tab-ot.Várom és köszönöm a segítséget.A következő lépés valószínű menni fog... -
P.mini
aktív tag
Nagyon kihalt a topik. :/
Akkor egy kérdés: Nektek milyen fényerőn mennyit bír az akksi?
Nekem használattól függően a legkisebb fényerőn olyan 2-3 órát bír ha folyamatosan játszom, netezek rajta. -
Pikkolo^^
addikt
708W a 800x600-as felbontás miatt ebook olvasásra mennyire használható?
-
jFox
addikt
válasz
szasziszi84 #1105 üzenetére
Nem kell külön mindenkinek meg köszönni.
Azt megírhatnád milyen típusú stick-ed van. (a Telenor hipernet nem tipus!)
Ezt a két típust álltalábban szokták támogatni a kínai tabok: ZTE 626 vagy 627, Huawei E1750
próbálj ilyet beszerezni! 2-3k ért szokott lenni használtan. -
jFox
addikt
válasz
szasziszi84 #1100 üzenetére
Ez szolgáltató specifikus. Kérdezd meg az ügyfélszolgákat!
Egyébbként ha működik a modem álltalában ezt is beállitja, csak ha virtuális szlgáltatód van akkor kell át írni. -
RedCactus
senior tag
válasz
szasziszi84 #1101 üzenetére
Egyelőre a MyAudio oldaláról eltűnt ez a típus és vele együtt a letölthető tartalom, doksi, szoftver stb. is. APN-t nekem nem kellett beállítanom, de a szolgáltatód oldalán megtalálod, vagy googlizol egyet: " apn telenor", "apn vodafone"," apn t-mobile", amelyikre szükséged van. De első körben próbálnék szerezni egy másik stick-et.
Resource manager nem tudom mi, de biztos hogy nem kell hozzá. Ha bedugod a sticket, vársz egy kicsit és felismeri a tab, már ha támogatja azt a típust.
-
szasziszi84
csendes tag
válasz
RedCactus #1098 üzenetére
szia .
én a használati utasitásbol vettem ezt mert az irta hogy hogy kell, de ez a resource ez sehol sincs. és ezt a firmware-t hol tudom letölteni es hogy kell telepiteni??? mert én még ilyent nem csináltam az életbe......
megadod az oldalcimed ahol ez megtalálható.... köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest