Hirdetés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Kezünkben a Sonim új hőkamerás strapamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tundi78
csendes tag
válasz
sanhose #1913 üzenetére
Megcsináltam.
Semmi változás, sajnos.
Viszont azt vettem észre(ami nem biztos, hogy jelent valamit), hogy a beillesztésnél az FW Ver-nél a kockában ezek a számok vannak írva: 4.1.01. a mi tablettünk 4.2 Vagy ez nem számít? Na mindegy, marad úgy ahogy van.Nem veszem el a gyerektől.A legszebb, hogy kettőt vettünk és a másiknak semmi baja.Köszönöm a segítséget. -
tundi78
csendes tag
válasz
sanhose #1896 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors válaszod. A gépről mindent letöröltem és újra letöltöttem a frissítő programot.
Sajnos így sem jártam sikerrel. Kikapcsolt állapotban fel sem ismeri a tabletet. Csak ha be van kapcsolva akkor érzékeli és akkor jelenik meg a rózsaszín kocka.Viszont amikor rákattintok a Switch-re akkor eltűnik az is.! C:\Documents and Settings\Andrea\Dokumentumok\Downloads\34761.zip: Nem hozható létre Rockchip Batch Tool v1.7\Rockusb Driver v3.5\+n--+|-+.txt
! A fájlnév, a könyvtárnév vagy a kötetcímke szintaxisa nem megfelelő.
! C:\Documents and Settings\Andrea\Dokumentumok\Downloads\34761.zip: Kísérlet a hibás fájl név kijavítására
! C:\Documents and Settings\Andrea\Dokumentumok\Downloads\34761.zip: Rockchip Batch Tool v1.7\Rockusb Driver v3.5\+n--+|-+.txt átnevezése Rockchip Batch Tool v1.7\Rockusb Driver v3.5\+n--+_-+.txt-re
Ja és ezt adta ki amikor letöltöttem a programot. Lehet ez a gond?
Köszönöm a segítséget.Látom indul februárban egy blog talán az érthetőbb lesz nekem is. -
tundi78
csendes tag
válasz
Leito92 #1872 üzenetére
Szia!
Nálam is az a probléma, hogy az idő és a dátum elállítódik.
A leírás alapján megpróbáltam frissíteni.
Addig sikerült is amíg a a rózsaszín 1-es kocka ki nem aludt.Aztán nem csinál semmit.Tudnál segíteni mit csináljak vele?Nagyon kezdő vagyok, a szak szavakat nem nagyon értem.Előre is köszi. Ja a típusát elfelejtettem 7040 tablet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Apple iPhone 14 , Starlight 128Gb, független, garanciális 2026.07-ig
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad Pro 11" 256GB Wifi asztroszürke
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest