- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nesti
tag
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni hogy mivel vásárlás elõtt állok...nézzegettem a tabokat és egy kicsit gondba estem azzal kapcsolatban , hogy van ugye a Myaudio 708W mediamarkt-ba...de van a Myaudio 708M is , tescoba azt árulták de teljesen ugyanaz mint a Myaudio 708W..most ugyan az a kettõ csak másnéven..?
Ha valaki tud segiteni megköszöném neki!
Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P
-
Nesti
tag
Sziasztok, közeljövőben szeretnék vásárolni egy "Myaudio Series 7 708w tabletet vagy egy "Dps Dream 7"-et, de a belesőtárhely miatt a "Myaudio" lenne a nyerő, de mivel én játszani is szeretnék vele nem tudom melyik lenne a jobb választás! Mivel ebbe a több tárhely miatt több játék ráférne ez jobb lenne de sok embertől hallom, hogy rossz az optimalizáltsága, sok a baj vele, ezért ne tudok dönteni! Játékra mindkettő hasonló szerintem szóval nagy változás nincs a 2 között, maximum a belsőtárhely meg a 2 év garancia..!
Valaki megoszthatná a tapasztalatait a géppel kapcsolatban!
Üdv.Nesti
Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P
-
Necc
addikt
Szerintem irj neki egy privit hogy oldotta meg, a honlapon fent levo firmware 708R/M tipushoz jo es nem 708W -hez (en a 708W firmware-et dobtam fel a 708R/M -emre, es nincs mellekalibralas).
#897: ha picit atolvasod a topicot, ugyanez lejon itt is. En szetszedtem, es az az iszonyatos dzsuva ami kijott belole, fureszpor maradvanyok meg mifene... el nem tudom kepzelni milyen korulmenyek kozott gyartjak ezeket...
[ Szerkesztve ]
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy 708w tabletem volt amit nem tudtak 30 nap alatt sem megjavítani. Cserébe kaptam egy DPS dual 7-t. Ezzel jobban meg vagyok elégedve egyenlőre. A boltban, kis cirkusz után elárulták rengeteg a gond a Myaudióval.
-
kosa43
csendes tag
Üdv!
Nekem egy 708w-m van. A következő a történet: az usb csatlakozó kimozdult az alaplapon és nem lehetett tülteni.
Felküldtem szervizbe 4 hét múlva csere készülék jött, aminek a bal oldalán és a jobb alsó sarkában nem reagált az érintésekre. A support azt mondta frimware frissítés. Meg is történt most még rosszabb 5-6 cm-t csúszik az érintés vízszintesen.
Ahogy láttam Mroli is így járt, hogy csúszott a képernyő.
Valakinek sikerült megoldani ezt a problémát? Vagy esetleg egy főzött romot tudna valaki, mert a support azt mondja küldjem vissza, aztán talán 1 hónap múlva lesz valami!
A segítséget előre is köszönöm! -
Necc
addikt
Valaki esetleg futott olyan hibaba, hogy egyik app nem volt hajlando irni a kulso SD kartyara?
A dropsync nem hajlando elfogadni, mert a rendszer csak olvashato memoriakent kozli a JAVA utasitason keresztul, a total commander pedig root joggal nem tud torolni (letorli, de ottmarad a fajl) a kulso kartyarol.
(felesleges iromany: nem, nem a memoriakartya a hibas, tobb kartyaval is probalkoztam, es tobbfelekeppen probaltam irni/torolni rola, es ugy tunik a tab ROM-ja a hibas. Arra lennek kivancsi hogy csak a 708R/M erintett vagy mas tipusok is ebbol a szeriabol, kulonosen az allwinner chipsetesek kozul, mivel ez is arra epul)
-
Vindex
tag
Van egy 708AG tabletem. Frissíteni nem tudom, ahogy a gyártó honlapján írják. [link] Addig eljutok, hogy rózsaszíngomb, nyomjam meg a switch gombot és ott vége. Valakinek sikerült már. A myhelp azt mondta, hogy küldjem vissza, majd ők megcsinálják. Valahogy nem akaródzik visszaküldeni.
-
Tujamo
csendes tag
Sziasztok!
ilyen tabom van és tettünk már bele vagy 3 memoria kártyát de semmivel nem indul el,csak annyit ír ki memória kártya előkészítése de ennyi.
Bár az van rá írva Tf card ez számít valamit? -
P.mini
aktív tag
válasz DarkSmile #883 üzenetére
Hát akkor valószínűleg nekem nem jó az a tok.
Nekem ilyen a tabomon az usbje, és mivel azt mondjátok hogy a toknak ilyen, ezért úgy gondolom, hogy ez nem fog összejönni. Kár érte, pedig jó kis szerkezetnek tűnt. -
DarkSmile
tag
Nekem 708W-m van, microUSB csatival. Ez amit árulnak nem tudom milyen, mert én ebay-ről rendeltem ugyan ezt, ott volt mini meg micro csatis is, ugyan ebben az árban. De a legjobb ha sima USB-vel veszed, mert akkor mehet USB-hub-ba, aztán még egy egeret is rá tudsz tudni, viszi mindkettőt egyszerre, próbáltam.
Szégyen a futás, de a kurv@ annnnnyát annak aki kerget!!!
-
Necc
addikt
Tegnap rendeltem, ha minden igaz apr 8-12 kozott fog megerkezni (tabostul ).
Szerintem a legjobb a tabhoz nativ csatlakozosat rendelni, PC-t ugyse fogod errol hasznalni hogy USB-s kelljen, az adapter pedig csak plusz macera.
-
this is life
Ármester
Ha lehetseges akkor sd kartyarol recovery modban,ami a hangero -lenyomva tartasa mellett bekapcsolni es sdrol ha van hozza ujratelepiteni a rendszert,ha ilyenre nincs lehetoseg akkor flashelo programmal ,le kell tolteni a gyarto honlapjarol ...amugy melyik series 7 mert igy nehez segiteni...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
P.mini
aktív tag
Valaki vett már ilyet?
Kíváncsi vagyok, milyen lehet, ennyit szerintem megér.
Nagyon szemezek vele. -
-szőke-
tag
válasz this is life #875 üzenetére
És azt pontossan hogyis kell?
-
Necc
addikt
Gyenge, akadozos hardver, horribilis felbontasu fako kijelzo szinte nullaval egyenerteku betekintesi szogekkel, legalapabb szintu adatkommunikacios kepessegekkel, gyenge teljesitmenyu, erosen megkerdojelezheto minosegu akkumulatorral, gyenge wifi antennaval szerelve.
Egyik kollegam is ilyet vett, es a 3G modem radugasa cafatokra fagyasztotta a rendszert, ujra kellett szoftverezni.
Kepnezegetesre, videonezesre mersekelten alkalmas, a kijelzo gyenge betekintesi szogei miatt allandoan dontogetned kell, es a gyenge fenyero miatt ha rasut a nap, olvashatatlan/nezhetetlen, de ugyanakkor a konvertalatlan 720p -s .mkv videot akadas nelkul viszi.
Webbongeszesnel a tul alacsony felbontasu kijelzon nehez elolvasni a pixeles szoveget, de a modern bongeszok (pl. dolphin) jol tordelik az oldalt szovegnagyitassal.
Zenelejatszas atlagos, megfelel a mai integralt hangkartyak hangminosegevel.
Elolapi 0.3Mpixeles kamera van, amit rendesen etetni kell fennyel hogy barmi is latszodjon, igy a videotelefonalas elvileg kipipalva.GPS nincs, navigaciora ill. poziciomeghatarozasra abszolut alkalmatlan, kuslo adapter BT hianyaban nem alkalmazhato.
Atlag 3-4 ora hasznalati idot bir ki, ami az elegseges szintet surolja csak.
Ugyanakkor az osszeszerelesi minoseg rendben van, nem karcolodik olyan konnyen, nem kenyes anyagokbol van osszerakva + fem hatlap.
A rettenetsok hatranyt ami a tabbal jar a nagyon alacsony ar feledteti termeszetesen, igy csak akkor javaslom megvetelre, ha mindezzel egyutt tudsz elni.
-
-szőke-
tag
Heló.
Segítséget szeretnék kérni.
lenne 1 MyAudio Series 7 tablet gépem.Túl sok mintarajzolási próbálkozás! Ezt írja miután a gyerek rengetegszer elrontotta a mintát és a gogle fiókra már nem emléxem sajnos.
Mit lehet vele tenni valami megoldás esetleg?
A segítséget előre is köszönöm!
-
DarkSmile
tag
Hali!
Nekem pontosan ilyen van. Ha olcsó gépet szeretnél ami egészen jó, bátran merem ajánlani. Nem egy erőmű. a kijelzője sem egy retina, de ennyi pénzért szerintem bőven jó. Ha játszani akarsz rajta, az is menni fog, szépen fut rajta szinte minden (némelyik ChainFire-es trükkel, de fut).
-
Joker88
őstag
valaki tud véleményt alkotni a MM-ben kapható akciós Myaudio series 708w-ről ?
itt a gyártó weboldala [link] , de ezek a számok nem mondanak nekem semmitse.In loving memory of Garrett Lockhart
-
He4x
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném ha a nokiámon E51 lévő joikuspot által megosztott wifit kezelje a tabom /708R/M/. Egy wpa supplicant nevű fájlt kell módosítani, de gondolom minden készülék típushoz más kell. És nem tudom ehhez milyent keressek. Tudna valaki segíteni?
Előre is köszi.
-
koszegii
tag
-
koszegii
tag
Bekapcsoláskor az android feliratnál megáll,recovery módban indításkor csak egy hanyatt droid van nyitott hassal,hogyan lehetne életre kelteni?
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
stefyY
őstag
Üdv uraim!
Ma érkezik a 708DCC-m, kár, hogy nem leszek itthon, amikor kihozzák... Örülök, hogy kevés rosszat olvastam erről az eszközről.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Necc
addikt
Na ido kozben en is beszalltam ebbe a kinai legalja tablet dologba egy 708R/M szemelyeben.
Elsosorban porfogonak, masodsorban viszont bizonyos fixfunkciok ellatasara (remote desktop, aramkor tervezes, wifi jelmeres), illetve kirandulas/nyaralas kozbeni idokitoltesre (pl. filmnezes) vettem, illetve kiserleti nyulnak is befogom.Eloszor is kulon szeretnem megkoszonni MRoli 817 -es postjat, ugyanis mar az elso napon kinyirtam szoftveresen a tabot .
Az ott leirtak tokeletesen jol es hibatlanul (nincs a kijelzo-erzekeles eltololva) mukodnek a tabomon.Par napnyi szivas utan kideritettem, hogy a ketyere brutalisan erzekeny a busybox-ra, es nem toleralja, ha a /system/bin -bol eltavolitom, vagy parhuzamosan feltelepitem a /system/xbin mappaba is (a /system/bin -ben levo verzio viszont frissitheto).
Mivel egyik atkozott VPN program miatt szuksegem van a busybox-ra a /system/xbin -ben igy vegul egy egyszeru symlinkel oldottam meg a dolgot.Mivel a tab egyszeruen szetszedheto, igy gyorsan szetkaptam, es par dologra szamomra feny derult. Egyik az maga az akkumulator, miszerint rengeteg a kihasznalatlan hely, es a kapacitasa se tul fenyes (allitolag valahol 2000-2500mAh kozotti, a gyakorlatban kb. 4 ora filmlejatszas utan merul le 66%-os fenyeron), a wifi antennaja gyenge, de kicserelheto (a tab hatuljan levo racsozott feluletu muanyag mogott talalhato), illetve van meg egy vibramotornak? es egy masik hangszoronak hely a nyakon, a hangszoro helye a hatlapon is ott van, csak eppen a kis vagottszemuek nem jottek ra hogy nem fer be, vagy lesporoltak.
Elso korben rendeltem 2db Nokia BP-4L akkumulatort, es ezt tervezem parhuzamos kotessel beforrasztani a gyari megoldas helyere. Elvileg igy lesz 3000mAh ossz kapacitasom 11.2Wh terhelhetoseg mellett. Ezzel kapcsolatban majd beszamolok, hogy megerte-e a befektetes vagy sem.
Masodik korben az antenna lecserelesen faradozom, jelenleg neten felturhato otthon is elkeszitheto sablonok utan kutakodok amit be tudok preselni a kis hatfal moge. Ha valakinek van otlete ezzel kapcsolatban irjon nyugodtan.
-
Zsolt2101
csendes tag
Sziasztok ha van, valakinek myaudio 708R tabletje ,ami elromlott és nem aksi hibás azt megvenném!!!
-
Vindex
tag
Akkor valami nyűge van a 4.1.1-nek, mert az automata fényerőt sem jegyzi meg. A cromnál jobb a helyzet, de érdekes módon ott sem minden oldalon lesz jobb. Lehet, hogy nem támogatja minden oldal a mobilverziót? A cromba, hogy lehet integrálni a forditót? Olyasmire gondolok, minta az asztaligép-laptopnál.
-
Vindex
tag
Ez jó a 708ag-hez. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Vindex
tag
Lehet a kijelző felbontását csökkenteni? A bajom, hogy a böndészöben kicsik a betük. Megnagyitottam a betüméretét, hogy jó legyen egy-két oldalon, de vannak más oldalak ahol egymásra kerülnek a szövegek.
-
DarkSmile
tag
Valakinek tapasztalat hogy mekkora microSD-t bírnak el gondmentesen? Rakjak bele 64 vagy 128 Gigást, vagy azt nem szeretik?
-
this is life
Ármester
válasz totya979 #849 üzenetére
Nekem szinten zenesz volt volt, le se kakkantottak,ha uzletben vetted es ott adtad le szervizelesre piszkald a boltot,es persze ne felejtsd el a miskolciakat se,hivd oket telefonon es erdeklodj mi a palya,ha uzletben vetted inkabb kerj csereutalvanyt,es aznuzletben nezz masik tabletet magadnak,ha naluk vetted akkor penzt vissza....a lenyeg irj email is nekik es telefonon is hivd oket a szerviz reggel 8 utan 5 percel még elerheto,napkozben 20 bol egyszer ha elertem oket...amugy anno emailben en is belementem volna a 708 ag cserebede le se.... igy csereutalvanyt kertem ,koveteltem ki magamnak,es vegul egy markas keszuleket vettem ...ha a kereted nem engedi meg akkor ami javasolhato a wayteq 7dci es a prestigio prime....
Miota van szervizben ?
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
totya979
csendes tag
válasz this is life #677 üzenetére
Szia!
Én pont ugyanígy jártam. Töltő csatlakozó beesett, mag off-ba marad(igaz csak akkor, ha power safe üzemmódban ment alvásba). És az akksi pffffff...., fél év után 1.1/4 órát bír, és úgy felpúposodott a hátulja, hogy nem kicsit libikókázott az asztalon. Most szervizben van.
Írtam nekik, hogy megválnék tőle egy 708AG javára értékegyeztetéssel, de nem méltatták válaszra a kérdésem. hát itt tartok. Nem tudom mikor kapom vissza, de nem egy hamar azt hiszem -
derma
csendes tag
CWM Recovery telepitése:
1. Töltsd le a recovery csomagot, majd csomagold ki egy tetszőleges könyvtárba.
(a kicsomagoláshoz Winrar vagy 7zip program szükséges)
2. Kapcsold ki a tabletet.
3. Hangerő FEL+bekapcsoló gomb együttes nyomása, míg recovery módba nem lép a gép.
(teljesen fekete képernyő, két fehér betűs sor: "Enter into fastboot mode" "You can press
HOME+BACK to reboot device", home+back az újraindítás)
4. Csatlakoztasd a tabletet a pc-hez.
5. Indítsd el install.bat-ot, elvileg semmilyen teendőd nincs, megvárni míg elkészül.
6. Kész.Ellenőrizzük, rendben feltelepült-e. Ehhez kapcsoljuk ki a tabletet, majd a hangerő le és a bekapcsoló gombot tartsuk lenyomva. Amikor megjelenik az Myaudio felirat és rezdül egyet, a bekapcsolót elengedhetjük, majd mikor megjelenik egy fehér háttéren a logó akkor a hangerő gombot is.
Amint feljön a recovery menü, a hangerő gombokat addig kell nyomogatni egy irányba, amíg a kurzor három kört nem tesz a menüben, ez aktiválja BACK gombot (legalsó sorban meg is jelenik, hogy "Back menu button activated).
Tipp:Elég ha egyet fel, egyet le majd még egyet fel lépsz a hangerővel, nem muszáj körbe menni.Menükben lépkedés: hangerő FEL/LE
OK: Power off
Vissza: BackHa minden rendben, indítsuk újra a tabletet, bootoljuk be a rendszert.
Miután megvagyunk az előkészületekkel telepíthetünk akár főzött romokat is. De ha elégedettek vagyunk a gyári rendszerünkkel, akár arról is készíthetünk a recoveryben teljes mentést.
-
derma
csendes tag
válasz DarkSmile #839 üzenetére
Video virtuális driver Szia tedd fel ezt a myaudio 708w-ra és minden játék menni fog szaggatás mentessen A Chainfre3D Pro egy olyan alkalmazás ami az alkalmazások és a grafikus meghajtó közé ékelődik, ezzel lehetővé téve azt, hogy saját magunk változtathassuk meg a beállításokat. A beépülő modulok segítségével lehetőség nyílik például az Nvida Tegra 2 -es platformjára írt játékok futtatására is a nem Tegra 2 -es platformmal rendelkező gépeken is. Röviden, összefoglalva a Chainfire3D kvázi egy emulátor aminek segítségével az adott alkalmazáshoz szükséges környezetet tudjuk emulálni.
Telepítés:
● Letöltöd INNEN a programot>>[link]KICSOMAGOLOD!!!
● Az SD kártya gyökerébe bemásolod a pluginek mappa tartalmát 3db zip kiterjesztésű fájlt:
● A programban telepíted a CF3D drivert, majd újraindítás után az Install plugins menüpontnál feltelepítheted a 3 felmásolt plugint
● A Default OpnenGL settings-nél, a Use plugin résznél beállítod hogy melyik plugin kell a játékhoz amivel játszani szeretnél
● Mehet a játék
Ha telepités után netalán nem találnád meg az alkalmazás ikonját akkor telepitsd újra és akkor már ott lessz az alkalmazások között![ Szerkesztve ]
-
derma
csendes tag
válasz numera007 #806 üzenetére
Szia lehet rootolni a MYAUDIO 708W-t csak utánna kell járni egy kicsit de én segitek neked nekem is van ilyen gépem és az enyém rootolt is itt egy link innen letöltheted:https://mega.co.nz/#!MsFGFbJC!cZTtFUDa_BxqjjY7ql50pkQK1JEVtMHVd_hmoL9O04U
Telepítés menete:A letöltött fájlt másoljuk fel (de ne bontsuk ki) az SD kártya gyökerébe
Indítsuk el a készüléket recovery módban (hangerő fel + bekapcsológomb)
Válasszuk ki az apply update from sdcard menüpontot majd telepítsük fel a letöltött fájlt
Indítsuk újra a készüléket (reboot system now)
A frissítés a Superuser alkalmazást tartalmazza.
AZ SD KÁRTYÁN JÓ HA NINCS MÁS CSAK EZ A FILE! -
Micsurin
nagyúr
Fura meg vettem a batman tabi játékot nem akad nem szaggat szépen fútt perfekt kis tabi ez
A dead space-nél miért vannak fehér textúra hibáim? újra telepítés megoldja?[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
this is life
Ármester
válasz firmware14 #836 üzenetére
Elvileg egy flashelessel is tudod torolni ha van hozza program illetve img file...milyen cpu van benne,ha rk akkor rk batch toolsal flasheld ujra,toroltess vele minden adatot es engedelyezd a formazast is,az alwinnerekre a livesuittel tudod ugyanezt megtenni,emlekeim szerint a livesuite pack 1.07 ben rendes driver is van win7x64,x86 ala...
-
MRoli
csendes tag
válasz firmware14 #831 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
MRoli
csendes tag
Találtam egy egyszerű és biztonságos módszert ami sok-sok mindenre ad megoldást:
Überizer v1.4
Kipróbáltam a tabletemen :
Myaudio series 7, 708W
sorozatszám:MATS7WM82xxxx,
Allwinner A13A rom lementés(rom dump) jól működik, visszafelé még nem, azon még többen is dolgoznak(xda-developers, TechKnow) de talán hamarosan ugyanilyen egyszerűen megoldható a dumpból img fájl készítése.
Biztonság kedvéért ajánlatos a gyári romot lementeni, mert a mysupport nem igazán tud segíteni ha baj történik.
Teljes factory reset után ajánlom (tablet Beállítások menüben Biztonsági mentés és visszaállítás/Gyári adatok visszaállítása), hogy egy bármikor, bárki által használható rom dump legyen és ne tartalmazzon személyes adatokat, jelszavakat, túl sok app-ot stb.
Akkor az überizer v1.4(ha tudsz angolul, az megkönnyíti a dolgokat):
ami kell hozzá:
a tablet gyári értékekre visszaállítva és rootolva, egy PC(xp vagy win7) és wifi
(a rootolást a Playről letöltött app-pal ellenőrizheted pl. rootchecker)überizert innen töltheted le: jelszó:TechKnow
[link]angol leírás és forrás: az olvasáshoz is regisztrálni kell
[link]0. tableten engedélyezd a wifit, a pc is legyen ugyanazon aktív wifi hálózatra csatlakoztatva!
1. telepítsd a PC-re a letöltött progit!
2. az alábbi helyről másold az apk-t sd kártyára, majd tedd a tabletbe és telepítsd!
"c:\Program Files (x86)\TechKnow\Uberizer\wireless_adb\app\com.rockolabs.adbkonnect.apk" (win7 64biten)
3. indítsd el az adbkonnectet a tableten majd nyomd meg a "start wireless adb"!
4. jegyezd fel a kiírt ip címet és portot pl. 192.168.1.102:5555
5. állítsd a tabletet a Beállítások/Megjelenítés menüben alvó mód 30 perc után! (mert alvó módban nincs wifi kapcsolat)
Debug mód is legyen engedélyezve ha még nincs!(tableten Beállítások/Fejlesztői lehetőségek/USB hibakeresés)
6. a PC-n indítsd a "c:\Program Files (x86)\TechKnow\Uberizer\Uberizer_Offline.bat" (win7 64biten)
7. nyomj w-t, majd enter, 6, majd enter
8. add meg a feljegyzett ip címet, és portot(alapesetben 5555)
9. a PC wifi-n keresztül adb kapcsolatban van a tablettáddal és nem kell adatkábelrom dump:
10. überizer főmenüből i majd 3
11. eltart egy ideig kb. 10perc majd válaszd az igent (y) amikor kérdezi, hogy törölje-e a dumpot a tabletről- Do you want to delete... stb.(tedd eközben töltőre a tabletet nyugodtan ha már kevés az akksi)
12. a PC-n az alábbi helyre menti a dumpot(win7 64biten):
"c:\Program Files (x86)\TechKnow\Uberizer\rom_dumps\FW_BACKUP__xxxx" (win7 64biten)
5 fájl találsz itt, ezeket tedd biztonságos helyre:
bootloader.img
boot.img
recovery.img
system.tgz
data.tgzsajnos a visszatöltés menü(i 4) nem működik még...ne is próbáld mert baj lesz -->>recovery loop
A többi menüpontot is csak akkor próbálgasd ha biztosan tudod mit, miért csinálsz.
Ha valamit elrontasz az a te hibád lesz[ Szerkesztve ]
-
violentSt
tag
válasz violentSt #832 üzenetére
egyebkent gmail account jelszavaval is vissza lehetne allitani.... nem keri?
vagy a factory reset, legtöbb androidos kütyün úgy érde el, hogy Hangerő - vagy + és Power egyszerre lenyom, utána bejön valamilyen robotos ábra ekkor bejon a recovery es itt a menüből kiválasztod a factory default vagy factory reset menüpontot. (Hangerő fel/le a navigálás, Power a kiválasztás-altalaban)
-
violentSt
tag
válasz firmware14 #831 üzenetére
ha az usb hibakeresesi mod be van/volt kapcsolva szerencsed van
ha nem volt akkor az mar szivas
csatlakoztasd usb-n a gepet
es ha megjelenik egy nyitott hasu robot ikon a menusavon akkor az azt jelenti felismerte a gep es be van kapcsolva a debugging (hibakereses)faktori reset is megoldja ha ennek tudod a bill kombojat de ez minden adatot torolni fog!!!
[ Szerkesztve ]
-
firmware14
csendes tag
hali
a tabletem s7 708w a feloldási mintám tesóm tul sokszor rajzolta be és gép totál letiltota magát
mit csináljak??
reset-elni melyik gombokkal kell?
létszi adjatok tanácsot
sürgős lenne
előre is köszönöm a válaszokat[ Szerkesztve ]
-
violentSt
tag
emlekeim szerint 5V es 2.0A a gyari toltoje
tehat ekkoraba gondolkodj
az 5V nak timmelni kell, ampertol elterhetsz (de javasolt azt is betartani)
a kevesebb A-os tolto lassabban fogja csak tolteni pl.: teloime 5V de csak 700mA ezzel valoban igen lassan toltodik
a prestigio tabome pont 2A gyanitom h az ilyen tab toltokkel mukodik a tied is
illetve google... kb 1 perc[link]
ennek jonak kell lennie[ Szerkesztve ]
-
kusto
csendes tag
Hi!
708 DCC-hez keresek hálózati töltőt.
USB töltőt már kipróbáltam (elektroexpressz webáruházból), nem jött be: gyorsabban fogy a kakaó mint ahogy tölt, éjszakára kikapcsolva töltőn hagytam, reggelre csak kínlódott (ki-be kapcsolta a képernyőt szürke/fekete) töltés viszont 0, bebootolni se bír. Pedig elvileg töltött, az ikon legalábbis ezt mutatta.
A gyári töltő csatlakozója eltört, pedig vigyáztam rá, mert tudtam hogy könnyen törik.Nem bírok végigolvasni még egy fórumot, szóval légyszi küldjetek egy linket.
Kösszmá -
playback
csendes tag
Vak vagyok
MRoli Köszi nagyon!
A myaudio support meg ......ja -
-
playback
csendes tag
Sziasztok
Esetleg tud valaki myaudio S7 708r/m-hez gyári romot?
Szeretném frissíteni,de számítógéppel nincs semilyenkapcsolata. Így csak recoveryből tudom.
Válaszotokat előre is köszönöm.
üdv playback -
avemaria
csendes tag
Sziasztok ha van, valakinek myaudio R7 tabletje ,ami elromlott nem megy !! Olcson megveszem!
-
nagyúr
Megjött egy update a 708AG-hez. Viszont nekem nem jön össze a hangerő le + USB indítás. Mit cseszek el?
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
BUMBI07
csendes tag
Érdeklődnék hogy a myaudio 7 szeriához van e kompatibilis viber szoftver?
-
MRoli
csendes tag
Sziasztok,
A recovery bootloop-ból való kikeveredés MYAUDIO 708W, sorozatszám MATS7WM82xxx esetén.
Gyári rom flash-elés sd kártyáról:1. töltsd le a PhoenixCardV306_2012_03_02 nevű progit
[link]2.csomagold ki a számítógépedre(én win7 64bit-en csináltam)
3. töltsd le a táblagéphez való firmware-t (img kiterjesztésű fájl). Én ezt használtam:
[link]4. számítógépeddel és egy kártyaolvasó segítségével formázz meg fat32-re alapértelmezett opciókkal egy microSD kártyát(min.512MB kapacitásút) én 2GB-ost microSD HC-t használtam
5. ha végzett,hagyd a kártyaolvasóban a kártyát és indítsd el a
PhoenixCardV306_2012_03_02\PhoenixCard.exe programot6. tallózd be a 3. pontban letöltött firmware helyét
7. nyomj egy "Burn"-t8. pár perc után ha végzettt válaszd le biztonságosan az SD kártyát windows alól
9. kapcsold ki a táblagépet 10mp-ig hosszan nyomva a bekapcsoló gombot
10. töltsd fel az akksit nehogy lemerüljön a flash-elés alatt
10. tedd bele a microSD kártyát a táblagépbe
11. most hosszan nyomva a bekapcsológombot(a hangerőgombot is nyomogattam közben nem tudom pontosan melyikre indult) meg kell jelenjen egy zöld folyamatjelző csík12. miután végzett "card ok" feliratot látsz és teljes zöld folyamatjelzőt, majd kikapcsol 1-2mp-en belül
13. vedd ki a kártyát
14. kapcsold be újra a táblagépet és megjelenik a myaudio logó majd az androidA kártyán PhoenixCard egy windows alól nem látszódó partíciót hoz létre így a 2GB-os kártyámból 1,6GB-os lett. Ezt a partíciót windows 7 alól nem de a partition wizzard-dal le tudtam törölni.
A fenti módszer nálam működött, természetesen ha bármit elrontasz és rosszabb lesz a helyzet mint volt az a te hibád lesz.
Ez a 50004.img firmware nem a legfrisseb, mert nálam az érintőképernyő vízszintes irányban kb.50-60mm-el el van csúszva...így nem igazán használható billentyűzet nélkül..support 2napja nem válaszol...
További hasznos dolgok(csak ésszel)
[link][ Szerkesztve ]
-
AlanLoyd
csendes tag
Olyan átalakítót keresnék, aminek a bemenete Micro USB, a kimenete pedig rendes USB, jó lenne, ha tudna valaki egy helyet, ahol be lehet szerezni ilyet...Előre is THX
-
AlanLoyd
csendes tag
válasz Jim Tonic #809 üzenetére
Lehetséges, hogy van ilyen program, de nekem ez a megoldás sokkal kézenfekvőbbnek tűnik, mint egy stick használata. Így tuti, hogy van net, nincs gebasz, hogy nem megy a stick + nem kell kábelezgetni a gépet, illetve töltés közben is tudok netezni, ugyanis, ha stickel neteznék nem lenne még egy bemenetem a töltéshez.
-
MRoli
csendes tag
az előző link hibás
Javítva:
eyeoncomputers_script_ver5b_ics4.0.3.zip:
[link]
a keki zöld "download" -
MRoli
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Myaudio 708W-m, sajnos recovery loop...
X8-omon, már mindent megtanultam - azt hittem... - bootloader nyitás, rom frissítések, recovery install, overclock, multitouch stb.stb. jól is működik (GingerXperia&nAa kernel rulez) de ez a "kiskínai" kifogott rajtamA gyári szűz rendszerre egy jobb recovery-t akartam feltenni.
Adb-n keresztül elindítottam ebből a csomagból csak a recovery-t(lehet, hogy ez volt a baj?):
eyeoncomputers_script_ver5b_ics4.0.3\cwm5ics\recovery-install.batörültem -> "Succesfully installed!"
Majd újraindításkor mindig az új Clockwordmod 5.5.0.4 recovery-ben indul el, de a partíciók nem csatolhatók:
"Can't mount..."
A partíciók mégsem stimmelnek A10 Allwinner-eken belül, gondolom én.
A behelyezett microSD-t látja de hiába indítok update.zip-et a rendszerpartíciók hiánya miatt nem fut le...Volt-e valaki ilyen helyzetbe és néhány lépésben leírná mit tegyek?
Szervízbe nem akarom küldeni, magam akarom megcsinálni és másnak is hasznos lehet egy ilyen leírás.
Gyári img fájlom van a myaudio-ról és ekent02 romom is(img), ezt tenném rá inkább, nomeg egy működő recovery-t.THX
[ Szerkesztve ]
-
numera007
tag
Mitől lehet az, hogy a tablet nem látja a wifi hotspot-ot? Érdekes, hogy csak egy fajtát nem lát, amit minden más eszköz lát.
Egy mobillal adok elérési pontot, az összes készülékem látja, a tablet nem.
Ötlet? -
AlanLoyd
csendes tag
Hi mindenkinek, nekem is van egy ilyen gépem, vettem hozzá egy micro USB-s billentyűzetet bőrtokban (Auchan----> 4990 Ft.), nagyon jó lett így, sokkal könnyebb gépelni, e-mail-t írni. Az internettel én is sokat szívtam ennél a gépnél, ugyanis nem minden sticket fogad el, és a nagyobbik baj az, hogy a pár hsz-al ezelőtt felsorolt stickek közül sokat már nem is forgalmaznak a szolgáltatók, mert szinte naponta jönnek ki új modellek. A Telenornál nem is tudtak segíteni ezügyben, viszont a T-nél találkoztam egy kedves ügyintézővel, aki valamilyen szerencse folytán pont néhánynappal előttem foglalkozott egy vevőnél ezzel a dologgal. Kb. 40 féle sticket próbáltak ki, de a gép nem reagált rá, csak formáztatni akarta mindet. Ezért a lehető legegyszerűbb megoldással oldottuk meg a dolgot: kaptam egy Hotspotot (Zseb wifi). Mindenhol van térerő, nem kell vezetékezni, lehet vele sms-t írni, a legjobb megoldás, ami csak lehet.
Azoknak, akiknek van billentyűzetük hozzá, de nem tudnak vele ékezetes betűket írni, a következő a teendőjük:
ALT + E utána i, o, u --------> Hosszú ékezet pl.: í, ó, ú
ALT + I utána u, o --------> Hosszú dupla ékezet pl.: ű, ő
ALT + U utána o, u --------> Rövid ékezet pl.: ö, ü[ Szerkesztve ]
-
DarkSmile
tag
Sziaszok!
Legvégső esetben folyamodok ennyire közvetlen segítséghez, de szétgúúgliztam már az agyam, mindent megpróbáltam amit találtam, de semmi sem működik. Rootolni szeretném 708w-met... Lehetséges ez egyáltalán? Keresgetés közben találtam használtam eladó 708w-t amit rootolva árultak, ezen felbátorodva ugrottam neki én is, de mint mondtam, 0 sikerrel... bármi ötlete valakinek?
-
numera007
tag
Vettem a gazdaságosban én is egy 708R/M 8GB-s típust 19.9-ért.
Az első el sem indult, azonnal cserélték.
A második nagyon szépen megy.
Ha valakit érdekel, kipróbáltam T-mobilos simmel az MBD-100HU Mobidata modem sticket.
Gyönyörűen megy vele a tablet. 1500 volt a stick és független.[ Szerkesztve ]
-
galuci
csendes tag
Sziasztok ...segitsetek !!!
A lányomnak vettem egy ilyen tabletet és az a gond hogy elmondása szerint játék közben mialatt töltőn volt a tablet kikapcsolt 2x 3x egymás után ő vissza bekapcsolta és utána kikapcsolt állapotban töltötte ,töltés után letörlödött rola minden amik rajta voltak játékok alkalmazások stb ,,...ezeket hogy lehet visszaállitani vagy nem lehet??? előre is köszi a választ... -
TA68
őstag
Tegnap volt egy kis időm, megnéztem mennyit bír egy feltöltéssel a 708DCC. Folyamatos netezéssel 4 óra 45 percet ment. A szemem már olyan volt, mint a bagzó macskáknak.
-
Zuri
tag
válasz kitti663 #800 üzenetére
Szerintem tökéletesen igazad van pár hónap együtt töltött idő alatt már ha újra ott lennék nem vennék még egyszer ilyent.
1. A töltő hibás volt nekem amikor töltőn használtam össze-vissza érzékelt mindenfélét most ott tartok hogy a telefon töltővel használom.( külön érdekes hogy írtam a supportnak aki válaszolt hogy fáradjak be miskolcra a szervizükbe és ott készséggel kicserélik a töltő részt, amikor írtam hogy postán nem-e lehet megoldani mert kicsit drága beutazni akkor arra nem válaszoltak )
2. Akumulátor nagyon gyenge filmet csak töltőn merek rajta nézni mert hamar lemerül. Néha mire hazaérek nem tudom eldönteni lemerült-e a készülék tétlenségébe vagy csak szimplán kifagyott mivel azt is sűrűn szokott. (És le van korlátozva hogy csak 3 folyamatot futtason a ICS)
3. Töltő része ugye nagy baklövés hogy microUSB amiből csak 1 van így vagy töltőn van nincs de akkor tudsz használni USB-t de mivel gyenge az akksi többnyire töltőn van így az a csatlakozás eléggé felejtős.
4. 3 féle tokot próbáltam meg ilyen kínai vaterásokat egyikbe se volt jó, volt amiből szimplán kicsuszik mert vékony volt amibe bele se ment mert abba már nagydarab volt és feszítette a tokot(vicc hogy a billentyűzetest itt sem tudod használni a töltés miatt vagy töltőd vagy billentyűzöl)
5. Támogatás: ami gyakorlatilag nincs. Mikor megvettem nem talált semmit sem a myaudio oldalán lévő kereső hozzá, mostanra ugy látom ezt kijavították. Anno még a supportól ugy kaptam egy letöltési linket a tablet firmwarevel de semmi info hogy most ez újabb vagy milyen verzió. Megjegyzem már akkoriban(kb 3 hónapja) JB-ket telepítgettem fel X8-as telefonomra nemhogy ICS-t fura hogy egy ilyen régi telefonja jobban modolnak full cyanogen JB-s romot mint ilyen újabb tabletekre(amik bírnák is hardweresen)
Szóval az a meglátásom hogy ha ebayról rendeltem volna egy tabletet lehet olcsóbban megkaptam volna és tudatában vagyok annak, hogy az értékesítő leszarja a fejem, de én direkt azért vettem ilyen terméket mert csábító volt a magyar terméktámogatás ami valljuk be egyenlő a nullával(még a mellékelt magyar nyelvű kézikönyv se a tablethez való) de legalább letölthetek 10 zeneszámot a myaudio storerol ingyenesen[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Microsoft Office és Office 365 topic
- BestBuy topik
- TP-LINK routerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Synology NAS
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest