Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmatyas
tag
Ha valakit érdekel 15e-ért:
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/MYAUDIO-704SR-7"-tablet,103952,480139,879234.html?langId=-19&et_lid=94&et_cid=71&et_sub=1121476_MMHU+Home (ezen a héten) -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Inkább launchert szedj le hozzá. Mondjuk Nova, vagy Apex-et. Ezek piszok gyorsak, és témázhatóak is. van KitKat téma, meg galaxy s4, motorola motion blur, Sense 5, meg még vagy 1000.
-
Wiz Khalifa
veterán
Értem. Hát már nem tudom hogy de meg lett oldva a lassúsága. Tök jól megy eddig. Néha lassúcskább de összegzésben tökéletes amire használni akarom. Annyi a kérdésem hogy nem tud valaki rá Xperia-s kinézetű rom-ot? vagy hogy ehez a modellhez találhatok-e valahol valamit? Mert még egy normális képet se lehet találni.
-
rob210
nagyúr
ha problémát tapasztalsz az érintőkijelzővel (pl. ugrál az érintés helye) az érintés érzékelésében, akkor töröld a /data/calibrationtag fájlt (ehhez root szükséges!).
Én ezt csináltam vele.
DE EZT CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!
Nekem így működik jól. -
rob210
nagyúr
válasz
PLaci58
üzenetére
A kijelzőt kalibráltad megvásárlás után?
Nekem is szarakodott az érintés, de kalibrálás után semmi bajom vele.
Ezt csak onnan tudtam, hogy az xperia P-m is ilyen volt és ott javasolták, kalibráljam a kijelzőt, na onnantól azzal sincs bajom, így a DCC+-al már eleve így indultam
-
rob210
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nem a 2 maggal vagy 4 maggal van ott a baj, hanem, hogy te is bedőltél a két magos csodagép olcsón hirdetésnek.
Sajnos ezek a tescos akciók nagyon meggondolandók.
Én összetehetem a két kezem amikor megvettem náluk a DCC+-os tabot 22.000.- ért.
De azt úgy sikerült, hogy épp akkor tették ki amikor ott voltam.
Másnap egy darab sem volt már belőle.Egyszóval nem a magok számát kell figyelni, hanem a rendszermemóriát, meg hogy milyen benne a gyorsító (3d)
A mali400 amivel érdemes foglalkozni az már elég barátságos.
Illetve 1Gb a minimum, manapság már a netezéshez is érdemesebb 1024Mb azaz 1gigás tabot venni, némelyik oldal képes megzabálni elég sok memót.Egyszóval a tiednek az 512Mbos ram az átka.
A 2X1.2 GHZ bőven elég lenne.A wifiket meg töröld ki és nem fogja többet hozni.
(de lassítani annak ellenére, hogy ott van nem lassítja a géped)Egyébként egy rottal és a felesleges alkalmazások leszedésével, vagy root nélkül kitiltásával érhetsz el sebesség növekedést, de az 512Mb-ot akkor is hamar tele fogod tudni rakni, főleg egy játékkal.
-
Wiz Khalifa
veterán
Értem. Hát eddig csak csalódtam benne.
Pedig kb 2órája használom. A két mag ellenére amikor Wifi-re kapcsolódtam nagyon belassult és itt ott szaggatgat a rendszer. Meg egy csomó fölösleges cucc van rátéve gyárilag. 2Wifi is van rajta gyárilag amire azt írja hogy hatókörön kívül. Nem tudom hogy egy gyári visszaállítás után miért van alapból benne két tárolt Wifi... Esetleg tudsz valamit mondani hogy mivel lehetne valamivel gyorsabbra bírni?Lehet visszamegyek és visszakérem a lóvém ha még megtehetem. És akkor hozzárakok valamennyit és veszek egy 4magos tabot.
-
Füles75
csendes tag
Sziasztok.
Véleményt és tanácsot szeretnék kérni. Két Tablet közül melyiket választanátok. Az egyik MyAudio Series7 708 QA a másik Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110. Nekem a samsung masszívabb kivitelnek tűnik, mert van egy 4éves kislányom aki biztos igénybe veszi ha meg lesz valamelyik.
A véleményeket előre is köszönöm. -
jFox
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ez is meg az F-es is nagyon új még. Gondolom a Tecsó exkluzív szerződést kötött velük és csak ott kapható.
-
Wiz Khalifa
veterán
Hi all!
Ma vettem egy MyAudio Tabot. Ugyan így néz ki meg minden de az adatai elsőre annyiban térnek el hogy az enyémnek a kijelzője 800x480-as és csak 4Gb-os beépített memóriája van. Ez hasonlít rá. Az enyémnek a hátoldalára 704T 4Gb van ráírva. Én úgy gondolom hogy a szám végén azért 4-es van nekem mert 4Gb-os. Ha tévednék kérlek javítsatok ki. Na a fő lényeg. Miért nincs az én tabom kint az oldalukon??? Meg szerintetek mennyire jó használatot tesz majd netezgetni, meg hasonló apróbb dolgokra?
Előre köszi.

-
spiritex
veterán
Azt jelenti, hogy nem lehet hozzáférni a rendszerhez, azok file-jaihoz, írni, módosítani őket, emiatt aztán nagyon sok hasznos legális! program nem telepíthető fel rá, pl. a Titanium Backup. Másik következmény, hogy sok play alkalmazás csak neves cégek modelljeivel kompatibilis, így nem lehet átírni a készülék nevét pl. Samsung-ra, emiatt aztán megint csak nem telepíthetők legális! alkalmazások...
(#1583) RootRulez
Nekem megért, mert csak zenehallgatásra használom.
Sokkal olcsóbb, mint egy dedikált online rádió készülék! -
RootRulez
félisten
válasz
spiritex
üzenetére
Áhhá, hogy ez a 7040 valójában 704O, így már találok is róla valamit.
Szóval akkor nem ér meg 12K-t sem? 
Igen azért érdekelte haverom, mert belebotlott a Tecsóban.

#1584) spiritex: Azért az weboldalon a képen ott a Tableten a market ikon.

De aki Tabletnek venné, az inkább áldozzon kicsit többet rá gondolom...
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van elvileg egy 7040 típusú kütyü ettől a gyártótól, de nem találtam róla sehol semmit.

Haver venne egy ilyet és megkért informálódjak róla.

Köszi? RR
Ui.: keresgélés közben ezt találtam, de egy hivatalos specifikációknak jobban örülnék, mint egy hirdetés leírásának.

-
spiritex
veterán
válasz
krisztian922
üzenetére
Köss rá egy pendrive-ot OTG kábellel és már meg is van oldva.
-
Bferibörs
addikt
válasz
krisztian922
üzenetére
pedig ugyan úgy kell mint a mobilt

-
totyak
aktív tag
Esetleg valaki, aki vett már 704O-t, nem készítene a kijelzőjéről pár fotót, esetleg tesztvideót? Első tabom lenne, csak itthoni wifi-s netezésre kellene, hogy ne mindig a pc-t kelljen bekapcsolgatni. Az említett óra probléma nem zavarna túlzottan, de félek, hogy nem tetszene a kijelzője. Kipróbálni, bekapcsolt állapotban megnézni sehol sem tudom.
-
krisztian922
tag
Hülye kérdés, de megmondanátok miként rakok én erre filmeket?
Csak egy sima barátok közt részt akartam rárakni (ismerős kórházban unatkozik, van egy táblája de mindig csak netezett vele).
Csak simán rákötve egy gépre nem jelennek meg sima mappák amikbe másolhatnék, találtam valami mobogenie progit, de ezzel hiába másolom át azt írja ki nem sikerült (sima avi formátumú videó lenne).
Innentől én elvesztem, mert sosem volt táblám mobillal meg nincs ilyen probléma
-
Atti575
tag
Na rosszul irtam wifi be van kapcsolva ugy is jó de ha nincs bekapcsolva a wifi de töltön van a tablet akkor is jó
de ha nincs wifi se töltöre dugva akkor már nem jó az idö -
Atti575
tag
Na beálltottam amit mondtatok az automata idö frissitést de csak akkor frissit ha wifire van kapcsolódva akkor egyböl jó az idö de ha nincs rá kapcsolódra akkor nem jó miért? :S
-
Atti575
tag
Köszi a válaszokat megpróbálom
Mind 2-nél csinálja ha teljesen kikapcsolja meg akkor is ha csak lezárom -
spiritex
veterán
válasz
Atti575
üzenetére
A kikapcsolást mire érted? A kijelzőre vagy az egész gépre?
Mert nekem folyamatosan elállítódik, és nem kell hozzá kikapcsolni az egész gépet. Sőt, ha kikapcsolom a wifi-s automatikus órabeállítást és beállítom kézzel az időt, az is elállítódik. Ezzel szerintem semmit nem tudunk kezdeni, amíg nem jön rá egy firmware frissítés... -
Atti575
tag
Senkinek nem volt még ilyen problémája hogy elállítódik az idő?
-
Bferibörs
addikt
MyAudio : több mint 30 napja van szervizben a 708W-m, nem első eset a minimum 3 hetes szervizelés, elgondolkodtató , az átvevő pont e-mailjaira nem válaszol, 1,5 fél órás folyamatos telefonhívásra sem elérhető, rendszeres probléma a felvevő tájékoztatása szerint, 10- ből 6-8 készüléket vissza visznek vásárlás után javíttatni.

-
Atti575
tag
Sziasztok
My Audio 704O tablettem van most kaptam egész jó
Csak amikor kikapcsolom meg be az óra elállítódik ez miért van tudja valaki? -
jFox
addikt
Sziasztok!
Ha valaki vesz ilyen 708F-et egy pár sort írjon már róla, hogy milyen. A keresztfiaméknak keresek valami olcsó tabit karácsonyra. Főleg játékra kéne. De semmi komoly, AngryBirds, LegoChima, ilyesmi.
Köszi előre is!
-
rob210
nagyúr
válasz
dodopek
üzenetére
Hogy tiszta legyen ugyan azt csinàlja mint a cpu a gépekben.
Ha csak netezel leveszi az órajelet, hogy kevesebbett fogyasszon.
Ezért is van az, hogy elindítasz egy játékot és olyan darabos az első 4-5mp-ben, utána gördülékenyen megy minden. Ennyi idő kell amíg rájön, hogy munka van igyekeznie kell
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mit jelent az egy multi katalógusában szereplő cuccnál, hogy 4 mag max 1,2Ghz? Hogy visszább veheti az órajelet, vagy valami turpisság vana dologban? Myaudio 708FKöszi!
-
andras888
aktív tag
Pár napja vettünk kishugomnak egy myaudio 704SR tabletet, 1 nap alatt beesett a bekapcs gomb,(működik csak nem érzed a nyomáspontot), a kijelző betekintési szöge gyenge, finoman szólva. Játékok nem mennekrajta valami fényesen, a planets vs zombie, subway surf, ezek szaggatnak eléggé erősen.
Lenne egy kérdésem, ha megnézem hogy mi meríti az akkut, akkor a wifi 3%, cpu 10%, kijelző 18%, és "radio" 69% ez a mobilhálózatokra utal.
Ez nekem gyanus, vagy ez ilyen? Elvégre nincs benne sim. -
spiritex
veterán
Én írtam szerintem. Ha rám hallgatsz nem veszed meg. Nekem már ez a 4. tabletem, hidd el, nem fogod örömöd lelni benne. Én is csak zenehallgatásra vettem. Tehát IPS kijelző alá ne add. De ennek a kijelzője a nem IPS- esek között is nagyon gyenge. Tehát ha alább is adod, ennél csak jobb lesz bármi szerintem, ami kicsivel drágább.
-
papesz5
tag
Nekem is van egy MA-708DCC+ tabletem.Nagyon jó úton haladok,hogy a falhoz vágom.+ hét után szervíz,visszaért,megcsinálták,hurrá.Rendszeresen kilép szinte minden programból,max. 2 órát bír az akksija.Igen jó volt arra,hogy megútáltam az adroidot.Egyszerűen vicc ez a vacak.
-
totyak
aktív tag
Gyerekek, miféle tab ez a 704O típusjelzésű darab? Egyre olcsóbban adják a Tesco-ban, már csak 12K. Karácsonyra lehet lemegy 10-re, vagy alá.
Olvastam itt, hogy van, aki nincs megelégedve a kijelzőjével. Tényleg ennyire durva, vagy egyedi eset? Nekem csak netezésre kéne itthonra valami. Esetleg, ha van róla valahol teszt, vagy videó, arról dobnátok linket? Köszönöm -
rob210
nagyúr
válasz
csaby69
üzenetére
Miért pont a tiédből lopták ki?
Hol vetted?
Bontatlan csomagolásban kaptad?
Csak mert a Myaudió termékei le vannak fóliázva.
Amikor a garancialevelet kiveszik lepecsételni akkor előtted bontják ki.
Én már 2 Myaudió terméket vettem mind a kettőben benne volt a kód.
Nem lehet, hogy csak elkeverted?
Nekem is a manualban volt benne az utolsó olalra betéve.
-
csaby69
csendes tag
Sziasztok ! Én is most vettem 1 myaudio 704T-t, de a hozzá tartozó 150 giga ingyenes felhő alkalmazást nem tudom igénybe venni mert a használati utasítás végén kellene lenni valami kódnak ,de én itt semmit nem találok.Telefonon pedig nem elérhetőek, szerintetek hogy lehetne ezt aktiválni?
-
Dudesz
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 704O-t, és a Beállítások > Tárhely menü alatt
- Belső tárhely 0.98GB
- NAND FLASH 1.82GB
szerepel.A kérdésem, hogy hol lehet a maradék 1.2GB, mert kerekítési hibának kicsit sokallom a dobozon szereplő 4GB-hoz képest.
Csak én vagyok a technikai analfabéta, és ott van az valami rejtett módon? Vagy a készülékem hibás? Vagy az egész egy nagy átverés, és nálatok se stimmel?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdvözlettel:
Dudi -
tzsolesz
nagyúr
-
Cors
tag
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék fiamnak tablet-t venni.
Max 45-t szánok rá,mit ajánlatok?
Jó lenne9-10".Köszi
-
krixx83
tag
sziasztok!Erröl van valakinek valami tapasztalata vagy infója?vajon milyen lehet?
http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/ConCorde_Tab_ROKEE_8GB_tablet_Coffee_(Android)-p359462.html -
kefete
tag
Van egy ilyenem eladó: Myaudio 708DCC+ [link]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
spiritex
üzenetére
Értem. Szerintem a készülék első indításnál nem fogadtak el valamit, asszem a legfrissebb van rajta, de megfogom nézni.
Azt nem figyeltem mennyire torzít. Ami zavart az a kijelző betekintési szöge, hát nem sok van, majdhogynem szemből kell nézni, ha nem akarod hogy picit is invertálódjanak a színek, kicsit jobban megdöntve pedig teljesen láthatatlan minden, csak fényes alakzatokat látni.....
Mondjuk ennyi pénzért nem várjon az ember Galaxy Tab szintű kijelzőt. Többi szerintem okés.
Törölni fogom az adatokat a Play-nél, hátha.

-
spiritex
veterán
válasz
tzsolesz
üzenetére
Nálam ez a része gond nélkül működik! A Play áruház lefrissült a legújabbra? Mert nálam először egy korábbi verzió volt, de most már a legújabb van. Lehet, hogy hagynotok kéne állni egy kicsit wifi-n elindítva az áruházat, hátha lefrissül és utána jó lesz. Vagy fordítva: ha a legfrissebb van fent, akkor le kéne szedni az áruház frissítéseit az adatok törlésével.
Nálatok is tojás az, aminek kereknek kéne lenni? Magyarul kegyetlenül torzít az a példány is? -
tzsolesz
nagyúr
Üdv, egyik haver vett egy Myaudio cucot a tesco-ból.
A pontos típusát nem tudom (asszem 7040).
4.2.2 van rajta. Na már most a play áruház elindul szépen, viszont nem lehet belépni rajta a gmail fiókkal.
Már több működő fiókkal is próbálkoztunk de nem enged. Azt írja hogy az Ön android alapú készülékét nem támogatja az alkalmazás.Erre van valami gyógyír?

-
rob210
nagyúr
válasz
krixx83
üzenetére
Azért ha nem gond idézem a privátunkat

"Fel kell tenni a drivert amit én egy másik készülék kölcsönkérésével értem el, de működik, úgy is ha erre nincs lehetőség.Utána ha felismeri az eszközt (mert ha jól értettem nálad ez a baj) akkor már nyert ügyed van, utána megy a flash."
Azt nem tudtam, hogy a driver feltelepítését kell ennyire részletesen leírni

A lényeg, hogy sikerült, további sok sikert. -
krixx83
tag
Megoldottam a nyelvet is..minden működik frankón!Köszönöm még egyszer!!
-
jFox
addikt
válasz
krixx83
üzenetére
Na itt kell azt választani, hogy Telepítse listából vagy adott helyről - Tovább - Szerepeljen a keresésben az alábbi hely (A CD elől ved ki a pipát úgy gyorsabb) -Tallózás, itt megkerese az RKbatchtool mappáját azon belül driver\xp mappa - Tovább
Ha minden jól megy felnyalábolja a drivereket.
-
krixx83
tag
felugrott egy buborék és azt irta nem lehet telepiteni igy valószinüleg nem fog megfelelően működni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Utoljára a rezisztív érindőknél hallottam erről. Annó a PDA-mat is rendszeresen kellet kalibrálni, de a kapacitív kijelzők esetében még nem hallottam kalibrálásról.

Nekem is van olyan MA tabom ami dupla pontot kap az antutunál mint a samsung. Gyakorlatban meg egy idegbaj a sebessége, az érintések érzéketlensége ...
Pedig kb 2órája használom. A két mag ellenére amikor Wifi-re kapcsolódtam nagyon belassult és itt ott szaggatgat a rendszer. Meg egy csomó fölösleges cucc van rátéve gyárilag. 2Wifi is van rajta gyárilag amire azt írja hogy hatókörön kívül. Nem tudom hogy egy gyári visszaállítás után miért van alapból benne két tárolt Wifi... Esetleg tudsz valamit mondani hogy mivel lehetne valamivel gyorsabbra bírni?
A véleményeket előre is köszönöm.
Szóval akkor nem ér meg 12K-t sem? 

jövök neki egyel azon ne muljon
És hogy segíthettem