Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
balpeter04
üzenetére
felraktam, állítottam a dpi-n, most éppen kiakadt a tab

android szövegig eljut oszt halott
-
Bferibörs
addikt
válasz
albinolynx
üzenetére
Koszonom.
-
Ricko
tag
708M Firmware frissítéséről már volt korábban szó?
Vagy ne keresgessek. -
Bferibörs
addikt
válasz
albinolynx
üzenetére
köszönöm szépen!!!!!!

Nekem 706W-re kellene azon nincs rajta gyárilag sajnos, ez a progi hiányzik

-
albinolynx
senior tag
válasz
Bferibörs
üzenetére
Megnéztem neked: document viewer. Viszont a többi apk-val ellentétben ennek nem találtam a forrását a tableten.
Lehet nem így van, de én arra gondolok, hogy valamelyik egyéb apk-nak a beépített részét képezi. 10.2MB-os méretűnek írja a rendszer. Ha sérült, nincs fent, flasheld újra a gépet - talán ez a legjárhatóbb út. -
Bferibörs
addikt
708 R - ek, kérném szépen a gyári pdf olvasó típusát és verzióját , ha valaki megnézné.Köszönöm.
-
jFox
addikt
válasz
szbazsi123
üzenetére
Lehet cseréltek benne még egy akksit is. Az valamenyire fel volt töltve.
-
jFox
addikt
válasz
szbazsi123
üzenetére
Csak az, hogy vissza a szervízbe erős anyázások közepedte.

Sajnos ezek a szervizek ilyenek. Nem csak a MyAudio, nekem telefonnal játszották ezt rendszeresen (Ericsson, SonyEricson, Samsung), hogy leírtam mi a hiba, pl. akksi sz@r vagy recseg a hangszóró. Erre visszaküldik, hogy szoftvert frissítettek rajta.
Szerintem ki sem próbálták. Majd 2. ,3. szervízbe küldés után már megcsinálták. Gondolom akkora már valami értelmesebb emberhez került az ügy. (Mondjuk ha én így végezném a munkám már rég kihajítottak volna.)
Szóval ne add fel, vidd vissza szorgalmasan, amígy meg nem csinálják. És sok türelmet kívánok neked. -
szbazsi123
csendes tag
sziasztok! a kölyköknek vettünk még karácsonyra 1-1 myaudio 716r tabletet. az egyik frankón megy, de a másik nem akarja az igazat. nem töltött fel, se hálózatról, se pc-ről, se gyári töltővel, se másikkal. visszaküldtem a szervizbe, ahonnan egy szoftver frissítés megnevezéssel ellátott szervizlapot küldtek vissza. a tablet kb. 1/3 töltöttségen állt, és angol nyelvre állított android futott rajta. semmilyen adat nem volt rajta, tehát teljesen törölték. azaz foglalkoztak vele. átállítottuk magyar nyelvre, elkezdtük leszedni az appokat a google play-ról, közben szép lassan lemerült. viszont tölteni megint nem lehet...
próbálkoztam már mindennel, hangerő fel+bekapcs, hangerő le+bekapcs, menü+bekapcs, jóédesanyádterohadék+bekapcs, de semmi. még a pingvines logóig sem jut el, be sem kapcsol a háttérvilágítás. ugyanúgy semmilyen töltőre nem reagál. a vicc, hogy a másik tabletet teljesen ugyanolyan körülmények között használjuk, és annak semmi baja, indenhonna tölthető. valakinek van valami tippje? -
Bferibörs
addikt
válasz
balpeter04
üzenetére
Szia,nekem a betuk iszonyatos kocsik ( 708w), a legnagyobra van allitva a merete es bolha f. Nagysaguak
Erre nincs valami otletetek,hogy, lehet nagyobbra allitani ? -
Bferibörs
addikt
Sziasztok, tudna valaki segíteni.
Kellene a 708R gyári pdf olvasójának a típusa,verzió száma és ha van ötlet,hogy honnan lehetne letölteni az appot. Köszönöm szépen! -
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Ma megkaptam a szerviztől a 2 hónapja leadott 708 R helyett egy 708 W -t.
Vissza kell olvassak , nem ismerem ezt a ketyerét,kicsit más mint a 708 volt szerkezetileg.Ha valaki tudja legyen szíves leírni, hogy a power + hang le, illetve hang fel ezen a ketyerén műxik e? Egyenlőre töltöm ,nem piszkálnám amíg fel nem töltődik 100 %-ra.
Köszönöm !
-
kaciokos
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Egész pontosan MyAudio Series 7 708R/M. És köszi a segítséget, a hangerő mínusszal ugyan nem ment, de a plusszal bejutottam, megvolt a FR is, mosmá' megy a tablet.

-
válasz
kaciokos
üzenetére
Milyen az ilyen ? Ha van hangero gomb akkor azt nyomva tartva a hangero le+bekapcsolni, akkor recoverybe lep es ott full wipe... ha nix hangero gomb akkor ujra kell flashelni a socnak megfelelo progival, rk soc rk batchtool, az alwinnernek es az mt illetve aml socnak is mas mas flashelo progija van. Esetleg ha tamogatja a tabod firmwaret egy sd-re felmasolni es a fent emlitett modszerrel sd-rol ujra huzni.
-
kaciokos
őstag
Sziasztok!
Került hozzám egy ilyen tablet, ami nem boolot be, a hullámzó Android feliratig jut csak el. Hogyan jutok be a Recovery-be?
Csá:
Kaci -
PLaci58
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Igen, a router újraindítás az igazi megoldás

Ez router hiba, csak kijátszható a fix IP-vel. -
jFox
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Akkor nem tudod állítani a routert. De ez sem derült ki a kérdésedből. Nekem annó volt egy G-Pad G15 ami nem nagyon szerette a wpa2-t. Ezért gondoltam, hogy próbáljátok meg a routert "hozzá állítani". De ha nem saját a router akkor ez nem megy.
-
PLaci58
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Próbáld meg fix IP beállítással a DHCP helyett.
Horvátországban a nyáron csak nekem ment a szálloda wifije ezzel a játékkal
Ennek is volt előnye, mert vacsi után nem terhelte a netet a sok tini telefon
Beállítások/wifi
Hosszan érinteni a kívánt hálózatot, módosítás, felfelé húzni vagy álllítva a tabot alul bejelölni a speciális beállításokat, megnézni egy telóban,hogy milyen adatok vannak beállítva és egyel nagyobb ip-t beírni a többit pedig ugyanúgy mint a telóban. -
z123456789
addikt
Egy apartmanban vagyunk, és a szomszédból jöttek át hogy nekünk működik-e a wifi.Gondoltam felírok, hátha valami kis apróságról van szó.Most nem tudom megkérdezni őket, mert nincsenek itt, de utána járok.
Mit értesz azon hogy a titkosítással játszani?Sajnos hogy milyen kódolású a wifi, az nem rajtunk múlik, azt a házigazda állítja be, azt meg egy ember miatt nem fogja átállítani.Amúgy wpa2 a kódolás, jó a tipped.
Megpróbálok valamit.Addig is köszi! -
jFox
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Egy pontos típust írhatnál, hogy melyik tab-ról van szó!
De próbáljatok a titkosítással játszani. Van amelyik nem szereti wpa2-t.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Segítséget kértek tőlem, de nem nagyon tudtam segíteni.Myaudio tabletről van szó, és ha csatlakozni akarok a wifire, akkor egyszerűen csak nyöszörög, ip címet lekér, beazonosít...stb, de nem kapcsolódik rá.Az én telóm, a bnőm telója, a laptop, és a tabletünk is ezen a wifin fut, és működik tökéletesen.
Van esetleg myaudio kapcsán valami varázslat ami segítene ezen a problémán?Előre is köszönöm!
-
dodopek
addikt
válasz
eddie17
üzenetére
Hát, ha mindenáron ragaszkodsz a márkához, akkor már inkább 29900ért auchanban a négymagos verzió.Akciós szeptember közepéig szűken. Én is ilyet tervezek venni, ráadásul 0%os THM van mindenre az áruházban 2 napig...
UPSZ... Most látom, hogy kicsit megkésett hozzászólás. Most már mindegy. Akkor már megkérdem, mi a véleményetek aa típusról? Myaudio series7 708QA Elsősorban filmekre, időt agyonütni, meg persze játszani ezt azt...

-
ficere
aktív tag
Adb-ből már tudom vezérelni,de a reboot recovery sem csalja elő a recovery-t.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok.Adott egy egy myaudio 708AB.Elrontották a rajzmintát,hogyan tudnám működésre bírni,mert a recoveryt sehogy sem tudom behozni.
Előre is köszi. -
válasz
albinolynx
üzenetére
A kernel 3.0.36+
Ez Google alapján lehet 4.2.2...
-
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 708DR-t. Alap dolgokra megfelelő kis cucc, de egy dolgot nem értek. Gyárilag 4.2.2-vel jött (a dobozon amúgy 4.1 szerepel), de nincs benne multi-user, a menüpont is hiányzik. Állandóan ketten használnánk (pl. gmailre, facebookra), szóval ez egy fontos feature - lenne. Mi lehet ennek az oka?
-
htom127
aktív tag
üdv, 708 dr rootolás mikéntjéről tudtok
vmit? -
albinolynx
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Lehet. Csak ezt nem ismerem, plusz kell hozzá stick. Jobban tetszik, ha egy készülék, független, stb.
-
jFox
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Nemrég a madaras tecsóban árultak Overmax mifi-t olyan 10k körül.
-
válasz
albinolynx
üzenetére
Akkor lehetne tp link 3040 mobil router, beledugja a sticket aztan hagy szoljon, es olcsobb is mint a mifi...
-
albinolynx
senior tag
Szerintem érdemes beruházni egy 3g wifi hotspot-ba. Független, mindennel lehet csatlakozni hozzá ami wifi képes. Így nem kell nézned soha sem a kompatibilitás listát, nem lóg otg-n.
-
PLaci58
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Az E220 benne van listában!
-
-
agikah90
csendes tag
Sziasztok! Én ma vásároltam egy myaudio tablet series7 708DR-t. A problémám: nem érzékeli a vodás mobilnetet (HUAWEI E220modem) ötletek?

-
balpeter04
aktív tag
Sziasztok!
708W tableten, 800 x 480 px felbontáshoz milyen dpi értéket ajánlotok?
Szervizben volt a készülék és ott szoftvert frissítettek és az összes ikon, meg az egész rendszer nagyon kicsi lett, nem tölti ki a kijelző teljes szélességét / magasságát.
A dpi-t az Alwinner Mod alkalmazással tervezem megváltoztatni. Ezek az opciók vannak: [kép]
-
jFox
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nincs és ismerve a MyA-t nem is lesz.

Kifutott típus , nem foglalkoznak vele. Esetleg ha meg tudod valahogy, hogy melyik kínai csoda brandelt változata akkor talán találsz hozzá moddolt romokat googlebarát segítségével.
Nekem 708Ag van, ahoz sincs semmi pediga az 2 mag 1Gb ram. Simán vinné a 4.2-t.

-
PandaMonium
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Na akkor 3. alkalommal is megpróbálom: Erre esetleg tud valaki valamit?

-
PLaci58
addikt
válasz
Bferibörs
üzenetére
A baj az, hogy neked egy selejt példány jutott és ahelyett, hogy cserélnék próbálják helyrepofozni.
A mai elektronikai termékek 10%-a az első évben, másik 10% a második évben meghibásodik.
Ez 20% 2 év alatt vagyis minden 5. készülék !!! Tudom, hogy ez nem vigasz, de sajna ez van.
Hajtani kell a szervizt, hogy 15 nap után adjanak cserekészüléket, 30 nap után pedig cseréljék!
Mindegy, hogy hova adtad be. Ők vállalták a készülék szervizelését, oldják meg, ne mutogassanak a központi szervizre!
Szerintem rendes, hozzáértő szervizesük sincs
-
Bferibörs
addikt
hogy lassú egye fene, hogy ledobál mobilnetről egye fene, , hogy 1 töltéssel nem megy el 1 órát már gáz, hogy a töltőzsinór 70 cm az is gáz, hogy meghülyül a töltése az is gáz, 11 hónap alatt kb. 20-30 órát használtam (volna), ha lehetett volna
3-d x jár szervizben , 2x 3 hetet volt ott, most több mint 1 hónapja nem kaptam vissza, szeptemberben lejár a garija, mit ne mondjak egy élmény volt megismerni a terméket, hagy nagyon nagy ívben elkerüljem a továbbiakban 
-
havri1
félisten
Hááát...
Kijelző számomra borzalom. Felbontás még rendben is van, de a minőség..betekintési szög : gyakorlatilag csak szemből. Kicsit megdöntöm, már "jójózik" a szemem. Színek fakók, fehér az kékes inkább, fekete az szürke, szokásos gyenge minőség.
Első indításnál nem kért semmi beállítást, angol minden, tehát már valaki elindította egyszer, hozzáteszem original csomag.
Beállítgattam, jöttek az első lag-ok
Egyelőre többet fagy, mint működik.
Animációk/áttünési effektusok mind alapból 0,5x van, ezt visszatettem 1x -re, így kevésbé akadozgat.
Most ráteszek pár gyerekjátékot, és meglátom hogy viseli az 512mb ram.
HD filmek : 1080p, 720p megy, de nem olyan szép, mintha csak 15-20 fps lenne, pedig nem akad. mxplayert tettem rá, de még tesztelem.
Nem is rootolom meg, mert sztem felesleges.
Első tabnak, gyerekeknek jó lehet, de komolyabb felhasználásra egyáltalán nem ajánlott.
Netezni, könyvet olvasni a kijelző miatt sem.
Gyárilag fólia van rajta, és egy műanyag tokban van. Nem jöttem még rá, hogy ez egy + tok, vagy ez a hátlap, de nem volt rendesen rápattintva, én raktam össze.
IKEA feeling
-
PLaci58
addikt
Gyakorlatban még nem csináltam, de szerintem ugyanúgy lehet mint a 708R-t.
Kell a PC-vel az ADB driveres kapcsolat.
Aztán én a Root RK29 toolkitet ráengedném.
Ha minden igaz Rockchip proci van benne.
A rootolás csak a fájlok androidba másolását jelenti, ami független a procitól.Feltettem ide : [link]
-
Shikov
csendes tag
Hello !
Már két hete megvan de nem tudom kirootolni... Valaki nem tud segiteni?
MA-708DCC+
Myaudio Tablet Series 7 708DCC+ -
PandaMonium
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
(#1216) PandaMonium: <- Erre esetleg valaki?

-
Facedroid
csendes tag
Üdv gyerekek!

Hogy a szent sz@rba kell frissíteni a 708R/M szoftverét? Busybox elcseszte rendesen a ROM-om, most nincs belső memória, olyan amibe a progikat telepíti a rendszer. (A belső SD megvan)
Nem tudom milyen kombinációval kell csatlakoztatni géphez, hogy updater felismerje, és egyáltalán milyen driverek szükségesek win7 64 bit alá. 
ROM letöltve, ez a kínai updater is, de nem látja a tablet-et, support alapértelmezett leírása egy nagy nulla.
"Csatlakoztassuk a tabletet a számítógéphez. (Ha csatlakozott a Connected Devices alatt az 1-es kocka rózsaszínű lesz.) Most kattintsunk a piros nyíllal jelölt gombra".
Persze-persze, csak ilyen egyszerűen!

-
havri1
félisten
válasz
Pete55555
üzenetére
Helló!
Én is ezt néztem most ki, mert meguntam, hogy a lányaim folyamatosan vitatkoznak az egy tabon.
A kicsinek kellene egy alsó kategóriás Tab, 20k-t rászánok, többet nem. Olvasgattam itt ott, ez tűnik a legjobbnak.
Remélem van kiállítva, hogy meg lehessen nyúzni;-)
A cél az az lenne, hogy kocsiban tudjanak mesét nézni. HD lejátszást ezek még nem támogatják? Egy 720p esetleg mxplayerrel?Köszi!
-
PandaMonium
őstag
Sziasztok.
Olyanról szeretnék érdeklődni, hogy tud-e valaki valami friss ROM-ot MyAudio Series 7 708W -re?
Android 4.2-vel már simán ki lennék békülve.
Előre is köszi.
-
Pete55555
addikt
Sziasztok kis segítséget kérnék. Auchanba lehet most kapni 20k-ért myaudio tabletet LINK kérdésem lenne, hogy ez most a 708DCC+ lenne?
Ha nincs kedvetek megnézni a linket, a leírásban ez szerepel: Rockchip 3186 Cortex A9 2x1.2Ghz 512/8Gb 7" 1024*600 android 4.1
Feltételezem van benne 1-2 hülyeség/elírás, ezért nem tudom én sem megtalálni melyik típus ez pontosan, ezért kérem a segítségeteket
Újság 708DR típust ír, ilyet nem találtam.Illetve ha megvan a típus a tapasztalatok is érdekelnének róla, ha van esetleg vkinek, vagy tud róla bármit is

-
albinolynx
senior tag
Szerintem egy multiméterrel mérd ki/méresd ki a töltőt mielőtt beadod szervizbe. Ha te nem is, de csak van ismerős aki kiméri.
-
Str0ken
csendes tag
sziasztok.rádugom a tabletem a töltőre és azt jelzi hogy tölti,de közbe nem.mit tudok csinálni?a töltő a hibás vagy a készülék?
-
Bferibörs
addikt
július 04-én leadtam javításra a 708R-t, azóta nem kaptam vissza, a felvevőhelyen azt mondták 6-án, hogy még a szervizben van, lassan 3 hónapot volt szervizben a kütyü,elég unalmas már, 2x javítás nélkül kaptam vissza, gyári vissza állítást azért csináltak rajta

-
hgzoli
csendes tag
válasz
Bferibörs
üzenetére
Tegnap a 708R tabletet szerettük volna visszaállítani az eredeti gyári állapotba. Ezért a Beállításoknál a Biztonsági mentés menüpontnál a Személyes adatok alatt rákattintottunk a Gyári adatok visszaállítására. Na, ezt nem kellett volna, mert ettől kezdve a bekapcsolásnál csak a kis zöld androidig jutott el, és annyi.
Több fórum kiváló tanácsai/ötletei után (pl. alaplap csere), a MyAudio supporthoz fordultunk, ahol negyedórányi kapcsolgatás, keresgélés után megtaláltuk a megfelelő embert, aki meg is tudta mondani, mi a teendő. Az más kérdés, hogy ez miért nincs sem a user manualban, sem a honlapjukon. Miután ez a módszer megoldotta a problémát, ezt most megosztom veletek, hátha segít valakinek (ha már volt valahol, bocs!):MyAudio 708R tablet firmware feltöltés, eredeti gyári állapot visszaállítása:
A http://myaudioworld.com/mysupport/firmwarek/Series-7-708R/ honalpról töltsük le a "Frissítő szoftver"-t valamint a "Frissités útmutató (Manual)"-t és a "MyAudio 708R 4.0"-t a "Firmware letöltése" kék szövegre kattintva.Csomaguljuk ki a 34157.zip fájlt.Az eredmény egy "tool" nevű mappa.
1. Tablet csatlakoztatása a PC-hez:
A tablet PC legyen kikapcsolva, tartsuk lenyomva a Menü gombot (négyzet benne vonalakkal) közben csatlakoztassuk USB kábellal a PC-hez, majd dugjuk rá a töltőt és végül engedjük fel a Menü gombot.
Ha sikeres volt az első lépés, új hardver jelenik meg a PC-n.2. Driver telepítés
A tool mappában levő Driver mappából telepítsük a megfelelő (64 bit/32 bit) drivert.3. Firmware telepítés
Kattintsunk kétszer a tool mappábam levő RKBatchTool.exe fájlra.Végezzük el a telepítést a PDF-ben leírtak szerint! Amikor a program kéri, hogy "Adjuk meg a frissítő fájl (img kiterjesztésű) helyét" tallózzuk be azt a helyet, ahova a "MyAudio 708R 4.0"-t töltöttük le (ez egy "50003.img" fájl).Ezzel visszaállt az eredeti gyári állapot.
-
eddie17
addikt
Köszi mindkettőtöknek. Igazából én is magamat, és Ti is lebeszéltetek róla.
Nem is baj, egyelőre nem égető a szükségessége. -
válasz
eddie17
üzenetére
A myaudioval az a gond hogy a szervizuk lassu, vagy nem is csinal semmit sem, a sw update-k meg elmeny szamba mennek. A 4 magos tabjaik a keves kiveteltol nem egy nagy bolt, bar 4 mag de megis gyenge a hw miatt gpu pocsek , a 2 magosok kozott kerulni kell a alwinner a20 soc-al szerelteket, a 2 magos elmegy de kozottuk a leg gondmentesebb a 916dcc, a tobbivel a tures hatarnal tobb nyug szokott lenni, de azert van akinek jol mukodik a tabja.a 808dcc messzire kerulendo az akksi problemak miatt. De hogy ne csak roluk irjak rosszat a fentiek 1-2 kiveteltol eltekintve igazak a brandelt cuccokra . A leolcsobb best buy tab az acer iconia a1-810 markas tab eros kozepkategorias hw-vel. Ez alatt csak rosszabbak vannak.
Bocs a bele vauert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

megpróbálom. de nekem akkor is furcsa, hogy valahogy életet csiholtak a kütyübe, ami nekem nem sikerül. milyük lehet (be szép a magyar nyelv), ami nekem nincs?
Szerintem ki sem próbálták. Majd 2. ,3. szervízbe küldés után már megcsinálták. Gondolom akkora már valami értelmesebb emberhez került az ügy. (Mondjuk ha én így végezném a munkám már rég kihajítottak volna.)
próbálkoztam már mindennel, hangerő fel+bekapcs, hangerő le+bekapcs, menü+bekapcs, jóédesanyádterohadék+bekapcs, de semmi. még a pingvines logóig sem jut el, be sem kapcsol a háttérvilágítás. ugyanúgy semmilyen töltőre nem reagál. a vicc, hogy a másik tabletet teljesen ugyanolyan körülmények között használjuk, és annak semmi baja, indenhonna tölthető. valakinek van valami tippje?