- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leito92
tag
válasz
takarekosh #1934 üzenetére
VRoot-tal próbáltad már?
-
Leito92
tag
Van valami megoldás esetleg arra, hogy a játékok datája ne belső sd-re kerüljön? Y300-on ez alapból választható opció a beállításokban, de 704O-n nem. Próbáltam gl to sd-t, de az nálam nem vette észre a telepített játékokat, a link2sd meg mintha hatástalan lenne.
-
Leito92
tag
Egyébként nem tudtok valami megoldást arra, hogy nincs textúra pl mass effectben vagy dead spaceben?
A chainfire ugye nem játszik, mert bootloopot kap tőle, próbáltam a gl tools-t is, de azzal is bootloopot kaptam. -
Leito92
tag
válasz
sanhose #1896 üzenetére
Ha már rózsaszín a kockája akkor bizony fent van a driver. Nálam az volt a gond, hogy nem volt feltöltve az aksi, próbáld úgy.
A frissítés menete am nagyon egyszerű. A hangerő le és bekapcsológombot nyomva tartod, csatlakoztatod ugye géphez, akkor kizöldül a kocka a programban. Megnyitod a programban az *.img fájlt, aztán flash. Sárgán villog az eddig zöld kockád aztán mikor újraindul a tab már lehúzhatod gépről és működni fog. -
Leito92
tag
válasz
Cilinder001 #1877 üzenetére
Nekem 704o-t Vroot-tal sikerült, próbáld ki hátha.. kicsit kínai de működött nálam. xd
-
Leito92
tag
Rendben, igyekszem majd segíteni.
-
-
Leito92
tag
Milyen tablet?
A myaudio.com-ról szedd le a batchtool-t meg a szoftvert hozzá és húzzátok újra hátha. -
Leito92
tag
Csak azért írok, hogy ott legyen oldalt ez a topic xd
-
Leito92
tag
Jelentem a Dead Trigger is szépen fut 704O-n. Egyébként nem tudjátok hogy lehet megoldani, hogy a játékok datái ne a belső sd-n legyenek hanem a külsőn? Mert a belsőn nagyon kevés hely van és így nincs kihasználva a 16 gigás sd-m.
-
-
Leito92
tag
704O-n működik a GTA3 és a Vice city, elég szépen.
Tudtok mondani hasonló játékokat, amik futnak? -
Leito92
tag
Valakinek sikerült már rootolni a 704O-t?
Nálam azt írja sikerült, de nem jön elő az engedélyező ablak mikor valami root-ot kérne és így hibát írnak az alkalmazások, hogy nincs rootjog. :/ -
Leito92
tag
Sziasztok!
Öcsikémnek van egy myaudio 704O-ja és érdekelne, hogy hogyan lehet ezt rootolni? Vagy megoldható esetleg valahogy, hogy ne a belső sd-n keresse a játékok datáit, hanem a külső sd-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged