Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma85
csendes tag
Sziasztok!
S.O:S-be kérnék tőletek választ, myaudio 708w-nél milyen az usb foglalat mini vagy micro.
kösz-kösz -
prnservices
tag
válasz
csomesz108 #392 üzenetére
Nem mindegyik usb stick-et kezeli ertől már egy listát írtam mekyeket kezeli... 20e Ftért meg csodát ne várj... Átlagos használatra jo kis gép.
-
csomesz108
csendes tag
Sziasztok!
Hozzá szólnék a Myaudio tablet Serien7 708w- hez!! Tescoban vettem 20.0000-ért! Gyenge pontjai, hálózati töltőről asztalra letéve a gépet nem reagál dolgokra vagy lefagy!!!!! USB - mobil netet nem ismeri fel!! Összegezve véleményem szerint még az árát sem éri meg, 3-nap után vissza is vittem a "feladónak" !!
-
csegu
csendes tag
MyAudio 708M-et vettem én is a tescoban, nekem is előjött a töltés közbeni kezelhetetlenség. De csak a saját töltőjével! Akinek hasonló gondja van, javaslom, próbálja ki egy nagyobb nevű márka töltőjével, nekem bejött, én pl. egy SonyEricsson, vagy egy LG töltőjét használom, mikor melyik kerül a kezem ügyébe, tökéletesen működik velük töltés közben a tablet.
-
-
timi834
csendes tag
válasz
eftony46 #369 üzenetére
Szia!
Te nem tapasztaltál érintési problémát a Myaudio 708M tabletednél, ha töltőn van? A Tescoban vettem tegnap előtt és nálam töltés közben, ha asztalon van, mindenfélét csinál magától. Visszavittem tegnap, de az ottani tabletek is csinálták 3:1 arányban. Ami viszont nem csinálta ezt, az meg külsőleg hibás volt.
Üdv.
-
GouGraN
tag
1 kérdés azoknak akik a tescoban vették most. Milyen proci van a gépetekben? Mert az újságba cortex-a8ast írtak, de az nem az M modelben van, hanem a W-ben.
-
spuri
csendes tag
Sziasztok,
MyAudio TV Network - csatorna lista érdekelne - magyar csatornák is vannak?
köszi
s -
menyko
tag
A dobozán elvileg rajta van a HDMI logo. Nekem nincs még ilyen tabletem, azért is kérdeztem, hogy mennyire használható könyvolvasónak vagy skype-olni. Ezeket ki tudnád próbálni a tiéden?
A wifi problémát már máshol is olvastam a neten, gondolom nem egyedi a jelenség. Talán majd egy custom rommal megoldják, ha hivatalos javítás nem érkezik rá. -
szente
addikt
válasz
csomesz108 #376 üzenetére
A sticked benne van a listában?[link]
-
csomesz108
csendes tag
myaudio tablet 708w-m van és nem akarja felismerni a t-mobile internet sticket mit lehetne vele kezdeni?
-
menyko
tag
Sziasztok!
Amit a Teszkó reklámoz myauido 708M-es modellt használta már valaki mint könyvolvasó alkalmatosság?
A felbontása akkora amekkora, de több órát bámulva mennyire fárasztja a szemet, erről van valakinek tapasztalata?
Skype-ot próbáltátok már, működik rendesen wifiről? A specifikációban néztem azt írja, hogy rendelkezik beépített mikrofonnal.
Olvastam, hogy többeknek hdmi csati nélküli modell volt a dobozban. Ez általános, vagy csak 1-2 esetben fordult elő, hogy a vásárlónak a 708W modell jutott? -
eftony46
csendes tag
Bocsi, de elveszett a válasz:-(
Tehát: lehet-e Myaudio7 kütyüvel úgy internetezni, hogy USB-n T-mobile mobil internet cerkát csatlakoztatok?
Köszi. Toni -
Nisti
csendes tag
Sajna külső webcam nem megy.
Ne is gondoljuk, hogy beleraktak minden wecam drivert az androidba.
És a gyártó is letilthatja az USB-n történő eszközök csatolását.
Eddig csak a pendrájvot ismerte fel.USB billentyüzet - tokhoz még annyit, telepíteni kell AnySoftKeyboard
És a hozzávaló Magyar billentyűzet kiosztás és szótár AnySoftKeyboard-hoz.
Legyen türelmetek az AnySoftKeyboard aprólékos beállításra, Kb 10perc.
Nálam bevált és kitűnően műkszik, ha be van dugva a fizikai billentyűzet, nem jelenik meg a képernyőn a virtuális, ezzel nagyobb szabad helyet hagyva a dokumentum írásának
Ékezetes betűk írásánál Pl: ha 2szer nyomom meg az a-t akkor á betűt ír, stb. -
eftony46
csendes tag
válasz
prnservices #303 üzenetére
T-mobile feltöltőkártyás a cerka
-
eftony46
csendes tag
Tud valaki segíteni? Most vettem a Tescoban egy Myaudio 7 kis táblagépet.
A kérdésem, hogy a mobil internetes USB cerkát tudom-e csatlakoztatni és a netet így használni. Ha van rá megoldás, kérlek írjátok le.
Köszi:-) -
timi834
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy MyAudio M708 8G tabletet és az a probléma merült, hogy amikor töltőn van és az asztalon van (nem kézben), akkor nem jól érzékeli az érintést. Össze vissza, mindenfélét magától begépel. Megnyomom mondjuk az M betüt vagy a törlést és bear vmit a törlés helyett több karaktert is és betüket is beír.
Ez a probléma azonban megszünik, ha töltés közben kézbe veszem. Ha nincs töltőn, nincs ilyen probléma.
Ez általános hiba vagy egyedi? (Még vissza tudom kicseréltetni.)Előre is köszi a válaszokat!
-
szente
addikt
Sziasztok!
Van egy MyAudio 708W-m és az a problémám vele, hogy hiába állìtom be, hogy ne kapcsolószerkezet ki a Wifit, ha alvó módba megy, mégis kikapcsolja másnak is ilyen?
Root gondolom még mindig felejtődik rá.... Szerintetek lesz aki megcsinàlja rá?
Üdv.
-
kiskun968
tag
válasz
csomesz108 #363 üzenetére
Talán ez segít én is ebből gondolom,hogy működik a dolog...
-
kiskun968
tag
válasz
csomesz108 #359 üzenetére
Elvileg lehet, de ki kell próbálni. Több helyen olvastam, hogy megy a dolog...
-
csomesz108
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretném, hogy Serien 7 708W - ast lehet.
-e USB megosztóról, - hálózati töltőről és egyben mobilstic / net/-ről üzemeltetni?????? -
pntrp
csendes tag
Sziasztok.
Erősen gondolkodom tablet vásárlsán. Myaudio 708 W; R; V; és Concorde TAB One közül kellene választanom, nem utolsó sorban anyagi megfontolásból.
Igazából nem sok lövésem van tabletekhez.
Amire kellene: netezés, illetve film nézés.
A netet LAN- nal tudom megoldani, láttam a Concorde honlapján USB- s LAN csatlakozót. Az ha jó, akkor jó.
Ahogy olvasgattam, a Myaudiohoz viszont jobb a support. Azt már sikerült kiokoskodnom, hogy a fent említettek nagyjából egyazon paraméterekkel bírnak.
A kérdésem az lenne, hogy mindent egybe vetve melyiket érdemes megvenni?
Előre is köszönöm a segítséget. -
P.mini
aktív tag
Valaki próbált már rá webkamerát kötni? Én próbáltam, de nem működött. A beépített kamera semmit sem ér.
-
Nisti
csendes tag
Bocs, hogy csak most tudok válaszolni
(tegnap honlap karbantartásom volt és ezért nem jöttem vissza)
tehát a billentyűzet angol, az ékezetes karakterek bevitele hagyományosan érintéssel kiválasztva történik.
Ugye így már nem is tetszik annyira a menyasszonyVigaszként elmondom: a PC-m USB billentyűzetét használva indítás előtt bedugva,
nékem azt magyarnak ismerte fel és adta az ékezeteket is
más USB-s billentyűzettel viszont nincs tapasztalatom.
USB-s egeremet is szépen lekezeli
4-es USB hubot használtam ekkor így maradt még szabad hely a pendrájvomnak is. -
teecan
csendes tag
válasz
epicman(us) #352 üzenetére
Íiiigen de egyébként is zabál ha nyomkodod.
-
epicman(us)
csendes tag
válasz
DataTraveler #1 üzenetére
Myaudio tablet s7 tulajdonosoktókkérdezem
Nekem az a bajom vele,hogy ha a wifi be van kapcsolva akkor percenként 1%-ot veszít a töltöttségből!Nektek is így van,vagy csak az enyémnek van baja? -
Nisti
csendes tag
Valóban a töltő hosszabítás barkács, de teszi a dolgát és a tabletet játék közben akár kézbe is vehetem,
nem kell félni a kiszakadástól.
A tokot a teszvesz-en vettem sajna akitől, az most nem árul.
De amit itt belinkelek az olyan mint az enyém és még olcsóbb is. -
válasz
Eged Milan #336 üzenetére
Ahogy írták, a hardveraprón van pár eladó, de mindenképp próbáld ki!
Én egyébként a trémobilnál vettem, előfizetéses net, 4GB. -
Nisti
csendes tag
válasz
dorika87 #228 üzenetére
Kedves sorstársak én is szembesültem a MyAudio Series 7 708 R hálózati töltő elégtelen hosszával.
(majdnem kitéptem, és erre úgy tudom nincs gari, rongálásnak minősül)
Megoldásként a töltő 230V-os felét 1.5m-es hosszabítóval megtoldottam.
Így a töltő a tablet mellé került az asztalra. -
Nisti
csendes tag
válasz
dorika87 #228 üzenetére
Kedves sorstársak én is szembesültem a MyAudio Series 7 708 R hálózati töltő elégtelen hosszával.
(majdnem kitéptem, és erre úgy tudom nincs gari, rongálásnak minősül)
Megoldásként a töltő 230V-os felét 1.5m-es hosszabítóval megtoldottam.
Így a töltő a tablet mellé került az asztalra. -
teecan
csendes tag
Ja bocsi!?!?! A neve száma"MY AUDIO TAB 708 M/W
-
teecan
csendes tag
Ja bocsi!?!?! A neve száma"MY AUDIO TAB 708 M/W
-
teecan
csendes tag
Szevasztok.A kérdésem a kövtkező lenne.Állítólag "micro SD" kártyával lehet bővíteni a memóriáját.Nos a heje meg van "TF Card" felirattal dü nem mén bilál az az átkozottt "SD Card".Mi lészen hát a tehendő.Előre is köszönöm a reám ferdített időt.
-
prnservices
tag
válasz
Eged Milan #336 üzenetére
Hardverapron találsz 3g modemeket.
-
válasz
Eged Milan #334 üzenetére
én eddig trémobil stickjeit használtam, azok eddig jók voltak. vásárlás előtt persze érdemes kipróbálni valaki másét...
se vodásat se telenoros-t nem fogadott el nekem a gép.(próbáltunk párat a haverokkal)708RB-m van. Huawei 173-al használom. (a burkolat alatt E173-s-2 van írva)
Csak rádugtam, rövid várakozást követően a PIN megadása után már használtam is. -
Eged Milan
csendes tag
Üdv. Melyik az a szolgáltató mobilnetnél, akinek olyan fajtájú a stick-je hogy elfogadja a gép.
Vettem egy Vodafone mobinetet és ennek a stickje K3772-Z ezzel nem működik. Azt írja, hogy hibás az usb lehet, hogy formázni kell. -
sebestyen999
csendes tag
Hogyan rootoltad?
-
royalka
őstag
válasz
prnservices #331 üzenetére
A csak azért értetlenkedek mert a tesztvideókon nem pörgött annyira.
-
imicsok
csendes tag
Valaki tudja hogyan kell root-olni ezt a gépet?
-
kavil
csendes tag
Sziasztok!
Tudna abban segíteni valaki, hogy milyen típusú kapacitív tollal tudnám használni a 7-es szériát? Segítségeteket előre is köszönöm. -
royalka
őstag
válasz
prnservices #326 üzenetére
De azért a dupla mag csak mérvadóbb nem?
-
royalka
őstag
Sziasztok. Pár kérdésem lenne a kütyüvel kapcsolatba: - Nagyobb játékok GTA,Need for Speed,stb hogy futnak rajta, a kijelző felbontása milyen, mennyire akadás mentes a böngészés, flash-t mennyire szeretni (online játékokra gondolok)?
Nekem egy 808dcc van, öcsém is szeretne egyet de ez a 20-25k-s limit van. Szal. gondolom hogy nem annyira erős mint az enyém,de ha megvennénk akkor nem akarom azt hogy 2 hét és a sarokba legyen mert semmire nem tudja használni. Azért kérdeztem a játék dolgokat mert úgy se használná másra + FACEWOOK
Remélem tudtok nekem segíteni. -
Gaborking
tag
válasz
prnservices #322 üzenetére
Rendben, köszönöm a segítségedet!
-
Gaborking
tag
válasz
prnservices #320 üzenetére
-
Gaborking
tag
válasz
prnservices #318 üzenetére
csináltam fotót, csak most nem otthon vagyok és nincs nálam se usb kábel, se kártya olvasó, de majd feltöltöm. amúgy a beállításokban nem jelzi.
-
Gaborking
tag
Sziasztok!
Mobilnettel kapcsolatban lenne kérdésem. Rádugom, kéri a PIN kódot, majd a kijelzőn (mintha le lenne zárva) 9 pont jelenik meg, ha valamelyikre rákattintok akkor bejön rendesen a kép, de az internet nem megy, pedig az állapotsorban írja, hogy Telenor. Mi lehet a gond? A modem típusa: Huawei E173
Előre is köszi! -
Marika54
csendes tag
válasz
Marika54 #307 üzenetére
Nem látom sehol a címét az üzletnek !
Erre a My Audio 3G HSUPA mobilnet re gondolom elő kell fizetni.Vajon fog működni az asztali Pc is ezzel a kütyüvel ?! És még nem tudom mert az oldalon voltam amit be raktál mint link mennyi a havi előfizetési díja ?!
Sehol nem látom.
Köszönöm a segítségedet aranyos voltál. -
prnservices
tag
válasz
Marika54 #302 üzenetére
ezzel tuti működik
3G modem csatlakoztatási lehetőség - támogatott modemek listája:
3G dongle
3G WCDMA
MY AUDIO 3G HSUPA
Vendor Model No.
HUAWEI E230
HUAWEI E176G
HUAWEI E160E
HUAWEI E182G
HUAWEI E1782
HUAWEI E1750
HUAWEI E1550
HUAWEI E180
ZTE MF627
ZTE MF633BP-1
ZTE MF633
ZTE MF637U
3G CDMA2000/EVDO
Vendor Model No.
HUAWEI E150
HUAWEI EC1261
HUAWEI EC122
HUAWEI EC156
HUAWEI EC1270
ZTE AC580
ZTE AC2736
ZTE Ac2746
Ethernet Dongle ASIC
AX88772
AX88772a
AX88772B
AX88178
AX88760
QF9700
SR9600
MCS7830
MCS7832
MCS7730 -
Marika54
csendes tag
válasz
prnservices #303 üzenetére
MyAudio Series 7 tablet
Ennyi nincs semmi információ több.
A Pólusban vettem 20000 ft ért 2 év garanciával.
Köszönöm a segítségedet. -
Marika54
csendes tag
válasz
prnservices #301 üzenetére
Szia Én is hozzá szólnék.
Nekem is van ilyen tipusu tabletem és van mobil internetem is ami előfizetéses Telenoros de nem tudok vele
internetezni.Ha meg tudnád nekem mondani hogy milyen tipusú stickkel működik és hol tudom beszerezni
azt meg köszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Lenovo Tab 7 Essential
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest