- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sanhose
tag
Igen én is így vagyok vele. Vettem próba képen egy olcsó tabletet (MyAudio 708DCC Plus), hogy kipróbáljam. És tisztában voltam vele, hogy nem valami nagy szám. Most már tudom mit akarok: IPS kijelző, min. 1 Gb ram, min. 3500 mAh., usb töltés, és min. egy Rockchip 3066, Mali-400 kb. ennyi.
-
-
Wiz Khalifa
veterán
Értem. Hát eddig csak csalódtam benne.
Pedig kb 2órája használom. A két mag ellenére amikor Wifi-re kapcsolódtam nagyon belassult és itt ott szaggatgat a rendszer. Meg egy csomó fölösleges cucc van rátéve gyárilag. 2Wifi is van rajta gyárilag amire azt írja hogy hatókörön kívül. Nem tudom hogy egy gyári visszaállítás után miért van alapból benne két tárolt Wifi... Esetleg tudsz valamit mondani hogy mivel lehetne valamivel gyorsabbra bírni?
Lehet visszamegyek és visszakérem a lóvém ha még megtehetem. És akkor hozzárakok valamennyit és veszek egy 4magos tabot.
-
krixx83
tag
1:elinditom az RK-t
2:rádugom a tabletet annyi történik hogy az RKba rózsaszin lesz a kocka
3:megadom neki a az IMG file eérési utvonalat
4: switch.etnyomok a rózsazin kocka szürke lesz kikapcsol a tablet onnantól semmi
igy csinálom http://media.myaudioworld.com/28/28187/34238.pdf -
beldeczki
aktív tag
Ja és még egy dolog. TPSarky már ennél a két parancsnál elvérzik:
adb shell mv /data/local/tmp /data/local/tmp.bak
adb shell ln -s /data /data/local/tmpEzeket külön beírtam kézileg, lehet lehet látni itt nem akar menni valamiért.
Szóval itt kellene jogosultságot csinálni/adni de nem tudom hogy... Nem sok esélyt látok rá. Közben találtam Win8-as drivert is.
-
beldeczki
aktív tag
Úgy látom Win7 vagy 8 alatt csináltad.
Win8 alatt nem találtam értelmes drivert, szóval laptopra átmentem mert ott Win7 van még csak.
Rendszergazda-ként futtattad a programokat?
Igen.Nekem 708ag-van, ami ugyanarra a chisetre épül mint a tiéd. Én a TPSparky-val root-oltam annó amikor a gyári rom volt rajta, és ment hiba nélkül.
Én is ezt furcsállom hogy ugyanaz a chipset (RK3066), de még sem csinálja meg semelyik program se.
-
rob210
nagyúr
Nekem lenne egy amatőr kérdésem, ezt miért van értelme rootolni?
Telefonon vagy olyanon ahol 512a ram megértem, de ezt minek, csak a kisérletezés miatt?Szemét alig van rajta nem úgy mint a szolgáltatós mobilokon és a rendszer is elég stabil, kiforrott.
(nekem dcc pluszom van)
-
beldeczki
aktív tag
Alap hogy be van kapcsolva és fel van téve driver. Azóta már mélyebben belelátok a dolgokba.
A "data" mappához nem férnek hozzá a root programok, mivel ahhoz is kellene alapból root jogosultság. Ezt elvileg a linkeléssel oldják meg hogy a /data mappát /data/local/tmp be linkelik így azt hiszi a rendszer hogy a tmp mappába írnak a programok, de közbe a linkelés miatt a data-ba írnak(ha jól értelmeztem a dolgokat). De nálam ez nem működik valamiért, ezért kapok permission deniedet mindenhol, amúgy menne a dolog. Szóval erre kell megoldást keresni.
-
Schizoka
aktív tag
köszi!
azért kellene mert a fiam már megőrit hogy mindég a telefonomon akar játszani és inkább vennék akkor neki egy tab ot .de közben mondták hogy akkor már olyat vegyek amiben van hdmi kimenet és akkor az már jó lesz médialejátszónak is.játékokra és filmnézésre lenne használva de nem a fullos játékokra hanem angry birds pou és hasonlók.
-
z123456789
addikt
Egy apartmanban vagyunk, és a szomszédból jöttek át hogy nekünk működik-e a wifi.Gondoltam felírok, hátha valami kis apróságról van szó.Most nem tudom megkérdezni őket, mert nincsenek itt, de utána járok.
Mit értesz azon hogy a titkosítással játszani?Sajnos hogy milyen kódolású a wifi, az nem rajtunk múlik, azt a házigazda állítja be, azt meg egy ember miatt nem fogja átállítani.Amúgy wpa2 a kódolás, jó a tipped.
Megpróbálok valamit.Addig is köszi! -
Deeday
senior tag
Köszönöm most be lakta újra a kissrác(unokaöcsém) és keni újra a Real Racing 3 at ki nem tudnám venni a kezéből így is le tolt amiért ugrott a mentése
Legközelebb viszont teszek rá CWM et mert akkor tudok rendszer mentést csinálni és nem kell bajlódni. Köszönöm szépen a leírást mentettem a könyvjelzők közé !
-
-
Bferibörs
addikt
nem tudom,fórumon írta,állítólag műxik.
"Sziasztok.
Hajszálra pontosan ugyan az mint az eredeti rom. Mármint a 708 W és az R. 3 hónapja az van fenn. Hibák vannak -e? Igen :-) Játékoknál textúra ,stb. Mivel azonban alapból nem vártam csodát ettől az olcsó tabtól , így semmi csalódás nem ért. Pontosan annyit tud amire készült.Ha valakinek tudok még segíteni nyugodtan keressen .Ha tudok ,segítek. Mellesleg megjegyzem, hogy szerintem másik ,főzött rom sem fog javítani rajta. Mivel ez ennyit tud . Cáfoljatok meg :-)"
-
Bferibörs
addikt
más fórumon olvastam,hogy felrakták sd kártyáról 708r-re ,gondolm azt csak windows nélkül lehet,tehát valahogy el kell indulnia a frissítésnek win nélkül is.
Egy jó ideje foglalkozom már ezzel és néha rohadtul belefáradoka tájékoztatás ennyi :
"Össze kell kötni az USB kábellel a tabot a géppel
Ekkor a windows feltelepíti a drivert. Ha nem talál, akkor meg kel adni
a tool mapában van a driver könyvtárban. Értelem szerűen 64 bit-et vagy 32 bit -et.Van egy olyan, hogy RKBatchTool.exe, azt el kell indítani windows alatt.
Ha minden oké akkor a connected devices felirat alatt az 1-es kockának rózsszínnek kell lennie.Fent az FW PATH sorban a jobb oldali gombra kattintani, és kikeresni a
kicsomagolt tool mappában a *a fiss*.img fájlt, majd ok.Most rá kell nyomni a Switch gombra alul. Ha minden OK. akkor az 1-es kocka zöldre vált.
Most pedig az upgrade kell nyomni és kész.
Fissül, majd újra indul. "
Meg persze a My Audio oldalán lévő pdf leiratot a RKBatchTool.exe használatához.
Ezt is egy fórumon találtam, és ugye sem 32 bites win xp-n, sem 64 bites win 7-en nem műxik nálam
Erre a fórumra most találtam
-
Bferibörs
addikt
a POWER + VOL DOWN és a POWER+VOL UP gomb kombinációkkal műxik a telefonom, a tablet nem.
nem tudom milyen chippes-alcetel 997d-
-a frissítést sd kártyáról elvileg el lehet végezni a 708r-en, zip-ből ,
- ez sem ment, gondolom valamelyik gomb kombinációval a tableten is be kellene jönnie valamilyen menünek-nem értek hozzá,csak gondolom.
a MyAudiótól kértem segítséget (support ) ez ügyben sajnos nem kaptam,elérni nem tudom a céget telefonon. Ígérték e-mailben, hogy felhívnak,sajnos nem hívnak 2 hónapja. -
Bferibörs
addikt
USB ki, rockchip driver fel van telepítve addig eljut,hogy nem gyullad ki a zöld lámpa.A tabletet recoverybe helyezi.onnantól sötétség a tablet képernyőn (ez után kellene a zöld "lámpának kigyulladnia a win. progiban ha jól emlékszek).
Sajna a POWER + VOL DOWN gombnyomásra sem reagál, sötét képernyő és nincs tovább ott sem.
60 perc várakozás után kb. 3x indításra indult el bekapcsoláskor.
többször próbálkoztam mindkét lehetőséggel sikertelenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged