Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
8nemesis8 #1094 üzenetére
Ugyanaz lehet, mint a 916. A ConCorde topicjában nagyon kevés hozzászólás van, remélhetőleg nem azért mert senki sem veszi, hanem azért, mert nincs vele gond.
Vártam a MyAudio JB frissítést, de ha ez sem javít, akkor marad a Concorde Plus, illetve még a Wayteqet is megvárnám, gondolom eleve JB-vel fog kijönni.
-
Chaser
legenda
válasz
8nemesis8 #694 üzenetére
Azt lenne jó tudni hogy sw v hw hiba, Más RK3066-os tabnál is láttam ilyen hibákat. Szóval nézelődök nagy erőkkel. De sztem sw-es gond lesz itt, megvették a kínaitól a gépet aztán adta vele a hibákat is. Persze, tudom van nyűg drágább meg nevesebb gépekkel is, csak én olyan vagyok ha valami nem úgy működik ahogy kell akkor eltakarítom gyorsan. Fölöslegesen nem venném meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vicces képek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Gumi és felni topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest