Hirdetés
- iPhone topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsaranyi
csendes tag
Üdv! Nincs valakinek kimentve a gombás élő háttér meg a birkás időjárás widget? A párom nyaggat, hogy neki is kellene.:-) Két hete nyúzom a vasat az S3-at meg tegnap eladtam... Gondolom érzitek a dícséretet. Csak egy Note 2 válthatja le.
-
Skot78
tag
válasz
domerator #195 üzenetére
Figyi megtennel nekem olyat, hogy az AutomateIT vagy a Llama progikkal megnezned a mobil cella "lato kepessegeit" a telonak? Nekem 1-et lat mindketto az elejen, de uj tornyokat nem vesznek eszre...
Biztos vagyok benne hogy OS problema...csak kivancsi vagyok a 4.1.2-ben is fennall e vagy csak a 4.2.1-et csapja a mindenhato minden szempontbol...
Skot
-
akva
tag
Nem volt teljes 180 fok szerintem, de talán több vol 120-nál. Mivel két mini csavarhúzóval csináltam, nem ollóval, eléggé megszenvedtem vele (ollóval is próbáltam, de azzal végképp nem tudtam megfogni).
Nálam a proxi bedöglik egy idő után, ilyenkor egy darabig segíthet az "Adaptive Lock" app. Aztán egy idő után már azzal sem megy. Általában megoldja egy reboot, de néha még az sem. Ha megint betojik, kipróbálom a kalibrációt.
A romon volt egy "Proximity Lock" nevű app, azt te használod? Nekem zavaros a használata.
-
Skot78
tag
Esetleg ha van itt olyan akinek meg a 4.1.2 lenne fent azt megkernem egy kis tesztre...
Skot
-
Skot78
tag
Gratula a kamera fixhez!
Neked elfordult 180 fokot vagy 120 kornyeken megszorult mint az enyem?
A proxival kapcsolatban igen, igy kene lennie...Nalad mi a tapasztalat? Nalam ugy nez ki mukszik rendesen, a proxy szenzort nem tudtam meg kiakasztani.
Esetleg megprobalkozhatsz egy kalibracioval ra...Skot
-
akva
tag
Nah, elvégeztetett a kamera fix.
Valóban sokkal jobb lett, gyakorlatilag minden képem jó lett, előtte meg szinte egyik sem, max. véletlenszerűen...
Nem bonyolult szétszedni és összerakni, de valóban ésszel kell, mert olyan vékony a fedőlap, hogy simán el lehet törni, ha nagyon feszegeti az ember. A microsd kártya alatt is van egy csavar (persze az értelmesebbje úgyis kiveszi, mielőtt szétszedné a gépet...)
Amit viszont nem tudok megerősíteni egyelőre, hogy a proxymity sensor mindig jól működik... te azt mondod, ha nem használok semmilyen segédprogramot, akkor egy shutdown/akksi ki-be/reboot után mindig jól kell működnie?
-
Skot78
tag
Talaltam egy hibat...a Network Location nem szolgaltat adatot...Nem latja a cellakat rendesen, megprobalom kijavitani...
-
akva
tag
Köszi!
A héten megpróbálkozom a műtéttel.
Tesztelgettem a GPS-t a rom-oddal: most egész használhatónak tűnik. A keresési idő 9 másodperctől 90 másodpercig terjedt kábé. Ha egyszer már megtalálta a jelet, következő alkalommal általában gyorsabban találta meg. Ha megvolt a jel, onnantól kezdve tartotta stabilan (megjegyzem: ezt csak gyalog teszteltem).
Szóval ha a kamerát is megfixálom, már egész okostelefon fílingje lesz a kütyünek...
-
Skot78
tag
-
Skot78
tag
válasz
domerator #181 üzenetére
Abbol indult ki a a Taiwan Rom es utanna az en szereny modositasom...Sot apro modositasokkal az volt a MyA-tol vett cuccokon is, 4.2.1 egyebkent. Tele van kinai cuccal...Ha csak a 4.2.1 fontos rakd fel az enyemet, ha nem akkor:
Ugyanezt tudod leszedni a INEW oldalarol:
http://www.inewphone.com/eng/download.asp
A flashelesrol meg annyit, hogy elegge hasonlit a recovery flashre amit leirtam:
Differencia:
- betoltod a scatter filet ki kell pipalni mindent ami kell neked (pl a recoveryt ha meg akarod orizni a CMW-t azt ne pipald ki..)
- aksi kivesz,telo radug
- download gomb
- aksi berak
- zold karikaEzzel az a gond, hogy bootloadert meg mindent felulvag...es ha kozben baki van akkor brick...
En a CMW + zip parti vagyok, kevesebb dolgot ronthat el...kisebb az esely a brickre...max egy kiados bootloop lehet
Elmeletileg (Pufika szerint) ezt a CMW-t fel lehet rakni jol is,marmint hogy minden resze mukodjon. Csak nem write memory hanem download...de ezt nem probaltam ki,nem tudom igazolni.
-
Blint9
csendes tag
Hali!
Próbálom gyári rommal lfashelni, de nem először kéne rá valami recovery. Megtaláltam hogy kell rá telepíteni, de nem látja a számítógép a telefont. Eszközkezelőbe egyéb eszközök között látok 2 felkiáltójeleset úgynevezett spreadtrum phone néven, de drivert nem tudok egyikhez se telepíteni.
-
akva
tag
Köszi, egyelőre alig volt időm tesztelni, de bejön, igen.
Az van ugyanis, hogy ugyanazon app-okat visszapakolva most nem 70MB, hanem 330MB szabad helyem van a belső memóriában.
Viszont, volt olyan egyszer, hogy resetelt a teló - remélem, a stabilitással nem lesz gond... a másik észrevétel, hogy nem indult el a Real Racing 3 - a "gyári" romon még futott. GPS-t még nem volt időm próbálgatni.
-
Blint9
csendes tag
Üdv!
Tudna valaki olyanba segíteni, hogy van 2 db star s5-ös telefonom MTK6589. Ha jól láttam ugyanaz mint a myaudio. Olyan probléma lenne velük, hogy egyik se indul el. Eljut az android logóig és ott megáll mind a kettő. Esetleg valakinek ötlet ?
-
akva
tag
Végig is ment a folyamat... csak azt nem tudtam, hogy ez mindent legyak a telefonról.
Legalábbis most újra be kell jelentkeznem a google fiókomba, stb.
A leírás amúgy jó volt, köszi!
Az administrator-ként futtatást több helyen írták neten, úgy látszik, az tényleg fontos (win7/32 bit nálam).
-
Skot78
tag
Szeva!
Ugy nez ki a telodat nem latta a Flashtool...Valoszinuleg driver sajna...
Nezzuk meg:
- Ha siman bekapcsolt telot osszekotod a geppel, latja a telodat? Tudod pl hasznalni mint drive, vagy ilyesmi?
Ha ez mukodik akkor meg megprobalhatod masik usb-n osszekotni a telot, tehat masik usb portra teszed fel a cuccot...(nekem pl nem mukodott mindegyiken am)Meg megcsinaljuk azt, hogy keresek addig mas vagy ujjabb 65XX drivert...Milyen op rendszered van? Az se mindegy!
Mondjuk oke nem a vilag az 1 GB de azert 70 MB-re leverni, jol megpakoltad
Bocs, most latom, hogy bekapcsolva latta...akkor keresek meg drivert, meg probalj ki masik usb portot!
Arra nem is emlekezem, hogy az eredeti rom tudja e, de az altalam kirakott rom az alkalmazas kezelesben alapbol at tudja rakni memoriakartyara az appot! Sot az alap telepitesi hely is beallithato.
Udv
-
akva
tag
Megpróbálkoztam felrakni a romot. De már a recovery telepítésig sem jutottam el, mert mielőtt, és miután betettem az akksit, már nem látta a kikapcsolt telefont (persze bekapcsolt állapotban látta a két sd kártyát a win, stb.)
Ezt a hibaüzenetet kaptam, mikor a "write memory" után betettem az akksit:
A 6577driver_install_3_steps-ből feltettem a "három lépést", de az "mtp" könyvtárral nem tudtam mit kezdeni.
Mit tanácsolsz, hogyan tovább?
Amúgy nem akartam ilyesmivel foglalkozni, de a teló elkezdett hibaüzeneteket dobálni, hogy "túl kevés a memória"... elkezdtem utánaolvasni, és rájöttem, hogy a "belső memóriáról" beszél, ahová a programok egy része, azok beállításai, és a frissítések kerülnek. Ebben a telefonban az erre a célra használható belső memória 1GB, amiből nekem kb. 70MB van szabadon... pedig nem szívesen törölnék semmit, sőt, pár appot még terveztem felrakni... szóval, ezen segítene a rootolás + link2sd... erre igen nagy szükségem volna, és szerintem lesz is kb. mindenkinek, ha hosszabb távon is használni akarja a telefont, és nem csak néhány appot tervez feltenni...
-
Skot78
tag
Hat akkor ha visszaadjak a penzt, rendelhetsz kinabol ilyet...Vagy Iocean X7-et...Igaz 5"-os csak, de FHD...nem lehet annyira szar...
Bar nekem mar teljesen alap lett ez a nagy meret, nem tudom akarok e ezentul kisebbet...
A minap megfogdostam egy S4-et is...Meg egy HTX ONE-t is...Nagyon jok,meg minden, de olyan...kicsik...
Az volt szokatlan benne, hogy kicsik...furaA baratodnak segit egy uj rom, az kinai mentesitett
Ha nincs IMEI az a nagyobb gaz...De ha megy a gari akkor no para!
-
Janocax
csendes tag
Nincs imei szám a készülékben és nem a gyári szoft volt rajta.. valami INEW. Ezt már valaki tuti turkálta.. Mivel nincs neki több készülékük eztért örültem volna, ha meg lehet javítani. Sajnos marada a visszaküldés és pénz visszafizetés...
Jah és hab a tortán, hogy a cimbi is rendelt ilyne telefont.. és Ő is használt telefont kapott.. de legalább müxik neki...igaz azon több a kinai karaket mint a magyar
-
Skot78
tag
Amugy invalid az imei vagy nem ir ki imeit mikor beirod a kodot?
Mert ha csak szar az IMEI de van valami azon tudok segiteni.Amugy ha nem akarnak visszavaltani (mert azert latom borusan a dolgot mert siman radfoghatjak hogy te rootoltad)...de mindenkepp probald meg!
Ha nem sikerulne esetleg Pufika romjat rakhatnad fel es neki van valami imei mokolo otlete is!
DE sztem ahoz kell a romja...
-
domerator
veterán
Ha pesti vagy, akkor azonnal visszavinni és cserét kérni. Ha vidéki, akkor rögtön telefon, email a boltnak, cégnek stb. (mindenről írásos nyom maradjon) és gondolom vissza kell küldened. Ha netről rendelted, akkor 8 napig indoklás nélkül is vissza kell venniük.
(kár egyébként hogy a cég ilyenekkel rontja a renoméját, pedig a teló tényleg jó a bolt meg egyedi módon vevőbarát... mindent ki lehet próbálni, stb.)
-
Janocax
csendes tag
Sziasztok!
A myaudio oldalán vásároltam akciósan egy ilyen csoda telefont. A probléma ott kezdődött hogy 1 hétig hitegettek mire kézhez kaptam a telefont. Tegnap megérkezett a csomag.. nagy volt az öröm egészen addig amíg ki nem csomagolta a készüléket és ekkor ért az első meglepetés, hogy ez egy használt telefon. Majd jött a másik.. sim behelyezése után INVALID IMEI üzenet fogadott. A *#06# beírása után is invalid imei-t ír. A telefonon „gyárilag” van recovery menü és rootolva volt a telefon.
Már próbáltam a létező összes módszerrel visszaírni az IMEI számot, de eredménytelenül.
Van valakinek valami ötlete? -
zsaranyi
csendes tag
Köszönöm.
Tényleg nem nagyon bonyolult a történet.
Sejtettem valami ilyen lesz mert ha a manuálisan beállítom a korrekciót egész jó fotókat lő.
Megmondom őszintén én kívánsiságból vettem.
Van egy S3-mam de ha a kamera észhez tér lehet ez marad meg.Antutu kb 2000 ponttal adott kevesebbet,akkuidő klasszissal jobb.Vidéken lakom ugyan még nem mordorban de a csillivilli S3 kicsit dadogósan tud egyes helyeken telefonálni (vagy sehogy,köszönjük vodkafon!) ez meg simán talál hálózatot mint a jó öreg 6310-es nokiám.A méretet szoknom kell,de eddig összességében nagyon tetszik.
Sokat használom a telefont ha kibírunk együtt egy hetet akkor megmarad.
Nokia 808-al du.2-ig bírtam meghalt az akku,az iphone 4S meg kibírt 3 teljes napot aztán föladtam vele a küzdelmet...
De ez már most ígéretesnek tűnik.
Üdv mindenkinek és mégegyszer köszönöm. -
Skot78
tag
válasz
zsaranyi #161 üzenetére
Szeva!
HA leszeded a hatso takarolemezt, mogotte a hatlapot meg kb 10-12 csavar tartja...Kihajtod akkor viszonylag egyszeruen lejon az a takaro is. Ovatosan csinald, viszonylag egyszeru leszedni de vekony muanyag.
Mogotte ott lesz a lencse es a foglalata...A foglalatban a lencse a muanyag burkanal fogva el tud forogni. Kis fulei vannak...Nezd meg a kepet!
Na es elforgatod 180 fokot az oramutato jarasaval megegyezo iranyba a fulecskeknel fogva.
Nekem amugy nem is fordult csak kb 120-at aztan kicsit megszorult, nem eroltettem, de igy is tokeletes fotokat csinal mostmar, fokusz szempontjabol.Persze igy sem Cannon Eos, es szereti ha jo fenyviszonyok vannak kulomben zajos a kep, de egesz elfogadhato kepeket lo.
-
Skot78
tag
válasz
eladogeppc #159 üzenetére
A "gift" mar sajna nem vallik be...legalabbis AS cuccnal biztosan nem
-
eladogeppc
veterán
Pár ilyen rendelős oldalon külön fel van tüntetve hogy szürke dobozban "gift"-ként küldik a terméket. Sőt ha levelezel velük azt is megteszik kérésre - persze ha nem gift-ként kéred -hogy alacsonyabb árat tüntetnek fel.
Mar ők is tudják hogy kell kijátszani a vámot, illetve 1-1 darabot a vámosok nem igazán nyitnak fel. -
Skot78
tag
Igen a fo baj az, hogy a kedves allambacsi a vamon keresztul szepen megsapol minekt...ami magaban nem lenne baj, csak a postakoltsegre radobja (tehat a teljes arra) ami viszont gusztustalan, de azt mondjak azert mert "erteknovelo tenyezo"...
A masik: nem tartom fairnak, hogy a maganhasznalatra behozott telora afa-t kell fizetnem...Es azt is a postakoltseggel egyutt persze...
Pl egy AS fegyo 100 usd, a posta 60 usd...akkor a szemetladak ugy szamolnak hogy 160 usd + 6% + 25%...
Tehat ez mar 213 usd kapasbol -
kaldika
tag
Én is pont kínait akartam rendelni (55000Ft lett volna vámmal együtt mert most már minden megnéznek) és akkor láttam itt a linket, hogy 70000 lesz és is úgy döntöttem akkor inkább a magyar garis legyen 15-tel drágább ért. Nagyon tetszik 1 hete van meg. Habár Én fotózásra meg telefonálásra nem használom (arra ott az acro S) nekem egy 5"-6" közötti tabletre volt szükségem csak hát olyat nem nagyon találtam.
-
eladogeppc
veterán
Domerator: Latom nem bírod a kritikát gondolom ezert tiltottad le a privatok fogadasat.
Gondoltam elmondom ott hogy mi a velemenyem. Sajnalom hogy a sok lud disznot gyoz modszerrel elsz, ez nem engem hanem teged minosit. Sőt az is, hogy belekenyszeritesz hogy itt valaszoljak.
De nem adom meg az örömöt számodra hogy tovabb bombazz a pitianerkedeseddel.
Gyoztel el kell ismerjem. Legtobb topikban ez mukodik, ez koszonheto az atlageletkornak is.
Nem vagyok a szavak embere es meg irni sem tudok. Ez engem minősít. De ettol meg amiket irtam igazak.
Csak egyetlen dolog.: 5 percre beugrottam es megvettem pontosan az itteni es mas topikok olvasasa után, majd kb 2 oram volt amig a kollegam vezetett, ezert ez ido alatt probalgattam, tesztelgettem. Ebbe nem kell belekotni. Ezert irtam le mit tapasztaltam, nem masert. Legyen negativum is hogy mas jobban nezze meg mit vesz.
En sokat dolgozom ahhoz hogy 70eFtot csak ugy eldobjak...
Elmentem a forumbol. Elnezest a többiektől, de nem hagyott mas modot a valaszadasra.
Tovabbi jo nyomkodast. -
Skot78
tag
válasz
eladogeppc #154 üzenetére
Muha
Tovabbra is:
Troll On:
"de számomra fontos, hogy ami a specifikációkban fel van tüntetve"
Akkor most ki van elveszve a szamokban?
"Azért 12Mpx hez képest az 5Mpx kevesebb, és bizonyos fotóknál számít."
Aha, arra van a Cannon EOS...Az arra valo
Van ott 4,5* is amugy, 5 M + letoltessel:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zenstudios.ZenPinball&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS56ZW5zdHVkaW9zLlplblBpbmJhbGwiXQ..
Biztos szarok vagyunkJa es ez csak 1 platform volt a 11-bol...
De hozzatennem: csak ott dolgozok, kicsit kemeny lenne a nevemre venni egy 50 fos ceget ami nem is az enyemDe latszik a gondolatmeneted az mar biztos...Tipikus androidos troll
Miattatok van 3,5 *
A kedvencem:
"Nincs bankkartyam, ezert ez szar jatek!" 1*...Min akart fizetni? Csekken?!?!?! Kezpenzben?
Ja amugy tudjuk...A T2 is a T3 is szar, persze! Majd a T4 is az lesz
Irasd ra hogy GIFT es jon a meglepi
Szerinted a vamosok hulyek mi? Pont most vamoltattak velem el egy airsoft fegyot pedig gift volt
De igazabol a lenyeg: Megrendelsz egy Iocent, nagyon fasza...Nem vamoljak le, kiraly, kibontod es szar a kameraja mondjuk...Mit csinalsz?
Troll Mode Off:
Tenyleges sajna a vamosok elkezdtek raszalni az ilyen beszallitasokra, egyre nehezebb behozni barmit is...ugy ertem mondjuk kinabol
Ez nekem pl igen nagy pofon,mert normalis aru airsoft fegyokat csak onnet lehet...
Csak sajna airsoft ugyben (meg most telo ugyben is ugy hallottam) valaki felvilagositotta oket...Nem szereti vki ha nem tolle vasarolnakA gond, hogy elegge Offba is csuszunk mar, es lassan egymas GPS koordinatait adjuk meg bombazasra.
1, a te izlesed, ha nem tetszik, ok, plane neked
2, viszont a telefonnal foglalkozo topicba nem illik belehanyni, folleg bizonyitva, hogy nem gondolkodtal vasarlas elott sztem.Amugy meg igazad van...vagy nem, de az biztos...Reszemrol TrollOff Off
-
eladogeppc
veterán
Nagyon örülök hogy linkelted az "általatok" fejlesztett kiváló terméket, de ha nem tévedek a 3,5 pont illetve az ott leírtak megerősítenek mindenkit abban, hogy nagyon jó a program.
Muhaha ahogy te írod.
Engem nem hat meg semmilyen 4 mag, meg 20ezer pont.
Ha fejlesztő vagy, tudod hogy a Tegra 3 szintén zenész mint a Tegra 2. Nincs optimalizálva semmennyire.
Illetve tisztában vagy avval, hogy a Tegra 3 milyen effekteket tud és mit tud az SGX.
Kínából sokat rendelsz akkor tudhatod, hogy bizonyos oldalon fel van tüntetve hogy "Gift" ként küldik, így nem lesz vámköteles.
Troll mode ON
Nagyon okosnak hiszitek magatokat, de számomra fontos, hogy ami a specifikációkban fel van tüntetve az igaz is legyen. Azért 12Mpx hez képest az 5Mpx kevesebb, és bizonyos fotóknál számít.
Mindegy nem vitatkozom, bütyköljed te nagy fejlesző, remélem sok 3,5 pontos programmal látsz majd el minket
Troll mode OFFHangsúlyozom utoljára, hogy aki olvassa a topikot, az gondolkozzon el azon, hogy érdemes-e egy ilyen "remek" készülékbe beruházni , amikor van ugyanilyen áron jóval normálisabb, nevesebb gyártótól is még kínából is ilyen tudású készülék, amire nem csak "ráírva" vannak a komoly adatok.
-
Skot78
tag
válasz
eladogeppc #152 üzenetére
Mi az az Atutuntutut?
Na jo persze tudom, csak...leszarom,mar elnezest
Programokban nezem es jatekokban...Es van osszehasonlitasi alapom, fejleszto cegnel dolgozok, androidra fejlesztunk
(is...) Eddig kb vagy 25 kutyuvel hasonlitottam ossze...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zenstudios.StarWarsPinball&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS56ZW5zdHVkaW9zLlN0YXJXYXJzUGluYmFsbCJd
Na most a mi kis gamenk, ami a Tegra 3-at leizzasztja (van meg kb 11 platformra,mielott belekotnel) az ezen siman megy 30 fps, lag nuku...De neztem mas gameket is, azon lehet jol lemerni az erot
A kedvencem a Modern Combat 4 (no lag) meg az F18 carrier landing (no lag)
Az gondolom neked sem kerulte el a figyelmed hogy bar a vegleges ar 99900 lett volna, ugy 2 honappal ezelott mar...De eszuk agaban sincs bevezetni,( 2 honapja mondtak hogy 2 hetes lesz az akcio) mert kozben belefutottak az aprobb bugokba, amire amugy (csak megjegyzem) en hivtam fel az uzletlanc figyelmet
Muha
(mar hozzak is az utodot, de nekem az nem annyira begyere)
Az Iocean X7 nekem is bejon, nagyon is...210 usd free shippingel, igy van...+30 %-ot azert nem art ha raszamolsz mert 6% a van es +25 % az afa. Sajnos ezt nagyon jol tudom, rendszeresen rendelek kinabol (nem telefont) A kinti rendelessel csak az a gond ilyesmiben, hogyha bejon a cucc, na azt csereld vissza ha nem tetszik
Amugy abban ugyanez a vas (ES UGYANEZ A ROM! MUHAHA) van csak szolok, az FHD kijelzot leszamitva.
Mellesleg kisebb az aksi, es az viszont laggol gamek alatt (jah kerem a 1920*1080-at ki is kell hajtani)Szal ugy szamolj kb 280-300 usd mire bejon. Elonye viszont hogy van egybol hozza egy rahedli kiegeszito (szilikon biszbasz, meg miegymas). Tehat...(dobperges) kb 66-70k-bol van bent! Bumm! Ugyanez FHD-ben es 5"-ban! Kiraly vagy, de mekkora! (gyanus hogy a kameraja is ugyanaz
)
Az hogy meg interpolal a kameraja, pont leszarom, 5 MP-ben hasznalom, mert boven eleg
Eles is (mar) jo is mar...Ha meg muveszit fotoznek, arra ott a fenykepezogepem!
Nagyot akartam, erosset, eros aksival, megkaptam. Az hogy mokolnom kellett vele kicsit...tudtam elorre, occo volt? Az! Azert sem ertem miert josz mindig a 99k-val...Annyiert vetted? Nem...Hat akkor?
-
eladogeppc
veterán
Skot78: Ugyanannyit visz ? Hihihi.... miben ? Antutuban ? Quadrantban ?
Sajnos hiába nézed ezeket a pontokat, nem túl mérvadóak. Nézd inkább programokban, akkor látni fogod majd a különbséget.LG 4X HD szerinted mennyi pontot visz ? Mégis laggol mint atom a sok kompatibilitási hiba miatt. Tegra 3 pedig nem piskóta.
Maga az MT6589 SOC nagyon jó ! Evvel nincs vitánk. Csak nem ebben az optimalizálatlan ROMban amit ebbe a készülékbe nyomtak.
-
eladogeppc
veterán
1., A végleges ára nem 69990 hanem 99990. Ez gondolom kerüli a figyelmeteket.
2., 99990-ért azért gondolom lehet jobbat venni, nem ? De jó legyen igazatok. Vegyünk mondjuk egy másik kínai cuccot, mondjuk legyen pl. az Iocean X7 ami 199-210 dollár körül megvehető. Ja és ha tényleg gond van, akkor számoljunk rá 5-8eFt postát, amit természetesen garanciális esetben visszautalnak ha ügyes az illető. Tehát van alternatíva szerintem.
3., 12MPx ?? Aham. Interpolált mint legtöbb kínaiban, de nevesebb kínai gyártók inkább maradnak 8Mpxnél.
4., MT6589 alacsony fogyasztásban király, Zopo ZP810-ben is ez "dübörög". De messze van még akár az Exynostól, akár a többi komolyabb Qualcomm procitól.
5., Nem trollkodtam, bár úgy látom a tények leírása ma már trollkodásnak számít.
6., Úgy mint én más ne fusson bele abba, sőt ne élje bele magát, hogy a nagyon nagy MyAudio márkanév valaha is jó dolgokat fog gyártani.
7., Kollégádat kérdezd meg, leírtam neki privátban milyen bugok vannak.Sajnálom ha megbántódtok, de én nem indulatból írok. Ugyanolyan lelkesedéssel néztem a kütyüt mint ti, és akkora pofára esés volt, hogy csak na.
8, Galaxy SIII használtan ugyanennyi, sőt most zuhan az ára.
-
Skot78
tag
Annyira fos a vas meg a koncepcio is, hogy:
http://www.androidpolice.com/2013/06/02/acer-announces-the-liquid-s1-a-5-7-inch-mid-range-smartphone-with-almost-stock-android-and-no-lte/
Az acer nem is csinal sajatot ahogy elnezem, csak atszolt kinaba, hogy o is ker egy adagot, de arra az o nevet nyomtassak
Majdnem ugyanaz a vas...
Amugy erdekesseg: MTK6589 1,2 Ghz x4 proci...Kb ugye azt a szintet hozza mint az S3-as procija...csak fele annyit eszik...khm...
-
Skot78
tag
válasz
domerator #148 üzenetére
Le a kalappal hogy meg ilyenkor is jeges a vered
AMugy ennyiert s2-t kapni...MUHAHA
Tenlyeg!
dual core 1,2 vs quad core 1,2
800*480 4,3" vs 1280*720 5,7"Tenyleg majdnem ugyanaz!
De meg mindig nem erti a lenyeget...Ha nincs ideje, idejon, elolvassa a topicot ahol minden hiba es elony le volt irva...Nem megy el, nem veszi meg, nem hozong, nem hany ide...
De akkor mit is trollkodhatna es hova?!
A kedvencem, hogy a telefonnal foglalkozo topicba beirja hogy ne vegyuk meg
ARGH!
Hasonlokat tervezek en is:
- 2 eves gyereknek szolok, hogy ne szulessen meg
- hivatasos katonanak szolok, hogy ne vonuljon be
- Ne szalljunk le a holdon,de komolyan, abbol csak baj lehet!Amugy az altala 2 ora alatt megtalalt bugokra kivancsi lennek...Ugy tudom elkepzelni, hogy megforditotta, es nem talalt Samsung feliratot. bug
-
domerator
veterán
válasz
eladogeppc #147 üzenetére
"Jelenleg 69.990 az ára ami nem kevés akár egy S2-es is kijönne belőle."
Lehet... az viszont csak egy S2, ez meg egy négymagos kistévé. Akinek ekkora cucc kell, annak nem alternatíva az S2."A kamera még egy Zopo ZP810-esben is éles képeket készít, tudom vegyek olyat. Volt is, ajánlom nektek is !"
Így igaz, a kamera nagyon tré... előtte ki kell próbálni, mert van rá lehetőség.Az vegyen ilyet, akinek nem fontos a kamera minősége."A szedjem szét és bütyköljem meg
illetve valakinek kontrasztproblémás volt a készülék kijelzője, ezek olyan dolgok amik arra utalnak, hogy nagy a hibaszázalék ennél a típusnál."
Mivel kínai cucc, biztosan jóval nagyobb szórása van, mint a neves motyóknak, de az ára is lefelé szór... persze ha hibás akkor azt ki kell cserélni.. a jó ár soha nem lehet indok valaminek a nem működésére."Azért írtam le amit írtam, hogy aki ide beleolvas, az legyen tisztában vele, hogy a készülék ennyi pénzért AKCIÓSAN is túlontúl drága.
Tegyük hozzá, hogy a bolti ára nem 69990 lesz."
Nos... aki a te postod után úgy érzi, hogy tisztában van a telóval, az meg is érdemli.
MM-ban 100e az ára... annyit egyértelműen nem ér. Viszont itt a 70 ezerről beszélünk, az meg baromi jó ár egy ilyenért."Nem én vittem vissza, és senkinek semmi köze nincs ahhoz hogy miért nem próbáltam ki. De mive érdeke téged leírom, hogy sajnos munkámból fakadóan kb 5 percem volt beugrani, így nem bíbelődtem a kipróbálással. Főleg hogy a neten keringő tesztekben nem volt ilyen siralmas a helyzet."
Senkit nem érdekel, hogy van-e időd kipróbálni vagy sem... nem próbáltad ki és idehánytad a saját hibádból fakadó nyavajádat... csak magadat minősítetted vele."A "gyári"-nak nevezett OS ami rajta van nem hogy itt-ott hibás, hanem alapvető problémáktól hemzseg."
Üres duma.
Talán valami konkrétumot írnál... ugyanis szinte bugmentes az OS rajta... és a négy mag plusz az egy giga ram repíti... sose gondoltam volna, hogy általam elfogadható lesz egy droidos telefon."Olyanoknak írtam a fenti sorokat, akik terveznek ilyet venni."
Magadnak írtad... akik ilyennek a vételével barátkoznak, azok a tiedhez hasonló ordibálásokat figyelmen kívül hagyják."Ennyi pénzért van aternatíva, így aki teheti ne vegye meg, mert bugos az egész.
Nem akartam megbántani senkit, hanem a tényeket leírni."
Ennyi pénzért ilyen alternatíva csak kínából rendelve van, az meg rizikós... én inkább fizettem kb. 20 ezerrel többet, mint bukni ötvenet, ha rossz cucc jön a postán.
Nem bugos, aki teheti menjen el és nyomkodja meg... aztán felelősen eldönti, hogy így kell-e neki (nem úgy mint te tetted)"Amennyiben a MyAudio alkalmazottja van szörnyen sajnálom hogy vásárláskor nem világosítotok fel arról, hogy a GPS-t jóidőre felejtsem el."
Gondolom rám gondoltál még úgy is, hogy a sok helyesírási hibád közül pont itt van az egyik... nem vagyok a MyAudio embere, csak szimpi amit és ahogy csinálnak... és tőlük is tiszteletet kaptam, mert nem úgy álltam hozzájuk mint te a saját magad gyártotta problémádhoz.
A gps-t pedig nem tudom miért kellene elfelejtened... a playről letölthető MT Mobileuncle Tools-szal frissíthetők az adatai és így nálam fél percen belül 6m-es pontossággal dolgozik.Különben meg nem is baj hogy nem vetted meg, mert legalább eggyel kevesebb a hőzöngő elégedetlen tulajok száma.
-
eladogeppc
veterán
válasz
domerator #144 üzenetére
Kedves Domerator !
A tények makacs dolgok, nem vita tárgya. Tudom hogy a FAN-oknak ez nagy érvágás ami írtam.
De nézzük csak szépen sorjában.
Jelenleg 69.990 az ára ami nem kevés akár egy S2-es is kijönne belőle.
A kamera még egy Zopo ZP810-esben is éles képeket készít, tudom vegyek olyat. Volt is, ajánlom nektek is !
A szedjem szét és bütyköljem megilletve valakinek kontrasztproblémás volt a készülék kijelzője, ezek olyan dolgok amik arra utalnak, hogy nagy a hibaszázalék ennél a típusnál.
Azért írtam le amit írtam, hogy aki ide beleolvas, az legyen tisztában vele, hogy a készülék ennyi pénzért AKCIÓSAN is túlontúl drága.
Tegyük hozzá, hogy a bolti ára nem 69990 lesz.
Nem én vittem vissza, és senkinek semmi köze nincs ahhoz hogy miért nem próbáltam ki. De mive érdeke téged leírom, hogy sajnos munkámból fakadóan kb 5 percem volt beugrani, így nem bíbelődtem a kipróbálással. Főleg hogy a neten keringő tesztekben nem volt ilyen siralmas a helyzet.
A "gyári"-nak nevezett OS ami rajta van nem hogy itt-ott hibás, hanem alapvető problémáktól hemzseg.
Olyanoknak írtam a fenti sorokat, akik terveznek ilyet venni.
Ennyi pénzért van aternatíva, így aki teheti ne vegye meg, mert bugos az egész.
Nem akartam megbántani senkit, hanem a tényeket leírni.Amennyiben a MyAudio alkalmazottja van szörnyen sajnálom hogy vásárláskor nem világosítotok fel arról, hogy a GPS-t jóidőre felejtsem el.
-
domerator
veterán
Részemről köszönöm az igyekezeted, de romolni nem fogom ezt a telót, mert szerencsére nem kell
... ez van olyan tagbaszakadt erőbajnok, hogy repül rajta a problémás kukarobot is
(állam leesett, hogy itt a fórumban simán lejátssza a berakott gifeket is)Szóval nekem csak a root kellett, ami meg is van, szóval a felesleges dolgokat le tudom állítani a DisableService appal. Egy recovery is fenn van, de pont a wipe dalvik cache nem megy rajta, szóval egy teljesen jó recovery még kéne... aztán semmise
Maximálisan droid ellenes vagyok, de ez az atomerőmű most egyelőre pont ki tudta váltani a tabot és a régi telómat és csak ezt kell hurcolnom két kütyü helyett.
...és ami a legfontosabb: ezt már mind tudtam, mielőtt megvettem volna.
-
Skot78
tag
válasz
domerator #144 üzenetére
Arrol nem is beszelve hogy meg flash kepes is trukkozes nelkul...szal szeressuk...
En pl teljesen "athelyezodtem" a telora...mar csak dolgozni kapcsolom be a szamitogepet.Amugy Skoda...ez teny...de szepen tuningolhato!
Mi az amit a nagytesok tudnak es ez nem es szuksegem van ra?
Jelenleg nem tudok ilyet...Csak a nyuves magneses szenzor...
Apropopo...valaki felrakta a romot amit kiraktam? Feedback?
-
domerator
veterán
válasz
eladogeppc #142 üzenetére
Kedves Emese,
Köszönjük.
Én is elmentem a MyAudio Arénába (ahol addig tapicskolni a kirakott, interneten lógó (!) teljes értékű kütyüket, amíg csak akarod) és azokat a szempontokat végigpróbáltam a telefonon, amik nekem fontosak voltak (nagy display, IPS, két sim, erő és gyorsaság nagy pdf fájlok kezeléséhez, stb.) ... és mivel ezek mind megfeleltek megvettem és azóta is teljes megelégedéssel használom. Vagyunk így még egy páran...
"Elmentem az Arénába, megvettem, 2 óra múlva visszavittem...Alig akarták visszavenni..."
Én is visszavittem másnap, mert halvány és kontraszttalan volt a kijelző, de érdekes, nekem azonnal kicserélték... nem lehet hogy ott is ilyen stílusban álltál hozzá a személyzethez mint amilyenben most itt postoltál?
"Kamera egy nagy darab 0 !! Gyakorlatilag ami nálam járt készülék az a fókuszt mint olyat nem ismerte.
Fél méteren belül aránylag elfogadható képeket csinált, azon felül semmi !Fotózásnál érdekes módon elforgatva készített képeket állóban tudtam megnézni valami iszonyatosan fos minőségben !
Egyszóval egy rakás F_S az egész...."
Amíg én ott hasonlítgattam össze a kijelzőket - mert ugyebár 3 vagy 4 telefon is ki van rakva és bátran próbálgathatod végig őket - addig egy úr megkérte a személyzetet, hogy kimenne valaki vele az ajtón kívülre, hogy a kamerát kipróbálhassa utcai fényviszonyokban... természetesen volt rá lehetőség. Neked is lett volna...
Na mindegy, még 1x köszönjük Emese, szép volt.
Ahogy felettem is írták találóan: semmi nem történt, csak vettél egy Skodát és szidod amiért nem Audi
-
Skot78
tag
válasz
eladogeppc #142 üzenetére
Hat hm...
Azert 69k...
A bugok nagyresze softveres...
A kamera hardveres es orvosolhato...
Tudod egy Galaxy Note II es e kozott a cirka 100k-s differencia pont ebbol adodik
En igy hogy a kamerat megigazitottam (15p) megjavitgattam nehany bugot segitseggel (ezt meg elveztem is)
es ratettem egy masik launchert, meg vagyok elegedve, leszamitva a magneses szenzor nemukodeset/hianyat.
A vas eros a kepernyo jo, a meret kiraly, akinek nem inge, ne vegye...sztem
Oszinten megmondom nem is ertem az efelle fujjolast komolyan...
Mert az ember vesz egy skoda fabiat a sajat aran, aztan panaszkodik, hogy nem audi RS6 Avant...Hat
nem...de nem is annyiba kerul. Sztem ha elotte tajekozodsz, utanna mesz oda , vagy nem, sokkal okosabb es
bolcsebb ember lennel...
-
eladogeppc
veterán
Kedves Mindenki !
Elmentem az Arénába, megvettem, 2 óra múlva visszavittem...Alig akarták visszavenni... Mindenki 6x gondolja meg hogy megveszi-e, mert ez valami űberkatasztrófálisan gagyi....
Számlával tudom igazolni hogy tényleg járt nálam a készülék....
Kamera egy nagy darab 0 !! Gyakorlatilag ami nálam járt készülék az a fókuszt mint olyat nem ismerte.
Fél méteren belül aránylag elfogadható képeket csinált, azon felül semmi !Fotózásnál érdekes módon elforgatva készített képeket állóban tudtam megnézni valami iszonyatosan fos minőségben !
Egyszóval egy rakás F_S az egész....
-
pufika1984
tag
http://www.4shared.com/android/uRR6UMz1/Apkboyscom_-_Rotation_Lock_Ada.html ez a képernyő elfordito progi. Bocsi a 136 hsznél elirtam. Az képernyő zároló.
-
domerator
veterán
Megvolt a root.. simán ment.
A telefon egyébként kétféle "szériában" létezik: az egyiknek kevésbé kontrasztos a kijelzője, eléggé fakó, de ezen szerintem újabb rom van. A kontrasztosabb széria böngészője pl. a google.cn kínai oldallal indul és a billentyűzet is kínaival kezd. Mindenesetre én utólag (másnap) kértem egy ilyen kontrasztos fajtát.
Már csak egy jó recovery kell
-
Skot78
tag
Ha azt szeretned hogy a home screen es az apps-screen (app drawer) is elforduljon, mert ekkora kepernyonem mar tud hianyozni akkor tegyel fel uj launchert.
Mondjuk Nova launcher vagy amelyik tetszik.
Az alkalmazasok sorba rendezese neccesebb...A Nova tudja oket pl konyvtarakba rakni, igy jobban tudod katagolizalni, de azon belul szinten A-Z-re rendezi...
Az app drawer a launcher resze, tehat launcher cserevel tudod orvosolni ezt a gondot, de hirtelen nem talaltam olyan launchert ami tud mashogy sorba rendezni.
A Novahoz van ilyen request de meg nem raktak bele.
Udv
-
kaldika
tag
válasz
pufika1984 #135 üzenetére
köszi melyik progi az?
-
kaldika
tag
Azt valahol be lehet állítani hogy az alkalmazások ne ábc sorrendben legyenek 4.0.4-nél válaszható volt a sony-mon.
-
kaldika
tag
egy újabb tag
-
Skot78
tag
Kiprobaltam a GPS antenne "boost"-ot hazi eszkozokkel...Hat mondhatjuk, ez nem valt be
Nem fogja erosebben a jeleket, sot...mintha gyengebben fogna egy lehelletnyit, de legalabb a wifi jelet rontotta
-
Skot78
tag
válasz
pufika1984 #130 üzenetére
Na jo!
Errol toolrol en is halottam, de nem foglalkoztam vele mert nekem specikifuksan ez a hw erdekes, mas nem, a 4.2.1 alap meg megvan.
De igy lasd be nem rakhato fel a cucc, mert eleve minden lemoddol az alap building settingsben ami az eredeti romban nem ugy van! Most nem ugy ertem, hogy megjavitja...Legalabb ezek a reszek lennenek megjavitva...
Ez igy nyers...Nameg minden egyes alkalommal kiuti az IMEI beallitasokat...engem ez idegelne...
Mikor az elozo telom lebrickeltem az tortent, hogy az IMEI szamokat elveszitette, es nem lehetetett visszaallitani sehogy sem, pedig mindenfelol nekimentem amit csak fel tudtam kutatni.
Amugy neked ez a rom van fent? Tegyel mar fel egy szenzor teszter progit es nezd mar meg hogy a magneses szenzor valaszol e neked! Vagy tegyel fel egy compass progit es nezd mar meg!
Nekem ez az egy problemam maradt...Mondjuk az se biztos hogy hw-ben jelen van, de egy probat meger...
A hw keyek remappingjara nem talaltam meg megoldast
-
pufika1984
tag
Flashtool os verzio is van. Maga a rom sok teloéval egyezik. Boot meg ezek felelnek a vezerlésért. Tudok oan trükköt flashtool romhoz amivel at lehet állitani kamerak meg kijelző tipust. Több telóra való sok rom. Csak ez át van állitva. 5+nál volt mikor csak maga a romot tettem fel ehez a recoveryhez kernel, boothoz. Mert van haverom aki oan helyen melozik es mondta nem minden telohoz csinalnak külön romot. Csak maga a vezérlő része más.
-
Skot78
tag
A vas amugy nagyon hasnonlo, de az alaplap amire epul az ket kulon model:
e2001_v89_cxq - Ez a mienk
e2001_v89_jbl1a689 - Ez a STARMazli, hogy a vas legalabb 85% egyforma, ezert nem brick meg a telod.
Csoda hogy a telefonalas megy (baseband valoszinu gyanaz), de hogy a kamera?! Na azt nem is ertem...
Mas telora valo ROM-ot igy nem szabadna atteni, mert abbol hamar "sertodes" lesz...
Masik furasag, hogy en kidobaltam a rom felet, amit nem akartam piszkalni vagy felesleges es igy is maradt 400 MB...ez meg 255 MB...Hm...
En mikor belekezdtem,megkerdem egy expertet, hogyha nem is csinalja meg nekem, de fogja a kezem erossen...Nagyon sokat segitett.
De igy sem mertem egy CM portba belevagni pl, ahoz illenek egy uj kernelt forditani...Ahoz meg kellene a dev-tre...arra meg eselyunk nincs...Eveink meg nincsennek a teljes visszafejteshez.
Ezert koncentraltunk csak bugfixalasra meg kinai appok eltavolitasara...
-
Skot78
tag
válasz
pufika1984 #125 üzenetére
Atirja a device id-t a fingerprintet...
Ezen meg mokolni kell boszen!
-
Skot78
tag
válasz
pufika1984 #125 üzenetére
Te figy en ezt megneztem de ez...sztem nem erre a telora valo...Gondolom portolas akart lenni, de meg korant sincs kesz! A kinai cuccok is benne vannak...De igy mar ertem miert nem megy a hw key...
Fura hogy fele akkora...Illetfe flashelheto de nem img-k...Nekem ez tok fura...
Banyek! Ez Star_S7589 ROM!
Na jo en kihagyom
A kamera hogy ment?! A szenzorok ahogy nezem igen, ugyanazok a chipek vannak rajta, de hogy a kamera
mas az k**** elet...Nem ugy ertem a ket telo kozt, hanem a rom es a telo kozotti kulombsegeket bongeszem
most.Te figy en nem kockaztatnam igy tovabb a telot...A taiwan101 mod amit kiraktam az legalabb erre a vasra gyari rom alapokon epul...
-
Skot78
tag
válasz
pufika1984 #123 üzenetére
Agyaltam rajta, az a baj, hogy a hw gombok elobb is aktivak mar sztem...mint hogy a rom bebootol, szal lehet rombol nehany dolgot felul lehet vagni de nem mindent...
Megprobalok utannanezni, de amugy akkor valoszinubb hogy a boot.img-ben van a kutya elasva...
-
Skot78
tag
válasz
pufika1984 #121 üzenetére
Az imei ellen:
Ne flashelj mindent, eleg boot a recovery es a sytem elmeletileg, ha a rom nem specialis es nem nyulkal ki mas tartomanyba...Sztem ha a tobbirol kiszeded a pipat, nem megy el az imei!
Pl ez a zip-es cucc amit en hakoltam, ugye csak ezt a harmat pakolja fel, meg bootlogot se (lehet azt is cserelni jihaaa)
Keyek:
\system\usr\keylayout\ itt vannak a filek amik a billentyuzet kiosztasrol szolnak
Konkretan en a mtk-kdp.kl - be neztem bele de csak erintoleg.
A baj az hogy nem tudom melyik key melyik pontosan...Azt tudom hogy a key 217 az a fizikai keresogomb alul balrol a masodik. At szoktak neha allitani (mar aki) ENCALL -ra, hogy azzal is le lehessen rakni a hivast.
Kene a kiosztas, sztem a google-n ki lehet kutatni, de ezzel nem foglalkoztam meg. Viszont remelem segit.
A LEVA rom-rol mit lehet tudni? Nalad el a digit compass? Tehat megy a magnetic szenzor?
Skot
-
pufika1984
tag
ha flashtolt hasznalasz eliditod a downloadot es csak utánna kell telot rádugni aksi nélkül. pár haverommal igy csináljuk. kiméljük az aksit. én nekem ez a érvénytelen imei mindig megjelenik. és még be nem állitom nemtudok telefonálni.
van leva rom. csak egy a bibi. a vezérlő gombok nem müküdnek. ameik igen más funkciot csinál. ebben tusz segiteni mert itt elakadtam. -
Skot78
tag
Ami erdekes, hogy ezekszerint legalabb a recoveryt ket fele keppen is fel lehet flashelni ugyanazon tool-al...
Dafq? Minek?! Nem teljesen tiszta...
Skot
-
Skot78
tag
A kovetkezo ez lesz amit kiprobalok, mert a kamera bevalt, ez meg nem tunik veszesnek...:
-
Skot78
tag
Kurva kep mitol csikozodott be?!?!?!
Amugy uj romnal meg nem kell mindig az egesz telot felflashelned...
Ha leszeded a zipet es belenezel csak a SYSTEM a RECOVERY es a BOOT van benne...
Es a recovery se kene bele igazabol, szvsz csak az OS-t cserelem mast nem.
A memoria tobbi reszetol (pl ahol az imei is tarolodik) tavol tartom magam,mert az elso ilyen telomat sikeresen lebrickeltem (no imei...stb...)...Azota inkabb kerulom
Amugy azok a teruletek nekem a problemaim megoldasahoz amugy sem kellettek...
De az a rohadt kep mitol csikozodott be?!?!?!!
-
pufika1984
tag
Nem azt irtam ugy nem jo. De lehet az a hiba hogy nem mukodik a cwm-ed rendesen. Mert igy nalam tökéletesen működik. Most töltöm fel a cumot.
-
pufika1984
tag
Imei csak uttana irtam. Mert ha felraksz egy ujj romot érvénytelen imei lessz. Amivel nem engeg telefonalni meg smst sem küldeni. Ha rom scatler file megnyitod. Recoveryre ráklikkelsz kivalasztod a cwm recoveryt. Csak a pipa a recoverynel legyen. A többi pipa nem kell. Downloadra klikk. Es csak most kell radugni telo aksi nélkül. Zöld karika megjelenik bezarod. Telo lehuz. Es ennyi a cwm felrakasa api.
-
Skot78
tag
válasz
pufika1984 #114 üzenetére
Nem tudom mirol beszelsz, de sebaj...
Ez a rom van fent az enyemen is, IMEI-t nem vagja szet...Mukszik es GPS is megy...
Ha felraktad es mashogy tapasztalod...akko valamit nagyon elszurtar testvirem
Az a kod amit megirtal az engineering modba valo belepeshez kell, gozom sincs minek mogotte az imei felirat
nalad, mert az utolso "*" lenyomasa utan egybol valt bele az engineering modba...
*#06# ez adja ki az imeit, ki is adja ahogy kell...
Szal meg mindig nem tudom mirol beszelsz, de sebaj...Trollkodunk talan? Jaj de jo...Csakhogy en a "Don't
feed the Troll' klub tagja vagyok
Ugyhogy hagyjuk is az egesszet a fenebe
Kiraktam, aki leszedi felrakja az teszi, aki nem az nem, ennyi.
Ja amugy egy kerdes megiscsak trolletetes gyanant...Hol is vannak a csilivili megoldasaid amit eddig igertel?
Rom...Mukodo CMW (mert en rosszul csinalom ugye) es a root...Csak ennyit igertel eddig, eddig semmi...
De ha kirakod es mind kiraly, eskuszon en is atvaltok mert amugy a tokomnek van kedve szorakozni
ezzel...Csak azert altam neki mert idegesitettek a bugok 4.2.1 alatt viszont nekem 4.2.1 kell...valami
agyloves folytan
Teszek ide egy kepet csak a te kedvedert, utanna szajkarate lezarva a reszemrol, irj amit akarsz.
De javaslom a figyelmedbe a build numbert alul es a kis "terero" ikont felul...same time...bon apetit!
-
Skot78
tag
válasz
domerator #106 üzenetére
Szeva!
Tegyel fel egy ES File explorert
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lc3Ryb25ncy5hbmRyb2lkLnBvcCJd
Es mikor csengohangot valasztasz megkerdezi mivel valasztanad ki, valaszd ezt az appot es tetszes szerinti mp3-at megadhatsz!A progi amugy nagyon ut, siman brwse-olja a wifi-n keresztul a lan-om, onnan jatszok le filmet az agyba
De az egyszerubb megoldas meg a : Tone Picker
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hlidskialf.android.tonepicker&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5obGlkc2tpYWxmLmFuZHJvaWQudG9uZXBpY2tlciJdSkot
-
Skot78
tag
válasz
MolnárPéter #103 üzenetére
Nekem ugy foliaztak le (mert en mindig buborekosra csinalom sikeresen...hja kerem ez muveszet), hogy nekem meretre kellett vagnom (nem mertek magukra vallani, hogy ne lehessen szidalmazni oket) es ok felraktak...
Jo rondan vagtam ki de ok jol raktak fel!
Mamut alagsorban kis uzlet, nagyon rendes volt a pali.
Skot
-
Skot78
tag
válasz
pufika1984 #107 üzenetére
Pufika!
Ez az Engineer Mode kodja...oke, mondjuk nem kell hozza imei szam
De mukszik a romban! AMugy meg a Mobiluncle Tools-al simabban elered kodolgatas nelkul
Skot
-
Skot78
tag
Ha felrakod a CMW recovery-t akkor abbol ezt indijjad el:
http://www.4shared.com/zip/gOQehfVB/Taiwan101_SuperSU_Pro_v103.html
Es akkor lesz ROOT
Ha a mokolt romot rakod fel, lesz minden
De a sima rootolassal is ugrik a gari sajna...
Aki meg a kamerat is megcsinalja (ahogy en) na annak vegkepp ugrik minden
De mostmar legalabb elesek a fenykepek
Skot
-
domerator
veterán
válasz
pufika1984 #105 üzenetére
Ejj... köszi, pedig jól jött volna már ma este is... mindegy, holnap is ráér.
Csengőhangot nem bírok rávarázsolni, csak a gyáriakat lássa...
-
domerator
veterán
válasz
MolnárPéter #103 üzenetére
Nem tudom hol foliaznak... viszont ugy emlekszem a speedshopban lehet univerzalis foliat is venni.
Az 5plust mar csak a vasarlas utan vettem a kezembe... az kulsore sokkal jobb, ha most nem a bazi nagy kijelzo lenne a lenyeg, akkor erosen szamitasba jonne.
-
domerator
veterán
válasz
pufika1984 #101 üzenetére
Hat egyelore nagyon ott van a szeren... igazabol ami feltunt az meg annyi, hogy a kijelzo picit erosebb fenyu es kontrasztosabb is lehetne... bar talan nem a mellettem netezo parom ceges ipad negyesevel kellene osszeneznem...
Szoval eddig nem bantam meg, akkuido is jo lesz erzesem szerint.
Merre talalom a rootot? Ezen most csillio felesleges cucc fut, elobbutobb le kell oket allitanom.
-
pufika1984
tag
Örülök hogy egyre több a q5 tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest