- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skot78
tag
válasz
pufika1984 #130 üzenetére
Na jo!
Errol toolrol en is halottam, de nem foglalkoztam vele mert nekem specikifuksan ez a hw erdekes, mas nem, a 4.2.1 alap meg megvan.
De igy lasd be nem rakhato fel a cucc, mert eleve minden lemoddol az alap building settingsben ami az eredeti romban nem ugy van! Most nem ugy ertem, hogy megjavitja...Legalabb ezek a reszek lennenek megjavitva...
Ez igy nyers...Nameg minden egyes alkalommal kiuti az IMEI beallitasokat...engem ez idegelne...
Mikor az elozo telom lebrickeltem az tortent, hogy az IMEI szamokat elveszitette, es nem lehetetett visszaallitani sehogy sem, pedig mindenfelol nekimentem amit csak fel tudtam kutatni.
Amugy neked ez a rom van fent? Tegyel mar fel egy szenzor teszter progit es nezd mar meg hogy a magneses szenzor valaszol e neked! Vagy tegyel fel egy compass progit es nezd mar meg!
Nekem ez az egy problemam maradt...Mondjuk az se biztos hogy hw-ben jelen van, de egy probat meger...
A hw keyek remappingjara nem talaltam meg megoldast
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest