- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
akva
tag
A contact-ok vitték el a helyet... azt hiszem, a névjegytár adatait töröltem, aztán a Google account-ról automatikusan szinkronizálódott minden, de a helyfoglalás 80!!! MB-ról visszaesett 1-2! MB-ra.
Amúgy, használja még valaki ezt a telefont?
Én teljesen elégedett vagyok vele, nem is tervezem lecserélni, míg be nem krepál...
-
topike36
csendes tag
Szia
Csak annyi van a dobozon hogy myaudio x5 meg a telon belul is es nem volt gyarilag sem myaudio bootlogo csak egy kék android jött be. Most is ugyanaddig jutunk el azutan restart
Már sejtem hogy ez akkor egy másik típus
Kicsit lehet benéztemDe akkor ehhez kéne rom nekem ha van valahol
-
topike36
csendes tag
Szia
Köszi megpróbálom
a te általad linkelt romot akartam felrakni és ez lett belőleTöbb gondja is van a gépnek visszaviszem gariba de visszaraknám a gyári romot előbb.
Tudsz segíteni ehhez való gyárit honnan töltsek le?Ezt leszedtem de nem tudom jó e hozzá:
HDC Galaxy Player N7300 EX
Köszi a választ előre is
-
laca 721
csendes tag
Ha a hangszóró krepált be annak nagyon örülök
Kamerához még nem nyúltam de szerintem nem is fogok ezt a recovery dolgot majd megoldom,gps-t még nem próbáltam viszont a launchert lecseréltem solo launcherre az epiket meg töröltem...remélem ez nem kavar be!
Nem tudom,hogy volt-e már szétszedve mert az egyik csavaron még rajt volt a matrica bár mi is vissza tudtuk tenni rá!Remélem most már működni fog,és nem hardver gondjai lesznek mert a myaudio support semmire nem való!
-
laca 721
csendes tag
Bakker nem fogod elhinni!Nem voltak meghúzva a csavarok amik összefogják....egyik sem!!Meghúztuk azóta működik!
A rom működik frankón de mintha a csengőhangok torzak lennének,nem erősítettél rajtuk?
visszatettem azt a csúcs recoveryt,este gondoltam eldicsekszem a kollégámnak vele,erre megint a cwm-et hozta be...persze jó az is de az az érintős...na az odaba@ott!!!!Ha megvan a gyári rom elküldenéd a linket,jó lesz ha esetleg szervízbe kell vinnem a kicsikét!!Köszi mindent!!
-
laca 721
csendes tag
Szia!
Nem merek nekiállni mert mi van ha ennek is KO lesz?Pedig valamit csinálni kell vele mert a myaudio supportnak hiába írok...ma például az FM rádió makkant meg az istennek nem akart megszólalni,kezd egyre fusztrálóbb lenni ez a telefon,mindig van valami kínja!Jó volna feltenni a cwm-et,és valami normálisabb romot de a kezdőnél is kezdőbb vagyok,és ha ezt is elb..om,nem lesz lóvé másikra! -
laca 721
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is Q508-as telefonom van,és a wifivel gyűlt meg a bajom!Sokszor eldobálja,vagy éppen be sem lehet kapcsolni,néha,csak az újraindítás segít de van,hogy az sem!Találkoztatok már hasonló problémával?Ezenkívül működik,csak van,hogy a kamerára koppintva hibaüzenetet ír kiem lehet csatlakozni a kamerához
Root megvolt,esetleg valami másfajta romot nem lehet rátenni bár hiába próbálom a gyári recovery nem jön be...esetleg cwm?Kicsit tartok az eféle mókolástól mert nemrég sikerült téglásítanom egy Atab5quad-ot amit flashtoollal sem tudtam helyrerakni,ezért flashtoolban nyomtam egy formatot,és most várom,hogy a szervíz mit mond rá
Ha van megoldás a wifi problémára ne tartsátok magatokban mert már az agyamra megy -
szittya314
csendes tag
Dehogynem, 3. napja gyűröm, király. stabil. Proxy jó, BT jó, GPS-el még nem nagyon foglalkoztam (hideg van kinn), egyelőre csak megröffentettem, de nem lát semmit. Még nem piszkáltam meg az uncleval. Viszont telepítés után tényleg lassú volt aztán begyorsult, egy jó darabig a lapozás is eléggé szaggatott, aztán tényleg jó folyamatos lett. És mintha nem is zabálna annyi ramot.
-
würzburger
aktív tag
Nem szalagkábel van a két panel között, hanem egy fekete "normál" kábel két sarus rézcsatival...szét húztam...visszaraktam, de semmi változás...
2g, 3g, H+ hálózat simán működik...úgyhogy én sem tudom mi a helyzet...Linket várom, jól hangzik a dolog, főleg, ha javítható lesz a mobilom...
-
domerator
veterán
Uraim... en viszont feladtam az androiddal valo harcomat... 4 napnyi windowsphone kitero utan sikerult szert tennem egy i5c-re... es hat ha egy mod is lesz ra akkor soha nem szeretnek visszaterni a kukarobotra.
Nagyon koszonok mindent, foleg neked Skot78, a fozott romoddal nagyon jol huzott a nagy feher tepsi
Kosz meg 1x!
-
szittya314
csendes tag
Köszi. Igazából azt nem tudom, hogy Pufikáéban mi lett javítva. A fő bajom, hogy ha Bt használok egy idő után egyszerűen leszakad a sim.
Amúgy milyen elterjedt proci van mtk-n kívül (ami nem huawei és atom )?
Ez mg az új szerelmem:
http://www.muszakibazar.hu/THL-T100-Dual-Sim-IPS-FHD-MTK6592-ndroid-4-2-2-3G-Magyar-Nyelv-Fekete-d663.htm
még a pomp c6 is tetszik:
http://www.muszakibazar.hu/POMP-C6-5-5-IPS-MTK6589T-Android-4-2-2-3G-OTG-Magyar-Nyelv-Fekete-d645.htm -
szittya314
csendes tag
Én kérek antennát!
Most melyik romot javasoljátok?
Pufikáét vagy Skot 421-es customv5-t?
Ha valaki nem ismerné: muszakibazar.hu
Nagyon fincsi telók vannak. pl jiayiu g3s, vagy mysaga M2 vagy zopo 950-es, vagy pomp c6
Kérdés, hogy ezeknek jobban összerakták-e flashét mint a q508-ast? -
domerator
veterán
Szia uram,
Bocs, hogy eddig csak csendben drukkoltam a telefon újraélesztéséhez, de nagyon örülök hogy jó lett és gratulálok.
Egy igazi gps antenna még mindig érdekelne...
A telót egyébként újra flasheltem a romoddal és megint száguld
csak egy kicsit meguntam a méreteit úgyhogy telefonként most megint az Ace-t használom, ez meg munkaeszköz, internettábla vagy épp hotspot feladatot lát el.
-
Skot78
tag
Ja es az is biztos hogy a kov telom olyan lesz amihez lehet rendes, utesallo tokot szerezni, mert ez a hipp hopp betorik a kepernyo kicsit hergelo. Es ha szilikon vagy gumi tokot szeretnek ra...Mert nem artana, max akkor ha csinalok magamnak...
Mondjuk egy ilyet: http://image.dhgate.com/albu_408682401_00-1.0x0/-shockproof-love-mei-lunatik-taktik-powerful.jpg
Mondjuk ez pont S4-hez van, viszont meg is fogdostam egy ilyet...Hat ez mar pancel
Es ahogy kiderult nekem az kell...
-
-
Skot78
tag
-
Átparticionálásról magyar bejegyzés
Szerk.:
Külön program van 6577-re és 6589-re.
Vigyázni kell, hogy milyen méretet választasz (partíció összméretek fontosak), különben nyekk a cache-nek!
Pl. a Lenovo A820 esetén választható a 2,77GB, de a nagytestvérénél az A830-nál már nem. Más a partíciókiosztás. Szóval óvatosan. -
progizmo77
újonc
Hali!
Köszi az összefoglalót. A 4.2.2 még nem sürgős nekem, elvégre a szállítási idő - mint tudjuk jól - eléggé bizonytalan. Azért írtam ilyen hamar, hogy egy kicsit összecsiszolódjunk, mire ideér a vas
Szóval én türelmes vagyok
4.3 mikorra várható???
Ezerpárszáz forint az antennáért nem pénz, főleg, ha segít, de így látatlanba nem látom értelmét lefoglalni, elvégre elég nagy hardveres szórásról olvastam a fórumban. Bízom benne, hogy nem lesz szükség a hardver mókolására...
A board verzió kiolvasása szoftveresen nem megoldható?
Szép napot neked és a többi fórumozónak!
Attila
-
domerator
veterán
Nem gond az 1,2k... mindenkepp atveszem
A tarhely felcserelodes vegul is talan nem olyan nagy gond, csak majd ha az sd-t cserelem nagyobbra, akkor kell egy keveset masolgatni PC-vel.
Ma talan belenezek a romba es kiegeszitem par alkalmazassal hogy alapbol kevesebb data fogyjon... csak elobb megnezem mennyi a hely a systemben.
-
-
domerator
veterán
Nabaxxx... remelem talalsz hozza displayt.
Mar itthon vagyok, csak meg van dolgom, de ha lesz ido este, akkor lementem a cuccokat es egeret ragadok es romolok...
apropo hogy kell? Akkuvisszatevos modszerrel megy csak?Rajottem, hogy cwm recoverybol megy
Elotte wipeok kellenek?
-
domerator
veterán
Ejj de jo hirek ezek nagyuram...
Le is kapkodom a cuccokat ma este (teloval is menne, de ugyis csak gep mellett butykolok)
Megoldottad a rejtelyt, hogy miert irodott vissza a kinai gps.conf... en bekapcsoltam az uncle speedup gps-t, csak azt nem tudtam, hogy az ezt csinalja.
Nagyon nagy koszonet a faradozasert..
-
würzburger
aktív tag
Hát azt én is megköszönném...
Most is az általad kreált Taiwan romot használom...
Teljesen rendbe van, csak most már picit zavaró, hogy néhány módolt app ikonja nem látszik...egyszerűen csak az ikon neve olvasható, de hiányzik az ikon...
Nem biztos, hogy a rom hibája, de a gyárival nem tapasztaltam ilyet...Esetleg vélemény?
-
domerator
veterán
Ilyen lett... nem a legszebb, de ma jol vizsgazott...
Lefele vagy 60 km-en keresztul egyszer se dobta a jelet, atomstabilan ment az igoval.
Visszafele az sd miatt fosta ossze magat a progi, igy atvaltottam mapsra, az is stabil gps-t kapott... szoval azt hiszem a belfoldi gps kerdes megoldva. Net nelkul nem probaltam, lehet hogy ugy is jol mukodik... majd jovo heten talan.Meg annyi, hogy a proci orajelet visszavettem 745MHz-re es igy erezhetoen takarekosabb lett a telo es a sebessege is megmaradt, en ugyse jatszom vele. Majd irok osszegzest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest