Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• eladogeppc

veterán

válasz domerator #144 üzenetére

Kedves Domerator !

A tények makacs dolgok, nem vita tárgya. Tudom hogy a FAN-oknak ez nagy érvágás ami írtam.
    De nézzük csak szépen sorjában.
    Jelenleg 69.990 az ára ami nem kevés akár egy S2-es is kijönne belőle.
    A kamera még egy Zopo ZP810-esben is éles képeket készít, tudom vegyek olyat. Volt is, ajánlom nektek is !
    A szedjem szét és bütyköljem meg :Y illetve valakinek kontrasztproblémás volt a készülék kijelzője, ezek olyan dolgok amik arra utalnak, hogy nagy a hibaszázalék ennél a típusnál.
    Azért írtam le amit írtam, hogy aki ide beleolvas, az legyen tisztában vele, hogy a készülék ennyi pénzért AKCIÓSAN is túlontúl drága.
    Tegyük hozzá, hogy a bolti ára nem 69990 lesz.
    Nem én vittem vissza, és senkinek semmi köze nincs ahhoz hogy miért nem próbáltam ki. De mive érdeke téged leírom, hogy sajnos munkámból fakadóan kb 5 percem volt beugrani, így nem bíbelődtem a kipróbálással. Főleg hogy a neten keringő tesztekben nem volt ilyen siralmas a helyzet.
    A "gyári"-nak nevezett OS ami rajta van nem hogy itt-ott hibás, hanem alapvető problémáktól hemzseg.
    Olyanoknak írtam a fenti sorokat, akik terveznek ilyet venni.
    Ennyi pénzért van aternatíva, így aki teheti ne vegye meg, mert bugos az egész.
    Nem akartam megbántani senkit, hanem a tényeket leírni.

Amennyiben a MyAudio alkalmazottja van szörnyen sajnálom hogy vásárláskor nem világosítotok fel arról, hogy a GPS-t jóidőre felejtsem el. :R

• Skot78

tag

válasz domerator #144 üzenetére

Arrol nem is beszelve hogy meg flash kepes is trukkozes nelkul...szal szeressuk...
    En pl teljesen "athelyezodtem" a telora...mar csak dolgozni kapcsolom be a szamitogepet.

Amugy Skoda...ez teny...de szepen tuningolhato! :) Mi az amit a nagytesok tudnak es ez nem es szuksegem van ra?

Jelenleg nem tudok ilyet...Csak a nyuves magneses szenzor...:)

Apropopo...valaki felrakta a romot amit kiraktam? Feedback? :)

Új hozzászólás Aktív témák