- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz
domerator #144 üzenetére
Kedves Domerator !
A tények makacs dolgok, nem vita tárgya. Tudom hogy a FAN-oknak ez nagy érvágás ami írtam.
De nézzük csak szépen sorjában.
Jelenleg 69.990 az ára ami nem kevés akár egy S2-es is kijönne belőle.
A kamera még egy Zopo ZP810-esben is éles képeket készít, tudom vegyek olyat. Volt is, ajánlom nektek is !
A szedjem szét és bütyköljem megilletve valakinek kontrasztproblémás volt a készülék kijelzője, ezek olyan dolgok amik arra utalnak, hogy nagy a hibaszázalék ennél a típusnál.
Azért írtam le amit írtam, hogy aki ide beleolvas, az legyen tisztában vele, hogy a készülék ennyi pénzért AKCIÓSAN is túlontúl drága.
Tegyük hozzá, hogy a bolti ára nem 69990 lesz.
Nem én vittem vissza, és senkinek semmi köze nincs ahhoz hogy miért nem próbáltam ki. De mive érdeke téged leírom, hogy sajnos munkámból fakadóan kb 5 percem volt beugrani, így nem bíbelődtem a kipróbálással. Főleg hogy a neten keringő tesztekben nem volt ilyen siralmas a helyzet.
A "gyári"-nak nevezett OS ami rajta van nem hogy itt-ott hibás, hanem alapvető problémáktól hemzseg.
Olyanoknak írtam a fenti sorokat, akik terveznek ilyet venni.
Ennyi pénzért van aternatíva, így aki teheti ne vegye meg, mert bugos az egész.
Nem akartam megbántani senkit, hanem a tényeket leírni.Amennyiben a MyAudio alkalmazottja van szörnyen sajnálom hogy vásárláskor nem világosítotok fel arról, hogy a GPS-t jóidőre felejtsem el.
-
Skot78
tag
válasz
domerator #144 üzenetére
Arrol nem is beszelve hogy meg flash kepes is trukkozes nelkul...szal szeressuk...
En pl teljesen "athelyezodtem" a telora...mar csak dolgozni kapcsolom be a szamitogepet.Amugy Skoda...ez teny...de szepen tuningolhato!
Mi az amit a nagytesok tudnak es ez nem es szuksegem van ra?
Jelenleg nem tudok ilyet...Csak a nyuves magneses szenzor...
Apropopo...valaki felrakta a romot amit kiraktam? Feedback?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest