- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Pedig biztatónak látszik a dolog... a bütykölt érintkezővel a maps már nem szakad le a fixről (pontosabban csak 1-2x tette, de visszaállt és mindezt 130-as tempónál). A héten ha lesz rá időm és kedvem, akkor lehet hogy kísérletezem valami nagyobb antennaféleséggel... majd jelzem az eredményt.
Mindenesetre már most is sokkal jobb a helyzet.
-
domerator
veterán
Nálam éppen így viselkedett a GPS (a Mobileuncletools-t kellett baxogatni cold módban hogy fogjon fixet és utána tudott menni a navi) egészen mostanáig... a postodat olvasva ugyanis kiálltam az ablakba és bekapcsoltam az AndroiTS GPS Test-et és bammeg... 30 másodpercen belül fixet fogott
Nem tudom miket állítgattam az uncletoolsban, de szerintem a titok nyitja az újból letöltött EPO volt... csak remélni tudom, hogy nem akkor fossa össze magát megint, ha épp kell a gps...Viszont az ActiveGPS-t én ezért nem alkalmaznám:
"- can use wake lock (not allow device to go to sleep when screen is off)"
vagyis nem hagyja aludni a telót sose... azért ez durva lesz akku szempontból.
(szerintem)
Proximity nálam is jó, egyedül napfényben hülyül meg
-
Skot78
tag
Huha!
Ez az Active GPS nekem nem is jutott eszembe eddig...Jo tolet!
A Llama neked hogy tajolja be magat hogy otthon vagy? Nekem nem latot sajnos cellainformaciot rendesen...Erdekes hogy networkinfos appal meg le tudom kerdezni...Szal ez is valami rom problema lesz az anyja kinyjat nekije...
Sajna source-t nem tudtam szerezni sehonnet...
Megnezem mit tud ez az uj frissites...Aztan megprobalom valami CMW-recovery-vel emesztheto formaba hozni.
-
Skot78
tag
Gratula a kamera fixhez!
Neked elfordult 180 fokot vagy 120 kornyeken megszorult mint az enyem?
A proxival kapcsolatban igen, igy kene lennie...Nalad mi a tapasztalat? Nalam ugy nez ki mukszik rendesen, a proxy szenzort nem tudtam meg kiakasztani.
Esetleg megprobalkozhatsz egy kalibracioval ra...Skot
-
Skot78
tag
-
Skot78
tag
Szeva!
Ugy nez ki a telodat nem latta a Flashtool...Valoszinuleg driver sajna...
Nezzuk meg:
- Ha siman bekapcsolt telot osszekotod a geppel, latja a telodat? Tudod pl hasznalni mint drive, vagy ilyesmi?
Ha ez mukodik akkor meg megprobalhatod masik usb-n osszekotni a telot, tehat masik usb portra teszed fel a cuccot...(nekem pl nem mukodott mindegyiken am)Meg megcsinaljuk azt, hogy keresek addig mas vagy ujjabb 65XX drivert...Milyen op rendszered van? Az se mindegy!
Mondjuk oke nem a vilag az 1 GB de azert 70 MB-re leverni, jol megpakoltad
Bocs, most latom, hogy bekapcsolva latta...akkor keresek meg drivert, meg probalj ki masik usb portot!
Arra nem is emlekezem, hogy az eredeti rom tudja e, de az altalam kirakott rom az alkalmazas kezelesben alapbol at tudja rakni memoriakartyara az appot! Sot az alap telepitesi hely is beallithato.
Udv
-
Skot78
tag
Az meg a kisporolt antenna miatt van...egy pocsomnyi antennacska van csak benne...hely viszont 4x akkora...
Ha van kedved, kezugyesseged, mokold meg...
Allitolag ugy meg szobaban is latott muholdat...amit en speciel nem hiszek, de biztos gyorsabban csatlakozik
Persze kilognia nem kell,mint a mellekelt orosz kollega kepein
Skot
-
pollack
csendes tag
Elindítod a mobileuncle-t, belépsz az Engineer mode/Engineer mode (MTK)-ba. A felső menüben megkeresed a Location-t és azon belül a Location Based Service-t. Ott az AGPS alatt lehet resetelni a GPS-t és ki-be kapcsolni. Aztán az EPO menü alatt tiltsd le az EPO-t és az auto downloadot majd kapcsold vissza mindkettőt.
Nálam ez működött, de van ott még egy csomó beállítás, lehet kisérletezni. Szerintem sikerülni fog. -
Skot78
tag
Hat igazabol a gyro csak komolyabb vagy igenyesebb cuccokban szokott lenni, de a magneses szenzor hianya kicsit bosszanto, nem vegzetes, de idegesito...
Szetnyomkodtam az enyemet, egyet sajnos vissza is kellett vinnem (brick) es a kovetkezokre jutottam:
- root, CMW recovery mode megvan
- rom flashelese megvan de meg keves a rom, es kinai kutyuknel, folleg hogy ilyen sokfele van, nem is biztos hogy lesz marha sok...sajat rom keszitese?!?!?!
- a 4.2.1 meg nem jo a kutyun...Kekfog, GPS szarul vagy nem mukszik....4.1.2-n ez mind jo!
- A magneses szenzortol eltekintve amugy elegedett vagyok vele...gyors sokaig birja, szep a kepe, stb...Ar ertekben verhetetlen!
Bar most jonnek a full hd ugyanilyen chipes keszulekek...lehet meg kellett volna varni...
- elonye a magyar szervizhalozat...folleg mert tudnak cserelni ha gond van...Amugy a kinai gyarto az eletere eskuszik hogy van benne magneses meg gyro szenzor, de az igazsag csak akkor derulne ki ha egyet szetnyitnank es megneznenk a chipeket...de az enyemet nem fogom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest