Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• domerator

veterán

válasz eladogeppc #147 üzenetére

"Jelenleg 69.990 az ára ami nem kevés akár egy S2-es is kijönne belőle."
    Lehet... az viszont csak egy S2, ez meg egy négymagos kistévé. Akinek ekkora cucc kell, annak nem alternatíva az S2.

"A kamera még egy Zopo ZP810-esben is éles képeket készít, tudom vegyek olyat. Volt is, ajánlom nektek is !"
    Így igaz, a kamera nagyon tré... előtte ki kell próbálni, mert van rá lehetőség.Az vegyen ilyet, akinek nem fontos a kamera minősége.

"A szedjem szét és bütyköljem meg :Y illetve valakinek kontrasztproblémás volt a készülék kijelzője, ezek olyan dolgok amik arra utalnak, hogy nagy a hibaszázalék ennél a típusnál."
    Mivel kínai cucc, biztosan jóval nagyobb szórása van, mint a neves motyóknak, de az ára is lefelé szór... persze ha hibás akkor azt ki kell cserélni.. a jó ár soha nem lehet indok valaminek a nem működésére.

"Azért írtam le amit írtam, hogy aki ide beleolvas, az legyen tisztában vele, hogy a készülék ennyi pénzért AKCIÓSAN is túlontúl drága.
    Tegyük hozzá, hogy a bolti ára nem 69990 lesz."

Nos... aki a te postod után úgy érzi, hogy tisztában van a telóval, az meg is érdemli. :DDD
    MM-ban 100e az ára... annyit egyértelműen nem ér. Viszont itt a 70 ezerről beszélünk, az meg baromi jó ár egy ilyenért.

"Nem én vittem vissza, és senkinek semmi köze nincs ahhoz hogy miért nem próbáltam ki. De mive érdeke téged leírom, hogy sajnos munkámból fakadóan kb 5 percem volt beugrani, így nem bíbelődtem a kipróbálással. Főleg hogy a neten keringő tesztekben nem volt ilyen siralmas a helyzet."
    Senkit nem érdekel, hogy van-e időd kipróbálni vagy sem... nem próbáltad ki és idehánytad a saját hibádból fakadó nyavajádat... csak magadat minősítetted vele.

"A "gyári"-nak nevezett OS ami rajta van nem hogy itt-ott hibás, hanem alapvető problémáktól hemzseg."
    Üres duma.
    Talán valami konkrétumot írnál... ugyanis szinte bugmentes az OS rajta... és a négy mag plusz az egy giga ram repíti... sose gondoltam volna, hogy általam elfogadható lesz egy droidos telefon.

"Olyanoknak írtam a fenti sorokat, akik terveznek ilyet venni."
    Magadnak írtad... akik ilyennek a vételével barátkoznak, azok a tiedhez hasonló ordibálásokat figyelmen kívül hagyják.

"Ennyi pénzért van aternatíva, így aki teheti ne vegye meg, mert bugos az egész.
    Nem akartam megbántani senkit, hanem a tényeket leírni."

Ennyi pénzért ilyen alternatíva csak kínából rendelve van, az meg rizikós... én inkább fizettem kb. 20 ezerrel többet, mint bukni ötvenet, ha rossz cucc jön a postán.
    Nem bugos, aki teheti menjen el és nyomkodja meg... aztán felelősen eldönti, hogy így kell-e neki (nem úgy mint te tetted)

"Amennyiben a MyAudio alkalmazottja van szörnyen sajnálom hogy vásárláskor nem világosítotok fel arról, hogy a GPS-t jóidőre felejtsem el."
    Gondolom rám gondoltál még úgy is, hogy a sok helyesírási hibád közül pont itt van az egyik... nem vagyok a MyAudio embere, csak szimpi amit és ahogy csinálnak... és tőlük is tiszteletet kaptam, mert nem úgy álltam hozzájuk mint te a saját magad gyártotta problémádhoz.
    A gps-t pedig nem tudom miért kellene elfelejtened... a playről letölthető MT Mobileuncle Tools-szal frissíthetők az adatai és így nálam fél percen belül 6m-es pontossággal dolgozik.

Különben meg nem is baj hogy nem vetted meg, mert legalább eggyel kevesebb a hőzöngő elégedetlen tulajok száma. :K

Új hozzászólás Aktív témák