- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skot78
tag
válasz
domerator #483 üzenetére
Kozben a gyari oldal helyen valami hulyeseg (mas ceg mas neven) jon be, de magaban fel se rakd!!!
Ugyanis v2.1 boardra van, a fel telo nem fog mukodni.
Meg kellett kalapalni kicsit hogy osszeszedje magat
Akkor ugy latom a nyers verziora is tenyleg van igeny...akkor nemsokara azt kirakom
-
Skot78
tag
válasz
domerator #431 üzenetére
Itt igazabol nem is a 4.2.2 szedte szet a telot hanem a sajat gyari frissitese.
A 4.2.2-t sikerult egy bootloopos dologig elboxolnom, tobbszor is, mar kozelinek ereztem a celt...
De aztan az egyik ilyen proba felrakasa utan a recovery nem akart elojonni ahogy szokott...Gondoltam teszek probat egy gyari frissitessel...Mert volt mar par frissites az uj 2.1v-s lapra, azokat is fel lehetett eddig rakni, csak nehany dolog nem uzemelt rendesen. (ugye pl az utolso megosztott romom is egy ilyen romon alapult...)
Ezert megflasheltem a legutolso gyari updateval...Csakhogy (mint utobb kiderul) ez mar nagyobb dolgokban kulombozik, mas preloader, mas volt a scatter is..Persze elotte ezt nem neztem meg...Szal en vagyok a hulye.
Probaltam visszaflashelni regebbi cuccot, de nem volt hajlando elinditani a DRAM-ot (4036-os hiba...)
Szal buktavari.
Rohely, hogy mielott a 4.2.2-be belekezdtem Ugyanebbol a gyari frissitest Kitchennel megfoztem kicsit, azt flasheltem, es jobbnak tunt mint a V5 (ami kint van) a proximity pl tokeletes lett...
Egyeduli dolog ami nem ment az a kamera.
Csak felreraktam, hogy megnezem a 4.2.2...fene a hulye fejemnek.Egyenlore leadtam az Arenaban, elkuldik a szervizbe, varom az arajanlatot...Meglassuk.
Ha meg tudjak menteni egyenlore marad ez...Mert nem rosz telo ez azert.
Viszont az MTK az idegeimre ment, azert toporgunk meg mindig 4.2.1-en mert basznak megosztani a source-ot...igy meg nem lehet fejlodni...Szal kovetkezonek probalok valami 5" es jol tamogatott megosztott source-ost beszerezni MAJD. Ha gazdag(abb) leszek es szep...Nexus 5 nagyon szimpi...S4 is tetszik...De ezek a draga fiuk...Esetleg egy MOTO G, kicsit kisebb,gyengebb, viszont nagyon olcso...
De ez se most az biztos! Addig imadkozzunk a Q-m feltamadasaert
Addig anyamtol visszakertem a jo oreg Blademet kolcsonbe...Nagy tulelo ez a kis telo...Meg 4.3 is van ra, elkepeszto
-
progizmo77
újonc
válasz
domerator #360 üzenetére
Hali!
Kína-gari? Tudtommal ott sosem javítják, csak cserélik. Amúgy is optimista vagyok, szóval nem lesz szükség garira
Viszont a legutolsó kínai rendelésemnél volt egy problémám, ami kicsit most is aggaszt: a gapps hiánya. Azon a készüléken sajnos nem tudtam megoldani, szóval ment a levesbe. Ebben a romban benne van?
Szép napot! Attila
-
Skot78
tag
válasz
domerator #283 üzenetére
Sztem a folia bevallhat! Nem feltetlen kell annak ontapadosnak lennie!
Csak azt nem tudom, hogy az eredetit bent tartsam es ezzel toldjak kifele vagy komplett csere...lehet komplett cserenel viszont tenyleg ontapados kellene...
Erdekesseg: allitolag ha mukodik a kamera (pl utkozben autos kameranak hasznalod es gps-t is uzemelteted) az minimalisan rontja a gps vevokepesseget...erdekes!
-
Skot78
tag
válasz
domerator #281 üzenetére
Ez a regi eredeti ugyebar...
Ebbol keszult... 0.1 mm-es ontapados
Ilyen lett!
Erdekesseg ha megnezed a hatlap azon reszet, ott nagyjabol sztem megvan a tervezett antenna forma kicsit besulyesztve, nezd csak meg jobban! Sot van egy nyilas is, a delikvens ott hozta at a cuccot!
Az allitolagos eredmeny! Hat sokkal jobb mint mostansag altalaban!Lehet en is megprobalom!
-
Skot78
tag
válasz
domerator #278 üzenetére
SZiasztok!
Nyaralas OFF , mokolas ON!
Az antennaval mar en is szarakodtam egyszer...meg futok vele kort.
Agps es epo conf-ot nemsokara toltok fel...volt meg gps.conf is, na azt en annyira tulbonyolitottam, hogy azert nem talat muholdatKicsit egyszerusitettem, most jo...De hardveresen mindenkepp kell upgrade! Erre lattam uj megoldast es jol nezett ki azt is kirakom nemsokara kep formajaban.
Amugy a legutolso mokolt romommal letelt a teszt fazis azt is megosztom! Horvatorszagba mentem el igy vele, szepen navigalt, jelet veszitett parszor, de hegyekben, alagutban, meg kis utcakban magas hazakkal...
Szoval a az antenna mindenkepp upgradelos!
Egyszer mar probaltam mas modszerrel, akkor azt ertem el, hogy learnyekolta kicsit a wifit
Na lassan felporgok, csak kis turelem...Meg uszogatya van rajtam!
(persze kepzeletben csak)
-
domerator
veterán
válasz
domerator #274 üzenetére
Fejlemények:
Még 1x meg kellett igazítani az érintkezőket, baromira nem érték el az antennát.
Valamint... a gps.conf fájlt egyszer már lecseréltem magyarra, de most láttam, hogy visszaíródott valahogy a kínai.... Illetve az epo.conf és agps.conf fájlok se jók szerintem. -
Skot78
tag
válasz
domerator #195 üzenetére
Figyi megtennel nekem olyat, hogy az AutomateIT vagy a Llama progikkal megnezned a mobil cella "lato kepessegeit" a telonak? Nekem 1-et lat mindketto az elejen, de uj tornyokat nem vesznek eszre...
Biztos vagyok benne hogy OS problema...csak kivancsi vagyok a 4.1.2-ben is fennall e vagy csak a 4.2.1-et csapja a mindenhato minden szempontbol...
Skot
-
Skot78
tag
válasz
domerator #181 üzenetére
Abbol indult ki a a Taiwan Rom es utanna az en szereny modositasom...Sot apro modositasokkal az volt a MyA-tol vett cuccokon is, 4.2.1 egyebkent. Tele van kinai cuccal...Ha csak a 4.2.1 fontos rakd fel az enyemet, ha nem akkor:
Ugyanezt tudod leszedni a INEW oldalarol:
http://www.inewphone.com/eng/download.asp
A flashelesrol meg annyit, hogy elegge hasonlit a recovery flashre amit leirtam:
Differencia:
- betoltod a scatter filet ki kell pipalni mindent ami kell neked (pl a recoveryt ha meg akarod orizni a CMW-t azt ne pipald ki..)
- aksi kivesz,telo radug
- download gomb
- aksi berak
- zold karikaEzzel az a gond, hogy bootloadert meg mindent felulvag...es ha kozben baki van akkor brick...
En a CMW + zip parti vagyok, kevesebb dolgot ronthat el...kisebb az esely a brickre...max egy kiados bootloop lehet
Elmeletileg (Pufika szerint) ezt a CMW-t fel lehet rakni jol is,marmint hogy minden resze mukodjon. Csak nem write memory hanem download...de ezt nem probaltam ki,nem tudom igazolni.
-
Skot78
tag
válasz
domerator #148 üzenetére
Le a kalappal hogy meg ilyenkor is jeges a vered
AMugy ennyiert s2-t kapni...MUHAHA
Tenlyeg!
dual core 1,2 vs quad core 1,2
800*480 4,3" vs 1280*720 5,7"Tenyleg majdnem ugyanaz!
De meg mindig nem erti a lenyeget...Ha nincs ideje, idejon, elolvassa a topicot ahol minden hiba es elony le volt irva...Nem megy el, nem veszi meg, nem hozong, nem hany ide...
De akkor mit is trollkodhatna es hova?!
A kedvencem, hogy a telefonnal foglalkozo topicba beirja hogy ne vegyuk meg
ARGH!
Hasonlokat tervezek en is:
- 2 eves gyereknek szolok, hogy ne szulessen meg
- hivatasos katonanak szolok, hogy ne vonuljon be
- Ne szalljunk le a holdon,de komolyan, abbol csak baj lehet!Amugy az altala 2 ora alatt megtalalt bugokra kivancsi lennek...Ugy tudom elkepzelni, hogy megforditotta, es nem talalt Samsung feliratot. bug
-
eladogeppc
veterán
válasz
domerator #144 üzenetére
Kedves Domerator !
A tények makacs dolgok, nem vita tárgya. Tudom hogy a FAN-oknak ez nagy érvágás ami írtam.
De nézzük csak szépen sorjában.
Jelenleg 69.990 az ára ami nem kevés akár egy S2-es is kijönne belőle.
A kamera még egy Zopo ZP810-esben is éles képeket készít, tudom vegyek olyat. Volt is, ajánlom nektek is !
A szedjem szét és bütyköljem megilletve valakinek kontrasztproblémás volt a készülék kijelzője, ezek olyan dolgok amik arra utalnak, hogy nagy a hibaszázalék ennél a típusnál.
Azért írtam le amit írtam, hogy aki ide beleolvas, az legyen tisztában vele, hogy a készülék ennyi pénzért AKCIÓSAN is túlontúl drága.
Tegyük hozzá, hogy a bolti ára nem 69990 lesz.
Nem én vittem vissza, és senkinek semmi köze nincs ahhoz hogy miért nem próbáltam ki. De mive érdeke téged leírom, hogy sajnos munkámból fakadóan kb 5 percem volt beugrani, így nem bíbelődtem a kipróbálással. Főleg hogy a neten keringő tesztekben nem volt ilyen siralmas a helyzet.
A "gyári"-nak nevezett OS ami rajta van nem hogy itt-ott hibás, hanem alapvető problémáktól hemzseg.
Olyanoknak írtam a fenti sorokat, akik terveznek ilyet venni.
Ennyi pénzért van aternatíva, így aki teheti ne vegye meg, mert bugos az egész.
Nem akartam megbántani senkit, hanem a tényeket leírni.Amennyiben a MyAudio alkalmazottja van szörnyen sajnálom hogy vásárláskor nem világosítotok fel arról, hogy a GPS-t jóidőre felejtsem el.
-
Skot78
tag
válasz
domerator #144 üzenetére
Arrol nem is beszelve hogy meg flash kepes is trukkozes nelkul...szal szeressuk...
En pl teljesen "athelyezodtem" a telora...mar csak dolgozni kapcsolom be a szamitogepet.Amugy Skoda...ez teny...de szepen tuningolhato!
Mi az amit a nagytesok tudnak es ez nem es szuksegem van ra?
Jelenleg nem tudok ilyet...Csak a nyuves magneses szenzor...
Apropopo...valaki felrakta a romot amit kiraktam? Feedback?
-
Skot78
tag
válasz
domerator #106 üzenetére
Szeva!
Tegyel fel egy ES File explorert
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lc3Ryb25ncy5hbmRyb2lkLnBvcCJd
Es mikor csengohangot valasztasz megkerdezi mivel valasztanad ki, valaszd ezt az appot es tetszes szerinti mp3-at megadhatsz!A progi amugy nagyon ut, siman brwse-olja a wifi-n keresztul a lan-om, onnan jatszok le filmet az agyba
De az egyszerubb megoldas meg a : Tone Picker
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hlidskialf.android.tonepicker&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5obGlkc2tpYWxmLmFuZHJvaWQudG9uZXBpY2tlciJdSkot
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ANNO 1800
- Xbox Series X|S
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő