- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
eladogeppc #142 üzenetére
Kedves Emese,
Köszönjük.
Én is elmentem a MyAudio Arénába (ahol addig tapicskolni a kirakott, interneten lógó (!) teljes értékű kütyüket, amíg csak akarod) és azokat a szempontokat végigpróbáltam a telefonon, amik nekem fontosak voltak (nagy display, IPS, két sim, erő és gyorsaság nagy pdf fájlok kezeléséhez, stb.) ... és mivel ezek mind megfeleltek megvettem és azóta is teljes megelégedéssel használom. Vagyunk így még egy páran...
"Elmentem az Arénába, megvettem, 2 óra múlva visszavittem...Alig akarták visszavenni..."
Én is visszavittem másnap, mert halvány és kontraszttalan volt a kijelző, de érdekes, nekem azonnal kicserélték... nem lehet hogy ott is ilyen stílusban álltál hozzá a személyzethez mint amilyenben most itt postoltál?
"Kamera egy nagy darab 0 !! Gyakorlatilag ami nálam járt készülék az a fókuszt mint olyat nem ismerte.
Fél méteren belül aránylag elfogadható képeket csinált, azon felül semmi !Fotózásnál érdekes módon elforgatva készített képeket állóban tudtam megnézni valami iszonyatosan fos minőségben !
Egyszóval egy rakás F_S az egész...."
Amíg én ott hasonlítgattam össze a kijelzőket - mert ugyebár 3 vagy 4 telefon is ki van rakva és bátran próbálgathatod végig őket - addig egy úr megkérte a személyzetet, hogy kimenne valaki vele az ajtón kívülre, hogy a kamerát kipróbálhassa utcai fényviszonyokban... természetesen volt rá lehetőség. Neked is lett volna...
Na mindegy, még 1x köszönjük Emese, szép volt.
Ahogy felettem is írták találóan: semmi nem történt, csak vettél egy Skodát és szidod amiért nem Audi
-
Skot78
tag
válasz
eladogeppc #142 üzenetére
Hat hm...
Azert 69k...
A bugok nagyresze softveres...
A kamera hardveres es orvosolhato...
Tudod egy Galaxy Note II es e kozott a cirka 100k-s differencia pont ebbol adodik
En igy hogy a kamerat megigazitottam (15p) megjavitgattam nehany bugot segitseggel (ezt meg elveztem is)
es ratettem egy masik launchert, meg vagyok elegedve, leszamitva a magneses szenzor nemukodeset/hianyat.
A vas eros a kepernyo jo, a meret kiraly, akinek nem inge, ne vegye...sztem
Oszinten megmondom nem is ertem az efelle fujjolast komolyan...
Mert az ember vesz egy skoda fabiat a sajat aran, aztan panaszkodik, hogy nem audi RS6 Avant...Hat
nem...de nem is annyiba kerul. Sztem ha elotte tajekozodsz, utanna mesz oda , vagy nem, sokkal okosabb es
bolcsebb ember lennel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest