Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skot78

tag

válasz eladogeppc #152 üzenetére

Mi az az Atutuntutut? :D Na jo persze tudom, csak...leszarom,mar elnezest :)

Programokban nezem es jatekokban...Es van osszehasonlitasi alapom, fejleszto cegnel dolgozok, androidra fejlesztunk :) (is...) Eddig kb vagy 25 kutyuvel hasonlitottam ossze... :)
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zenstudios.StarWarsPinball&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS56ZW5zdHVkaW9zLlN0YXJXYXJzUGluYmFsbCJd
    Na most a mi kis gamenk, ami a Tegra 3-at leizzasztja (van meg kb 11 platformra,mielott belekotnel) az ezen siman megy 30 fps, lag nuku...

De neztem mas gameket is, azon lehet jol lemerni az erot :) A kedvencem a Modern Combat 4 (no lag) meg az F18 carrier landing (no lag)

Az gondolom neked sem kerulte el a figyelmed hogy bar a vegleges ar 99900 lett volna, ugy 2 honappal ezelott mar...De eszuk agaban sincs bevezetni,( 2 honapja mondtak hogy 2 hetes lesz az akcio) mert kozben belefutottak az aprobb bugokba, amire amugy (csak megjegyzem) en hivtam fel az uzletlanc figyelmet :) Muha :D (mar hozzak is az utodot, de nekem az nem annyira begyere)

Az Iocean X7 nekem is bejon, nagyon is...210 usd free shippingel, igy van...+30 %-ot azert nem art ha raszamolsz mert 6% a van es +25 % az afa. Sajnos ezt nagyon jol tudom, rendszeresen rendelek kinabol (nem telefont) A kinti rendelessel csak az a gond ilyesmiben, hogyha bejon a cucc, na azt csereld vissza ha nem tetszik :)

Amugy abban ugyanez a vas (ES UGYANEZ A ROM! MUHAHA) van csak szolok, az FHD kijelzot leszamitva.
    Mellesleg kisebb az aksi, es az viszont laggol gamek alatt (jah kerem a 1920*1080-at ki is kell hajtani)

Szal ugy szamolj kb 280-300 usd mire bejon. Elonye viszont hogy van egybol hozza egy rahedli kiegeszito (szilikon biszbasz, meg miegymas). Tehat...(dobperges) kb 66-70k-bol van bent! Bumm! Ugyanez FHD-ben es 5"-ban! Kiraly vagy, de mekkora! (gyanus hogy a kameraja is ugyanaz :D )

Az hogy meg interpolal a kameraja, pont leszarom, 5 MP-ben hasznalom, mert boven eleg :) Eles is (mar) jo is mar...Ha meg muveszit fotoznek, arra ott a fenykepezogepem! :)

Nagyot akartam, erosset, eros aksival, megkaptam. Az hogy mokolnom kellett vele kicsit...tudtam elorre, occo volt? Az! Azert sem ertem miert josz mindig a 99k-val...Annyiert vetted? Nem...Hat akkor? :D

Új hozzászólás Aktív témák