- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skot78
tag
válasz
domerator #181 üzenetére
Abbol indult ki a a Taiwan Rom es utanna az en szereny modositasom...Sot apro modositasokkal az volt a MyA-tol vett cuccokon is, 4.2.1 egyebkent. Tele van kinai cuccal...Ha csak a 4.2.1 fontos rakd fel az enyemet, ha nem akkor:
Ugyanezt tudod leszedni a INEW oldalarol:
http://www.inewphone.com/eng/download.asp
A flashelesrol meg annyit, hogy elegge hasonlit a recovery flashre amit leirtam:
Differencia:
- betoltod a scatter filet ki kell pipalni mindent ami kell neked (pl a recoveryt ha meg akarod orizni a CMW-t azt ne pipald ki..)
- aksi kivesz,telo radug
- download gomb
- aksi berak
- zold karikaEzzel az a gond, hogy bootloadert meg mindent felulvag...es ha kozben baki van akkor brick...
En a CMW + zip parti vagyok, kevesebb dolgot ronthat el...kisebb az esely a brickre...max egy kiados bootloop lehet
Elmeletileg (Pufika szerint) ezt a CMW-t fel lehet rakni jol is,marmint hogy minden resze mukodjon. Csak nem write memory hanem download...de ezt nem probaltam ki,nem tudom igazolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest