- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaldika
tag
Én is pont kínait akartam rendelni (55000Ft lett volna vámmal együtt mert most már minden megnéznek) és akkor láttam itt a linket, hogy 70000 lesz és is úgy döntöttem akkor inkább a magyar garis legyen 15-tel drágább ért. Nagyon tetszik 1 hete van meg. Habár Én fotózásra meg telefonálásra nem használom (arra ott az acro S) nekem egy 5"-6" közötti tabletre volt szükségem csak hát olyat nem nagyon találtam.
-
eladogeppc
veterán
Nagyon örülök hogy linkelted az "általatok" fejlesztett kiváló terméket, de ha nem tévedek a 3,5 pont illetve az ott leírtak megerősítenek mindenkit abban, hogy nagyon jó a program.
Muhaha ahogy te írod.
Engem nem hat meg semmilyen 4 mag, meg 20ezer pont.
Ha fejlesztő vagy, tudod hogy a Tegra 3 szintén zenész mint a Tegra 2. Nincs optimalizálva semmennyire.
Illetve tisztában vagy avval, hogy a Tegra 3 milyen effekteket tud és mit tud az SGX.
Kínából sokat rendelsz akkor tudhatod, hogy bizonyos oldalon fel van tüntetve hogy "Gift" ként küldik, így nem lesz vámköteles.
Troll mode ON
Nagyon okosnak hiszitek magatokat, de számomra fontos, hogy ami a specifikációkban fel van tüntetve az igaz is legyen. Azért 12Mpx hez képest az 5Mpx kevesebb, és bizonyos fotóknál számít.
Mindegy nem vitatkozom, bütyköljed te nagy fejlesző, remélem sok 3,5 pontos programmal látsz majd el minket
Troll mode OFFHangsúlyozom utoljára, hogy aki olvassa a topikot, az gondolkozzon el azon, hogy érdemes-e egy ilyen "remek" készülékbe beruházni , amikor van ugyanilyen áron jóval normálisabb, nevesebb gyártótól is még kínából is ilyen tudású készülék, amire nem csak "ráírva" vannak a komoly adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Horror Teddy, Videokártya támasz! 70-110MM
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest