- iPhone topik
- Yettel topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Nem lesz Xiaomi 16
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
1., A végleges ára nem 69990 hanem 99990. Ez gondolom kerüli a figyelmeteket.
2., 99990-ért azért gondolom lehet jobbat venni, nem ? De jó legyen igazatok. Vegyünk mondjuk egy másik kínai cuccot, mondjuk legyen pl. az Iocean X7 ami 199-210 dollár körül megvehető. Ja és ha tényleg gond van, akkor számoljunk rá 5-8eFt postát, amit természetesen garanciális esetben visszautalnak ha ügyes az illető. Tehát van alternatíva szerintem.
3., 12MPx ?? Aham. Interpolált mint legtöbb kínaiban, de nevesebb kínai gyártók inkább maradnak 8Mpxnél.
4., MT6589 alacsony fogyasztásban király, Zopo ZP810-ben is ez "dübörög". De messze van még akár az Exynostól, akár a többi komolyabb Qualcomm procitól.
5., Nem trollkodtam, bár úgy látom a tények leírása ma már trollkodásnak számít.
6., Úgy mint én más ne fusson bele abba, sőt ne élje bele magát, hogy a nagyon nagy MyAudio márkanév valaha is jó dolgokat fog gyártani.
7., Kollégádat kérdezd meg, leírtam neki privátban milyen bugok vannak.Sajnálom ha megbántódtok, de én nem indulatból írok. Ugyanolyan lelkesedéssel néztem a kütyüt mint ti, és akkora pofára esés volt, hogy csak na.
8, Galaxy SIII használtan ugyanennyi, sőt most zuhan az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest