Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skot78

tag

válasz pufika1984 #114 üzenetére

Nem tudom mirol beszelsz, de sebaj...

Ez a rom van fent az enyemen is, IMEI-t nem vagja szet...Mukszik es GPS is megy... :P

Ha felraktad es mashogy tapasztalod...akko valamit nagyon elszurtar testvirem :)

Az a kod amit megirtal az engineering modba valo belepeshez kell, gozom sincs minek mogotte az imei felirat

nalad, mert az utolso "*" lenyomasa utan egybol valt bele az engineering modba...

*#06# ez adja ki az imeit, ki is adja ahogy kell...

Szal meg mindig nem tudom mirol beszelsz, de sebaj...Trollkodunk talan? Jaj de jo...Csakhogy en a "Don't

feed the Troll' klub tagja vagyok :) Ugyhogy hagyjuk is az egesszet a fenebe :)

Kiraktam, aki leszedi felrakja az teszi, aki nem az nem, ennyi.

Ja amugy egy kerdes megiscsak trolletetes gyanant...Hol is vannak a csilivili megoldasaid amit eddig igertel?

Rom...Mukodo CMW (mert en rosszul csinalom ugye) es a root...Csak ennyit igertel eddig, eddig semmi...

De ha kirakod es mind kiraly, eskuszon en is atvaltok mert amugy a tokomnek van kedve szorakozni

ezzel...Csak azert altam neki mert idegesitettek a bugok 4.2.1 alatt viszont nekem 4.2.1 kell...valami

agyloves folytan :)

Teszek ide egy kepet csak a te kedvedert, utanna szajkarate lezarva a reszemrol, irj amit akarsz.

De javaslom a figyelmedbe a build numbert alul es a kis "terero" ikont felul...same time...bon apetit!

Új hozzászólás Aktív témák