Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skot78
tag
40k-ert egezs jonak hangzik, Kinabol is annyi lenne kb...De erdemes korbenezni sztem es nezni valami rom tamogatottabb megoldast...Mert a Mediatek nem adja (adta egyenlore) ki a forrast igy szenvedes minden lepes...
De en is elfogult zold robot parti vagyok
-
tixem
addikt
válasz
würzburger #398 üzenetére
elejében én is így voltam, de így a 2 év alatt hááát, enyhén szólva elegem lett a hülyeségeiből. Bár nagyon nagy előnye, hogy könnyen virágboltosíthatóak az appok
de ebbe ne is menjünk bele.
-
tixem
addikt
válasz
würzburger #396 üzenetére
Vagy úgy. Vaku az nem egyedi eset, az enyémen is csak zseblámpának jó.
40 ezerért jó bolt lenne egy ilyen? Csak félek, hogy megint 2 év alatt elavul az egész, úgy mint a mostani lww-m. Ezért is nézelődök WP fronton, ott az optimalizáció is sokkal jobb.
De a 4 mag, dupla sim, nagy tepsi kijelző meg a viszonylag jó kamera elbizonytalanított a Lumiával szemben. -
würzburger
aktív tag
válasz
würzburger #393 üzenetére
-
tixem
addikt
válasz
würzburger #393 üzenetére
A makrója egész jó
(#395) würzburger ezek sötétben/homályban készült vakus képek? Az alcatelesek. A jó öreg 715 nálam is pihen egy
sajna nem kapcsol be
-
tixem
addikt
Üdv!
Milyen képeket csinál az 508. Ha olyat kitol magából legalább mint az X5 az már bőven vállalható szerintem, a jelenleg ilww-hez képest mindenképp. A sebességével tisztában vagyok, de a kamera érdekelne. Ha linkelnétek pár tesztképet az jó lenne
Köszönöm!
-
Skot78
tag
Na!
Par hir:
-Megkuzdottem egy masik MTK6589-es ROM-al...ami 4.3-asnak latszott....de sajna nem az...4.2.1 ugyanugy,csak hazudik...mocskos kis sargak
-az antennak meg nem ertek ide, de van tracking number,meg uton van...
-A kepernyo viszont megjott, szepen, egyben, eslatszolag ugyanaz...csak a beepitessel szeretnem megvarni az antennakat
Kb ennyi...
A romhoz annyit, hogy viszont van benne par erdekes apk amit szeretnek megvizsgalni, ha van erdemi haladas ugyis jelentkezem
Skot
-
Skot78
tag
válasz
würzburger #387 üzenetére
Meg se a kepernyo se az antenna nem jott..."Melykinabol" nem szokott gyorsan ideerni de azert ez mar tulzas...
:s
-
szittya314
csendes tag
Köszi, megvan, csak lusta voltam. Most vettem a telót az outletban 60K-ért, de még nem döntöttem el, hogy feltolom-e, mert a GPS a mobileunce-s varázs után 8/8 műholdat lát. Nem tudom a http://www.4shared.com/zip/pbL_bt52/421_q508_customv05.html firmware-ed javít-e rajta, igy ez 4 méteres pontosságot adott. GPS-re eddig tablettel (708AG) és egy holux m1000-est használtam 1,5-2méteres pontossággal. Az eltalálja melyik sávban vagyok. Sok tablettal és telóval teszteltük, mindet leverte. Ára 10K. Akkora mint egy gyufaskatulya, nokia aksis. Igazából erre vadásztam: http://gpsarena.hu/i2/qstarz_bt-q818xt.html , de sehol nem tudtam beszerezni. Nem hozza a nagyker. Jó lenne ez a pontosság , nagyon kíváncsi vagyok hogy az új antenna bejön-e. Persze lehet, hogy a proxi miatt mégiscsak megpróbálom. Annak hibája elégge zavar. Már ha az okozza azt hogy a fülemmel összevissza navigálok. Más: van valakinek nordtelekom előfizetése? Nagyon jó - lenne, ad voipes számot, csak épp NEM LEHET RÁ ELŐFIZETNI! Kizárólaga q404 telóval adják. Egy készülékes szolgáltatás? nagyon fura.
Más: nem találok egy rohadt hangtárcsázó progit ami ne a googlet használná, azaz menne net nélkül. Tud valaki egyet? -
Skot78
tag
válasz
szittya314 #384 üzenetére
Szeva!
Ha visszaolvasol biztos vagyok benne hogy talalsz linket...
-
szittya314
csendes tag
Nem tudjátok, honnan tudnék letölteni akár 4.1 akár 4.2-es firmware-t Q508-hoz, amin müxik a gps?
za inew oldaláról nem elérhető. -
Átparticionálásról magyar bejegyzés
Szerk.:
Külön program van 6577-re és 6589-re.
Vigyázni kell, hogy milyen méretet választasz (partíció összméretek fontosak), különben nyekk a cache-nek!
Pl. a Lenovo A820 esetén választható a 2,77GB, de a nagytestvérénél az A830-nál már nem. Más a partíciókiosztás. Szóval óvatosan. -
Skot78
tag
Nabasszameg mit talaltam:
http://chinamobiles.org/showthread.php?35103-Internen-Speicher-erweitern-MTK6589-amp-MTK657x
Ez ha jol ertelmezem fogja a telo belso memoriajat es atparticionalja...(Ugyis flusztralo szamomra pl a belo memoria es az sd kartya egyuttes lete...)
De erdemes megnezni mekkora data particiot lehet csinalni igy, beszaras
Meg fogom probalni...
Skot
-
Skot78
tag
válasz
pufika1984 #378 üzenetére
Hat en ma megprobalok nullarol forditani, meglatjuk...
Meselj nalad mi a szitu?
-
Skot78
tag
En meg meg nem haladtam semmit a fene ragja meg
-
pufika1984
tag
Ha valaki nem kérdez, nem nagyon írunk
-
würzburger
aktív tag
De nagyon csend van itt!
-
Skot78
tag
válasz
MolnárPéter #373 üzenetére
A gyari folia az mondjuk mit sem er kategoria sajnos...Tablet foliarol kivagva...Az jobb...de az is lehet belefutottunk par gyartasi hibas kijelzobe...es feszultseg volt bennuk...Nameg ekkora meretnel a haz merevsege s mindegy mar...Na majd lassuk mit tud az uj es megbirkozom e vele...
-
progizmo77
újonc
Hali!
Köszi az összefoglalót. A 4.2.2 még nem sürgős nekem, elvégre a szállítási idő - mint tudjuk jól - eléggé bizonytalan. Azért írtam ilyen hamar, hogy egy kicsit összecsiszolódjunk, mire ideér a vas
Szóval én türelmes vagyok
4.3 mikorra várható???
Ezerpárszáz forint az antennáért nem pénz, főleg, ha segít, de így látatlanba nem látom értelmét lefoglalni, elvégre elég nagy hardveres szórásról olvastam a fórumban. Bízom benne, hogy nem lesz szükség a hardver mókolására...
A board verzió kiolvasása szoftveresen nem megoldható?
Szép napot neked és a többi fórumozónak!
Attila
-
Skot78
tag
válasz
würzburger #368 üzenetére
Elmeletileg 10-12 napot mondott a pasi, az a napokban jar le, nem tudom pontosan mikor jon,mert kinabol az mindig hosszu...Keveseltem is a megadott idot, de szolok amint itt van!
Kozben csekkoltam, vegulis van esely...09.10-en ult repulore a cucc...Meg csak 18 van
-
würzburger
aktív tag
Egy újabb fura dolgot tapasztaltam a napokban. Itt kint nem aktív a vodás karim, mégis, ha hívják a számomat, akkor kicseng a teló... Nincs átirányítva, semmi ilyesmi... Nem értem...
-
Skot78
tag
válasz
progizmo77 #362 üzenetére
Jahaaa!!!
De amellett, hogy lehet uj boardod van (mert i2000-et rendeltel) lehet neked mar uj gps antennad van es lehet a fenykepezogep sem homalyos alapbol (mert asszem az uj boardal az mar jo!)
Szvsz lehet a hardveres mokakrol lemaradsz
Mind ez attol fugg, hogy az ujjabbakbol kapsz e vagy egy regebbi raktarozott peldanyt...
Namajdlassuk
Skot
-
Skot78
tag
válasz
MolnárPéter #358 üzenetére
Erdekes, hogy en se es te se vetted eszre mikor tort el...Fura...Meg idegesito is
Ha kell kijelzo megmutatom honnet rendeltem, de ha megvarod meg nekem megjon akkor azt is tudni fogod hogy mukszik e...Ha nem akor azt fogod tudni, idegbajt kapok e
Amugy erdekesseg: probalok osszehozni egy silikon utesallo tokot a dognek...
Eleg nehez,mert a Note2-nel nemileg nagyobb...Probalok onteni szilikonbol egy prototipust, ha megy jelzem...bar ebben meg teljesen jaratlan vagyok...
-
Skot78
tag
válasz
Szeva!
Na jelenleg a 4.2.1 mondhato stabilnak, amugy pont inew i2000-es rom alapjan csinalom,mert tenyleg u.a. (Es a ChangJiang n7300+ is ez...
)
A 4.2.2 nagyon harcos...tobb levelvaltast nyomtam az eredeti gyartoval...de nem adnak dev treet
Szvsz vagy kiserletezgetos osszemasolos hasonlo hardveres telo romjaval (ez eleg para, hamar brickelni lehet) vagy probalok buildelni sajatot,mert az M6589 platform source-a mar kint van tobb helyrol...Ez is eleg para, meg ez mar nagyon komoly tudast igenyel, verekedem magam at rajta...Segitseggel, szvsz turelem pls.
Bar a gyarto par heten belul igeri a sajat 4.2.2-t.
Ami nalad gond lehet: Ugy nez ki ket board verzio letezik a telobol. Ha neked a masik vaz akkor nem feltetlen leszunk kompatibilisek. En meg nem neztem meg a sajatom,majd a kov szetszedesnel (antennazas) de akkor majd meg tudom oldani.
Nagyjabol ennyi hirem van...A kepernyo jon, az antenna jon...
(amugy meg 1 antenna van szabadon)
-
Skot78
tag
válasz
MolnárPéter #358 üzenetére
Elrepedt csak, valamihez hozzavagtam a zsebemben...10k a kijelzo postaval kinabol...A MyAudio szemetkedik...
Direkt azert ezt vettem a kinaiak kozul mert majd a magyar szoftver meg hardver support...Most meg mindkettot csinalom magam
-
domerator
veterán
válasz
Igen, ebben benne van, bár néhány dolgot utólag kell feltenni a playről ha jól emlékszem, de működik minden.
-
progizmo77
újonc
válasz
domerator #360 üzenetére
Hali!
Kína-gari? Tudtommal ott sosem javítják, csak cserélik. Amúgy is optimista vagyok, szóval nem lesz szükség garira
Viszont a legutolsó kínai rendelésemnél volt egy problémám, ami kicsit most is aggaszt: a gapps hiánya. Azon a készüléken sajnos nem tudtam megoldani, szóval ment a levesbe. Ebben a romban benne van?
Szép napot! Attila
-
würzburger
aktív tag
válasz
progizmo77 #359 üzenetére
Utolsó infó szerint Skot barátunk dolgozik a 4.2.2-n...
Egyébként Domerator szavait csak megerősített tudom 4.2.1 rommal kapcsolatban... Kettő verza is van itt linkelve, mindkettőt próbáltam és hibátlanul műxik.... -
domerator
veterán
válasz
progizmo77 #359 üzenetére
Hali,
Skot 4.2.1 romja jol mukodik, nyuzom amiota kitette.
Antenna mod utan a gps is jobban teljesit, de ez a mod nagy valoszinuseggel garivesztest fog okozni (nalam mindket erintkezo ment a levesbe)
4.2.2-rol Skot tud nyilatkozni. -
progizmo77
újonc
Sziasztok!
Rendeltem Kínából egy iNew i2000-es telefont, amit remélem hamarosan megkapok. A fórumot olvasva azt sikerült kibogoznom, hogy ez megegyezik a MyAudio Q508-as készülékkel.
Mindenképp szeretnék rá Android 4.2-őt, illetve -ha fennáll a gps probléma- egy új antennát. Úgy látom mindkét topikban Skot-hoz kell fordulnom, de más segítségét és véleményét is szívesen veszem.
A mókolt 4.2.1 elvileg fel kell hogy rá menjen probléma nélkül. Ezzel kapcsolatban jó lenne egy megerősítés. Mikorra várható a 4.2.2?Egyébként én innen rendeltem, 153,46$- volt a vége. A vám és ÁFA természetesen még nincs benne.
Üdv és köszi a segítséget!
Attila
-
Czigi
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
-
domerator
veterán
válasz
würzburger #351 üzenetére
Gyors nalam is csak azt akartam kifejezni, hogy a Voda vegyesen adja a 3g-t 2100 es 900 MHz-en es ha epp 900as teruleten vagy akkor nem lesz 3g.... Mig a masik ketto orszagosan csak 2100on ad tehat veluk full 3g lesz.
-
Czigi
csendes tag
Köszönöm eddig is a gyors válaszokat és a segítséget!
-
Czigi
csendes tag
Vodafonos vagyok, de ha irtátok h másnál jo akkor csak nem lehet annyira gond. Adatkábel van hozzá?
Micro simes? -
domerator
veterán
Hali,
Pluszok:
Bazinagy, gyors (nem játszom rajta, azokat ne kérdezd), jó nagy akksi, egész jó IPS kijelző.
800 oldalas pdf-et úgy visz, mint kódis faxa a gyöpöt... én meló miatt vettem ekkorát, de eddig ez a legjobb droidos telóm.Mínuszok:
Bazinagy
, nehéz, gps nem a legjobb (antenna mókolással javítható), csak 2100MHz-es 3G van benne (Tmob, Tnor OK, Voda 3G-ből csak a 2100-at látja a 900-at nem--->nem lesz Vodán olyan lefedettséged, mint a másik kettőn), nincs USB OTG, nincs HDMI.
Ennyi jut eszembe most.
-
Czigi
csendes tag
Üdv!
Myaudio outletben szeretnék rendelni egy Phone Series Q5-öset!
Vélemények? előnyök? Hátrányok?
Válaszotok előre is köszönöm!! -
domerator
veterán
válasz
würzburger #346 üzenetére
Nekem ugyan nem hatrany...
-
domerator
veterán
válasz
würzburger #342 üzenetére
Eeees igen.... Megcsereltem a kartyakat en is es siman megy a 3g a gsm kartyahelyen...
-
domerator
veterán
válasz
würzburger #342 üzenetére
Bammeg... Nem roamingolsz veletlenul?
-
würzburger
aktív tag
Srácok...a készülék adatai között az szerepel, hogy csak az egyik sim slot képes 3Gre, H+ra...jelentem mindkettő...németben dolgozom, a vodás és a német kártyámon is van net, attól függően használom, hogy éppen hol vagyok...2napja jöttem ki és a net miatt cserélni szoktam a kártyák helyét...most elfelejtettem... ennek ellenére műxik a net...most akkor mi van?
-
Skot78
tag
Nem tud valaki olyan embert aki szilikon cuccokat tudna kesziteni kis szeriaban? Nagyon kene erre a dogre egy jo kis utesallo szilikon tok...de erre egyszeruen nincs...
-
Skot78
tag
válasz
würzburger #338 üzenetére
De jo neked!
-
domerator
veterán
Nem gond az 1,2k... mindenkepp atveszem
A tarhely felcserelodes vegul is talan nem olyan nagy gond, csak majd ha az sd-t cserelem nagyobbra, akkor kell egy keveset masolgatni PC-vel.
Ma talan belenezek a romba es kiegeszitem par alkalmazassal hogy alapbol kevesebb data fogyjon... csak elobb megnezem mennyi a hely a systemben.
-
Skot78
tag
válasz
würzburger #335 üzenetére
Na azt nem tudom miert csereli fel az nem en voltam...
Az antennak elmeletileg elindultak...kicsit borsos lett a vege...1.2k/db...5-ot rendeltem...
Szolok ha itt!
Skot
-
-
würzburger
aktív tag
Nálam is teljes a működés...eddig nix bug...
-
Skot78
tag
válasz
würzburger #324 üzenetére
A 6-os recovery is feltolja, de annak nem mukodik minden opcioja (pl a mountok) az 5-os tudomasom szerint teljesen mukodik.
-
domerator
veterán
válasz
würzburger #324 üzenetére
Jaja... azert huztam at a kérdést...
A recovery az mar fenn van uncletools-szal.
-
domerator
veterán
Nabaxxx... remelem talalsz hozza displayt.
Mar itthon vagyok, csak meg van dolgom, de ha lesz ido este, akkor lementem a cuccokat es egeret ragadok es romolok...
apropo hogy kell? Akkuvisszatevos modszerrel megy csak?Rajottem, hogy cwm recoverybol megy
Elotte wipeok kellenek?
-
Skot78
tag
Jotanacs! Vedo folia mindenkeppen...Amig volt a telomon nem volt gond...Levallt, gondoltam amig megjon az uj (mert itthon nem veszek 2500-ert amit raadasul en szabhatok ki...) addig a flippes hatlap megvedi...Na azon keresztul sikerult eltorni...
Szal ha hasznaltok is flippes covert, nem eleg...Folia ala biztos ami ziher, ne jaratok igy mint en...
Most kepernyo rendeles meg folia rendeles egyszerre...Valahogy szilikonos vedotokot is kene ra, de meg sehol se lattam...Legalabb csinalnanak 5,7-est amit kivaghatok magamnak de meg nem talaltam...
Szal foliazzatok!
-
Skot78
tag
Banyek...Ma eltort a kijelzom....eszre se vettem....
Most vadaszhatok kijelzot....
-
Skot78
tag
válasz
würzburger #317 üzenetére
Lovesem sincs!
Na bejon az uj launcher?
-
Skot78
tag
válasz
würzburger #315 üzenetére
Feljegyezve! De mondom a birodalom malmai lassan orolnek...es meg hiba is csuszhat be...Igyekszem...
-
domerator
veterán
Ejj de jo hirek ezek nagyuram...
Le is kapkodom a cuccokat ma este (teloval is menne, de ugyis csak gep mellett butykolok)
Megoldottad a rejtelyt, hogy miert irodott vissza a kinai gps.conf... en bekapcsoltam az uncle speedup gps-t, csak azt nem tudtam, hogy az ezt csinalja.
Nagyon nagy koszonet a faradozasert..
-
Skot78
tag
Naszoval
http://www.4shared.com/zip/pbL_bt52/421_q508_customv05.html
Az utolsonak szant 4.2.1, most a 4.2.2-vel szenvedek tovabb...Egeszsegere akinek kell...
CMW-bol telepedik, felelosseget nem vallalok!
A teljeserteku 5-os recovery:
http://www.4shared.com/file/ql18KC9q/recovery.html
Valtozasok:
- stock launcher kidobva, Nova Launcher van helyette
- kicsit ki van konnyitve, csengohangok es egyeb rendszerhangok teren
- nincs bootlogo, bootanim es bootsound nem kell megremulni ha sotet egy ideig elso inditasnal...Igy kesobb gyorsabban indul nameg -7-8 MB
- gps.conf es epo.conf berakva...Epo alapertelmezesben aktiv es 3 naponta frissit.
- root jog ofkursz
- mukodo proximitly szenzorA GPS-hez par szo...Ezen meg finomitottam kicsit remelem most menni fog. A Mobiluncle tools-ban levo "speed up gps"-t ne hasznaljatok mert visszairja a cfg-t kinaira. Ha ez vmiert nem menne rendesen, akkor toltsetek le a https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps -t es azzal fixalhatjatok a gps.cfg-t.
Ez amit felraktam a javulas remenyeben agyonkonfiguralt cfg file, remelem bevallik masnal is...Nalam az elso verzio kiakasztotta a gps-t
De ez mar finomitott...Mondom, ha nem megy akkor a fenti linken a gpsfix ottan van, rendbevagja.
Ugy nez ki tudok szerezni majd 4-5 db upgraded gyari gps antennat, kicsit macera, igyekszem...1 az enyem, egy Domeratore, 3 szabad preda lesz...szolok nem occo, legalabb 1k/db...Viszont allitolag csodakat tesz...Meglatjuk...Kinabol jon, lassu menet lesz.
Szurkoljatok, nekiallok a 4.2.2-nek
-
Skot78
tag
válasz
würzburger #311 üzenetére
Eoooo...
Na errol lovesem sincs, ilyesmit meg nem tapasztaltam...
De a kovetkezo uj launcherrel jon! Nova launcher...Jobb is gyorsabb is es a home screen is fordul szepen ahogy kell
-
würzburger
aktív tag
Hát azt én is megköszönném...
Most is az általad kreált Taiwan romot használom...
Teljesen rendbe van, csak most már picit zavaró, hogy néhány módolt app ikonja nem látszik...egyszerűen csak az ikon neve olvasható, de hiányzik az ikon...
Nem biztos, hogy a rom hibája, de a gyárival nem tapasztaltam ilyet...Esetleg vélemény?
-
Skot78
tag
válasz
würzburger #306 üzenetére
Hat en nemsokara ujra osszepofozok egy 4.2.1-est mar jo proximitly szenzorral de a gps beallitasokkal meg kicsit pofozkodom...
Amugy a mostani altalam mokolt se olyan rosz sztem, de a legstabilabb a 4.1.1.
Amit en most probalgatok az 4.2.1, mindene mukszik, ha erdekel akkor kirakom.
Zipppes es cmw recovery-bol telelpul...root jogos.
-
domerator
veterán
Ilyen lett... nem a legszebb, de ma jol vizsgazott...
Lefele vagy 60 km-en keresztul egyszer se dobta a jelet, atomstabilan ment az igoval.
Visszafele az sd miatt fosta ossze magat a progi, igy atvaltottam mapsra, az is stabil gps-t kapott... szoval azt hiszem a belfoldi gps kerdes megoldva. Net nelkul nem probaltam, lehet hogy ugy is jol mukodik... majd jovo heten talan.Meg annyi, hogy a proci orajelet visszavettem 745MHz-re es igy erezhetoen takarekosabb lett a telo es a sebessege is megmaradt, en ugyse jatszom vele. Majd irok osszegzest.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest