- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biaggio
őstag
Ma végre ki tudtam menni, kb. 5 gépet láttam. Élőben a Matrix volt a nyertes nálam, bár Neo figurája nem tetszett. A ''különdíjas'' pedig a kincsesláda, az ötletért, még a billentyűzet is fából volt
Sajnálom, hogy a többit nem láthattam már, és bízom benne, jövőre sokkal jobban sikerül megszervezni. A sajtóvisszhang pozitív, az emberek szívesen nézik, mi kell még? -
Xantomas
őstag
Igen igen
Köszönjük a lehetőséget, és a soksok tapasztalatot!
Nagy taps mindenkinek. -
s3nki
csendes tag
Bezártunk, soha rosszabb kiállítást!
Köszi mindenkinek aki meglátogatott minket! -
MoneyM
senior tag
UP!
a dátumot látom, hogy 25-e, csak, hogy ugye még ott vannak? -
MoneyM
senior tag
senki?
-
MoneyM
senior tag
Nagyon sürgősen kéne tudnom!
-
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
Ugye még ma lesz InfoMarket és Mod Tech Hall 2005? -
^Bundi^
őstag
érdemes most még kimenni?
nemtudom még sosem voltam, de most lenne szabadidőm és szivesen kimennék..szóval van még most is bőven látnivaló?..versenyzők díjazottak..stb? -
Meta
tag
Elolvastam a cikket. 2 szót fűznék hozzá: Várható volt.
A többi gondolatom most nem tűrne papírt, illetve ebben az esetben biteket. Ez történt. Ezen már nem lehet változtatni. Annyi biztos, hogy a Tisztelt szervezők is tanultak az esetből, és remélhetőleg jövőre tényleg egy igazságos verseny keletkezik majd. - Nem mintha az idein Őket lehetne hibáztatni! -
Jövőre is megyek (már készülnek a tervek), mert nagyon jó volt az egész rendezvény, és ezúton szeretném megköszönni a rendezőknek, hogy egy ilyen nagy nyilvánosság előtt is bemutathattuk az alkotásinkat.
Xantomas: Én a 29-es számmal, a ''csillagos'' géppel és tartozékaival voltam jelen. -
s3nki
csendes tag
válasz
hankpoke #241 üzenetére
Az ominózus részt Parcival jól leleveleztem és le is töröltem. Teljesen felesleges volt beleszőni, nem a témához tartozott, egyszerűen csak sok lett a jóból és kijött ez is belőlem.
Amúgy az érdeklődés sokkal nagyobb volt idén, mint eddig bármikor, gondolom ez a Hungexpónak is köszönhető. Volt már kint TV számtechlap, ma adom a második telefonos rádióinterjút, szóval nem panaszkodhatunk.
[Szerkesztve] -
hankpoke
tag
Üdv!
Szerintem egy vezető számítástechnikai lap beszámolhatna erről az eseményről...
Nem kell kiemelt cikk,de egy rövid hírként megemlíthettétek volna az MTH-t.
Dolog hogy konkurens lapok szervezték,de ebből csak 1 van és 1 évente.
Nem hiszem hogy ennyire könyörtelen lenne a vezetőség a PH-n
Ominózus blog PH-ra vonatkozó része elkeseredés miatt született meg.Flottul és jól lezajlott esemény után átsiklott volna a szerző ezen dolog fölött.
Hank -
hankpoke
tag
Üdv!
Kint voltam a versenyen mint néző / kiállító is.Szerintem nagyon jó felhozatal volt,sok jó és eredeti géppel.Haver vasát hoztuk fel,mert nem lettem időben készen a sajátommal.Mikor beértem majdnem elszégyeltem magam a gépünkel,olyan volt a felhozatal.
Személyes kedvencem volt a faládikó,ötletes és jópofa gép volt.Kivitelezés nem volt csúcsminőség,de pont ettől volt olyan eredeti feelingje a háznak.Mindent precízen legyártva elveszítette volna báját.Sajnálom a Subarut is,nekem ő volt a 2. !!
Ma olvastam az ominózus blogot..Csak arra emlékszem a nagy kavarodásban,hogy jó nagy rakat szavazócédula hever azon gép környékén kitöltetlenül...Mi lett a sorsa ???
Lelkiismeretére rábízom,remélem eszébe fog jutni jövőre és nem folyamodik hasonló eszközökhöz.
Szavazásra egy ötlet: Marad a doboz mint tároló,és marad a szavazócetli is,de nem lehet elvinni,elcserélni,megrágni,stb,hanem ott a szavazó hely elött kitölteni és bedobni.Mikor belép a látogató jó nagy táblára felkell írni a szavazás menetét.Tisztelt nagyérdemű körbenéz,értékel,majd ha veszi a fáradtságot szavazóhelység elött megkapja a cetlit és azonnal leadja a voksát.Ha van valakinek akkora bőr a képén hogy retúrba szavazzon tegye,de ez nagy számok törvénye alapján elveszik.Kicsi esélyt látok 20 fős családi körrel szavaztatni,ez is kizárható.Kis finomítással,hatványozottan növelhető a szavazás biztonsága.
Hank -
s3nki
csendes tag
Van a mod-tech Hallnak saját oldala. Egyébként továbbra sem támogatnék egy kizárást, mert továbbra is nehezen lehetne bizonyítani, hogy a helyezések miképp dőltek el. Mi szervezők tanultunk a történtekből, ennyit mondhatok.
-
gege71.hu
addikt
Szerintem még utólag is ki lehetne zárni az illetőt. Szigorúan az én véleményem. Egyébként indokolnotok sem kéne(minek? Ő is tudja és az egyéb érintettek is tudják), csak közölni kéne az illetővel és vmelyik hivatalos portálon (Bocs most nem tom melyik a MTH fő ''hordozója''?? HardverOC???), hogy nem ő a közönségnyertes. PONT. Történet vége.
Ha pedig jövőre jelentkezne, sajnos már nem lenne hely idő stb akármi...
Ha finoman fogalmazok akkor is azt kell mondjam az illetőről, hogy egy kis-stílű kis köcs*g.
Ha moderálnátok a végét... nem bánom..ezt akkor is le kellett írjam
peace
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
Jó volt az ELTÉ-s tanárral való interjú... elöltette a bogarat bennem
Már csináltunk haverokkal LPT portról vezérelt kis távirányítású autót(pontosabban annak az elektronikáját, s szimuláltam sikerrel, de a fránya anyagiak...) Valami azt súgja, hogy megvan a téma a következő MTHra. Az alapok, és a tudás elméletben már megvan.
Egy héten belül kezdek is a modblogba előzetes rajzokkal.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Mindjárt élménybeszámolót tart a fix.tv-n.
Harry:
R.A.P.T.O.R?
Tervezgetünk, tervezgetünk? -
Xantomas
őstag
Közel egy órát gondolkoztam rajta, hogy kommentáljam a dolgot... Nem teszem meg. Úgy érzem hogy minden benne van a blogban amit a szinfal mögüli világról, és a dolgokról gondoltunk.
Hogy az illető nem lett kizárva szerintem jobb ötlet volt. Így mindenkinek nyílvánvaló, hogy kiről is van szó, viszont ha megtörtént volna a dolog és nem lenne megnevezve az illető, akkor találgatások és mutogatások lennének. Így pontos a dolog. Ha neki megérte...
Többet inkább nem írok, még lincshangulat szítása miatt vádolnak meg...
[Szerkesztve] -
harry
veterán
azért lehet jobban átgondoltam volna azt a kizárást... eléggé lehangoló. De remélem, hogy jövőre végre sikerül összehozni egy olyan versenyt, ahol minden tisztán megy, jó a hangulat, sok az egyedi ötlet, a szép alkotások és nem lesznek ilyen problémák. A mostaniból lehet tanulni, bár igazából én sem gondoltam volna ilyesmikre...
-
s3nki
csendes tag
Üdv mindenki!
Az ígért cikket megírtam, de úgy döntöttem még sem teszem ki, hiszen nem a nagynyilvánosságra tartozik, csak arra a szűk körre akiket érint. Persze, ha már megírtam nem hagytam, hogy az enyészeté legyen, átkerült a blogomba. Akit érdekel olvassa el, természetesen szívesen veszem a véleményeket is!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
a nyertesek: Bővebben: link
-
zeros
tag
Sziasztok!
A verseny ismét nagyon színvonalas lett, már a 2. versenyen is voltak olyan házak, hogy ihhaj, mondjuk akkor asszem több támogatott csapat is volt, a mostani versenyen nem sok sponzorált cucc volt, ennek örülök is meg nemis..
szeintem tudjátok miért...
Ez a szavazásos móka egy pocot erős volt, és nem hittem hogy vannak akik ennyire akarnak nyerni/szerepelni...
Igen rosszúl esett amikor a nap végén leadtam a szvazatom, és meg lettem vádolva, hogy már adtam le, direkt vártam a végére, hogy a későnjövőket is láthassam, magamra erkölcsi okokból nem szavaztam 1x SEM ;)
Hajrá mindenkinek!
Ja ma este fix.TV kis összefoglaló BaluC és jómagam leszünk ott.
Én szereném ha mindenféle személyeskedés, vagy bármely versenyző kiemelése nélkül zajlan le a műsor...;) -
Bubu79
addikt
válasz
Kalandor #221 üzenetére
Csupán az itt olvasottakra reagáltam: Bővebben: link
Elnézésedet kérem a nem egyértelmű fogalmazásért.
''Sajnos kishazánkban nem ritka a jogtalan előnyszerzés'' ugye az itt leírtakat nem kell elemeznem, azt hiszem megegyezhetünk abban, hogy ez az ország a lehetőségek hazája, sajnos nem kifejezetten jó értelemben - de hála Istennek ez a fórum nem erről szól.
''Szomorúnak tartom, hogy még azok közül is alkalmazzák, akik maguk is jól tudják, hogy mennyi munkával jár egy ilyen pályamunka elkészítése.'' Ezt a fentiekre gondoltam , mert én úgy értelmeztem a linkben leírtak alapján, hogy esetleg volt a résztvevők között valaki, aki a cetlik kitöltögetését sportként űzhette, így gondolván előkelőbb helyre kerülni.
Elismerem, nem biztos, hogy szerencsés megjegyzés volt, mindenkitől elnézést kérek, akit sértett a megjegyzés - nem az volt a szándékom. Sajnos jómagam nem tudtam kimenni, megnézni élőben, tehát amit leírtam, csak abból tudtam megítélni, amit itt olvastam.
Elnézéseteket kérem az OFF-ért, de úgy éreztem illik válaszolnom Kalandornak
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
Delta-Laca #222 üzenetére
Ugye a tiedben volt az a brutális venti? Nem semmi, elég erősen fújt, asszem Edu csinált is róla képet amint egy kabátot lobogtat
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz
Xantomas #219 üzenetére
Hello mindenkinek!
Először is gratula minden versenyzőnek, hogy el tudta hozni a gépét a versenyre. Személy szerint nagyon színvonalas volt maga a felhozatal, de a szavazás - mint azt többen is megjegyeztétek - lehetett volna korrektebb is. Remélem jövőre teljesen elkészül az én gépem is, mert az enyém még csak ''félkész'' állapotban versenyzett.
Xantomas: Én voltam a 44-es számú versenyző, a Ferrarival:Bővebben: link -
Bubu79
addikt
Üdv mindenkinek!
Sajnos kishazánkban nem ritka a jogtalan előnyszerzés. Szomorúnak tartom, hogy még azok közül is alkalmazzák, akik maguk is jól tudják, hogy mennyi munkával jár egy ilyen pályamunka elkészítése. Remélem a legközelebbi alkalommal végre sikerül felnőni ilyen szempontból a sokak által követendő európai normákhoz, és végre tényleg az nyerhet, akit a közönség a legjobbnak tart.
Azt pedig mégjobban remélem, hogy jövőre engem sem akadályoz meg semmi abban, hogy személyesen csodálhassam meg a műalkotásokat.
Bár már kifejeztem tiszteletemet a résztvevőknek fentebb néhány hsz-szel, most újra sok sikert kívánok a résztvevőknek a további munkákhoz; le a kalappal előttük elszántságukért, és kitartásukért
Szrerk.: Hú, most nézem csak, tényleg néhány hsz-szel feljebb - #143, hogy szaporodnak a hsz-ek
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
Viszont egy nagy kérés: Aki tudja, az írja már ide le hogy melyik is volt a z ő gépe, mert OK, hogy a civil nevét megtudtam, és emlékezek rá, de a nickeket nem tudom hova tenni.
Kezem én mint citromdíjas:
Citroen faház. -
Xantomas
őstag
Úgy érzem a dolgok ismeretében, hogy a következő kiállításra, már holnaptól elkezdtem a felkészülést.
Mivel a kudarcot mint szót nem ismerem, csak a tapasztalat szerzést, és a biznyításvágyat, érzem és tudom, hogy tudok olyat alkotni ami lemossa a következő mezőnyt (hú, de nagy az egó) viszont annyi új emberrel megismerkedtem, egy merő új ötletet és tudást szippantottam magamba, amitől úgy érzem, hogy ha a következő ház építésében valamiben elakadok, lesz kitől segítséget kerjek!
Na jó, mellesleg 2 szavazotot leadtam én is
Bzoleyéhez hasonló ötletek nekem is felröppentek, mármint az azonosítást, és a közvetlenebb kérdez-feleleket említve.
Sajnos szavazással kapcsolatban max csak annyit lehet tenni, hogy a szavazókat a belépő jegy számkódjával szortírozni, és az esetleges duplikált szavazatokat kiszűrni. -
harry
veterán
Bizony, egy év múlva megint tali
Ha több szakmai díj nem is lesz, legalább a szavazáson kellene változtatni valamit
ez tényleg nagyon gáz.
bzoley - egy nyakbavaló jó lenne, a versenyző számával, esetleg nevével (valahogy csak meg kell szólítani). Persze én sem szavaztam - bár páran buzdítottak, hogy erre, erre, de mondtam, hogy kösz inkább nem
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Szerintem a többiek nevében is köszönöm, hogy itt is ''megszólalsz''!
Mi is köszönjük, hogy részt vehettünk a kiállításon és a versenyen is.
Pár apróság, amit esetleg felírhatnál a következő MTH-hoz.
A versenyzőket(főleg a látogatók) nem nagyon lehetett párosítani a géppel. Akik ismerték egymást, ilyen gondjuk nem volt. Szóval, ha pl. uaz a sorszám ott lógott volna a versenyzőkön is, talán a látogatók is hamarabb megszólították volna a gép gazdáját, ha a közelben sétálgat. Kicsit nagy volt a zsúfoltság(ez csak egy megjegyzés)
Szakmai részbe nem akarok belebonyolódni, valószínűleg más véleményen lennénk.
A szvazólapok miatt nem kell (túl nagy) felelősséget vállalnotok. Ez a látogatók és a versenyzők sara. Én nem is szavaztam, mert magam ellen nem akartam szavazni, a sajátomra meg nem lett volna etikus. De sajnos előfordulnak ilyen emberek, ezen nem csodálkozok. Szerintem nyugodtan megírhatod a cikket, hagy szégyeljék magukat el legalább egy kicsit. -
Xantomas
őstag
(oh, konkurens fórumba?
de nekem pszt
)
Meg kell hagyni hogy az első közönségdíjas szerintem se érdemelte meg az első helyezetet, max a harmadikat... Bevallom kicsit forrni kezdett az én fejem is mikor a vélhetően apuka a kezembe nyomta a kitöltött szavazólapot (2x-is, másodjára próbaként, de úgy érzem elég jellegzetes fej és testformám van, és a beszédemről is elég könnyen kitűnök a sorból, hogy ne lehessen véletlenül se összetéveszteni valakivel )... vagy ennyire hajtott valamire a nagy hevületben, vagy ennyire vak, hogy nem vette észre hogy nemsokal 11 utántól ott legyeskedtem mások, gépe körül, és ha éppen volt bennem annyi energia és pihentség akkor kérdeztem (ami azt feltételezi, hogy nekem is közöm volt a dologhoz).
Nem lehordani akarom, mert tényleg miniatür részletekig kidolgozott, és precíz munkával volt ott, de nem a legötletesebbel. -
s3nki
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Ritkán szoktam ebbe a fórumba írni, de most megteszem több okból is. Az első és legfontosabb, hogy mély hálámat fejezzem ki a megjelent alkotásokért az alkotóknak. Sok modding verseny képeit néztem már végig és most már nyugodtan mondhatom felzárkóztunk. A kiállított gépek jórésze bármely puccos nyugati versenyen megállta volna a helyét, így komoly okunk van az örömre. A magyar modding társadalom felnőtt!
Az örömködés után következzen egy kis szomorkodás. Többen megemlítettétek, hogy inkább szakmai díjakat kellett volna osztani. Már most mondom, nem fogunk ilyet tenni. Aki emléxik az első két verseny utáni köpködésra a szakmai díjak miatt, az azt is tudja miért nem. Ott aztán ránk lett sütve a hozzánemértés, az elfogultság és egyéb vádak is. Ebből többet nem kérünk, köszönjük szépen!
A harmadik téma a szavazólapok ügye. Emiatt két érzés kavarog bennem. Egyrészt a döbbenet, más részt a szégyenkezés, hogy lehetővétettük. Védelmünkre legyen mondva, mint utólag megbeszéltük, egyikünknek sem jutott eszébe, hogy valaki ilyen módszerrel biztosít előnyt magának. Több embertől hallottam, hogy egyesek (neveket inkább hanyagolnám) bőszen töltögették a cetliket. Emellett, mivel résztvettem a szavazatok számlálásában még azt is tudom, hogy a szvazatok milyen arányban érkeztek be a gépekre, sőt azt is, hogy melyik gépnél fordult elő, hogy nyolc darab egyforma X-es szavazólap volt egymás után (a nyolc volt a legtöbb, de többször többen találkoztunk 3-5 ilyetén kitöltött lappal). Ez kb. azt jelenti, hogy egyszerre dobták be, és úgy is maradt a kupacban. Nagyon töröm a fejem, hogy ez a téma megér egy cikket, bár tudom ezzel legalább egy ember haragját (utálatát) kifogom váltani, de ez különösebben nem zavar, mivel az illetőt eddig sem kedveltem és ez az érzés most csak tovább erősödött.
Na tehát végezetül, summa summárum azt kell mondanom jó volt. Az eddigi legszínvonalasabb mezőny, az eddigi legtöbb érdeklődő (ami nagyon jót tesz a magyar moddingnak), az eddigi legnagyobb érdeklődés, és számomra a vélhető csalás(ok?) miatt a legnagyobb csalódás.
Feszeget belülről a dolog, nem tudom, hogy fogom megállni, hogy ne savazzak kicsit. ;)
A végére, KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI mindenkinek aki eljött és nem a nyeremény motiválta! Találkozunk egy év múlva!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
Tudod ki volt a sajtoreferens? Félre kellett volna hívni, hogy ''szerencsetekerjünk'' már egyet
Hogy megöregedett... Mármint mióta láttam a TVben...
Nem volt semmi baj a géppel. Ez is olyan mint mikor:
Két alteros művész sétál az utcán. Egyszercsak az egyik megszólal:
-Hé, oda ''rettyintsek'' a küszöbre?
-Hagyd úgy se értenék!
Ez áll fent nálunk. Bőrömön érzem, hogy a rokonok se értik mire jó ez, pedi g vannak műértők/képzőművészek a családban de ez nekik is túl absztrakt. Még kell egy kis ídő, hogy oda jussunk mint az autótuninggal. Jelenleg a ''kályhacsőkipufogónál'' tartunk moding terén, magyarán a házilagos megoldásoknál, de idő múlva mi is elérjük a manufakturális profi gárdával dolgozó tömeges moding stúdiók létjogosultságát. -
Xantomas
őstag
Az autó-számítógép kategória egyértelmű győztese a Subaru Impreza, amely egy érthetetlen kék henger, krómrudakkal.
Hajrá Bzoley
Rögvest mögötte az a gép, amely önmagában gépjármű, egy konkrét pimpmobil makett, amelyet a riporter megkönnyezett.
Ezen ritka nagyot derültempimpmobil
A Citroën-számítógép koncepcióját tekintve érdekes, de kiforratlan darabnak tűnt, amely ugyanakkor a hobbipluralizmus szellemében a faszámítógép kategóriában is indul.
Na igen...
Másik: valaki megmagyarázná töppedt agyamnak, mi az a hobbiplularizmus?
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Xantomas #206 üzenetére
Hát igen. Aki ismeri az Indexet, az tudja, hogy nekik csak ennyire futja. Szerintem még ehhez is nagyon összedugták a fejüket. Gőzük sincs az egészről, és írják a hülyeségeiket. Volt kinn egy fickó sajtóreferens kártyával, sokáig beszélgettünk. Bevallotta, hogy ő ilyet még életében nem látott. Ott magyaráztuk el neki, mit is keresünk ott és hogy mire jó ez az egész. Az ilyenek mit keresnek ott?! Hogy ilyeneket tudjanak írni? Legalább a Subarumat nem húzták le''érthetetlen kék henger''
-
bzoley
veterán
válasz
question man #205 üzenetére
Részvétem. Talán majd jövőre.
-
Xantomas
őstag
Egy új, de nem a lagújabb cikk rólunk...Bővebben: link
Már bánom, hogy ennyire félkész állapotban vittem el a házat. Még talán a maradék csiszolásra, festésre váro alkatrészeket, szárnyasan felnyíló előlapot, s a többi cuccot is vinni kellett volna.
Viszont nem is láttátok, hogy más színen világít a kész szélső plexi elől, ha a cd ill ha a winyó van használatban
[Szerkesztve] -
question man
tag
Felmentem én is ma a MTH-ra és szörnyű volt
találtam fent vagy 4 kiállítót és kb 6 gépet
mindenki elvitte a vasát mire oda értem. tudom hogy a verseny korábban volt de mégis jó lett volna nézelődni meg fényképezgetni
de sajna nem jött össze és ez nagyon letört a teljes napom el lett szúrva ezzel
pedig úgy vártam és készültem rá dehát már nem volt semmi olyan nagyon jó dolog sajna.
-
camino
tag
Végignéztem mégegyszer a képeket és az összes közül csak 1 gép volt ami nagyon nem tetszett... de ha a készítőjének tetszik... legyen neki igaza
Mindenesetre nálam azok a gépek nem jöttek be, amelyiken 100 kapcsoló és 1000 led virított... viszont mindenkinek más az ízlése
-
camino
tag
értem... tehát valami full-integrált mini alaplap lehet benne? valaki esetleg hátulról lefényképezte? mindenesetre olyan ronda lett, hogy az már szép...
kiállításra nagyon jól néz ki.... itthonra viszont nem a legpraktikusabb
köszi mindenkinek a rengeteg képet, mivel sajnos én nem voltam ottde jövőre mindenképpen kimegyek szétnézni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest