Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nki
csendes tag
Bezártunk, soha rosszabb kiállítást!
Köszi mindenkinek aki meglátogatott minket! -
s3nki
csendes tag
válasz
hankpoke #241 üzenetére
Az ominózus részt Parcival jól leleveleztem és le is töröltem. Teljesen felesleges volt beleszőni, nem a témához tartozott, egyszerűen csak sok lett a jóból és kijött ez is belőlem.
Amúgy az érdeklődés sokkal nagyobb volt idén, mint eddig bármikor, gondolom ez a Hungexpónak is köszönhető. Volt már kint TV számtechlap, ma adom a második telefonos rádióinterjút, szóval nem panaszkodhatunk.
[Szerkesztve] -
s3nki
csendes tag
Van a mod-tech Hallnak saját oldala. Egyébként továbbra sem támogatnék egy kizárást, mert továbbra is nehezen lehetne bizonyítani, hogy a helyezések miképp dőltek el. Mi szervezők tanultunk a történtekből, ennyit mondhatok.
-
s3nki
csendes tag
Üdv mindenki!
Az ígért cikket megírtam, de úgy döntöttem még sem teszem ki, hiszen nem a nagynyilvánosságra tartozik, csak arra a szűk körre akiket érint. Persze, ha már megírtam nem hagytam, hogy az enyészeté legyen, átkerült a blogomba. Akit érdekel olvassa el, természetesen szívesen veszem a véleményeket is!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
s3nki
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Ritkán szoktam ebbe a fórumba írni, de most megteszem több okból is. Az első és legfontosabb, hogy mély hálámat fejezzem ki a megjelent alkotásokért az alkotóknak. Sok modding verseny képeit néztem már végig és most már nyugodtan mondhatom felzárkóztunk. A kiállított gépek jórésze bármely puccos nyugati versenyen megállta volna a helyét, így komoly okunk van az örömre. A magyar modding társadalom felnőtt!
Az örömködés után következzen egy kis szomorkodás. Többen megemlítettétek, hogy inkább szakmai díjakat kellett volna osztani. Már most mondom, nem fogunk ilyet tenni. Aki emléxik az első két verseny utáni köpködésra a szakmai díjak miatt, az azt is tudja miért nem. Ott aztán ránk lett sütve a hozzánemértés, az elfogultság és egyéb vádak is. Ebből többet nem kérünk, köszönjük szépen!
A harmadik téma a szavazólapok ügye. Emiatt két érzés kavarog bennem. Egyrészt a döbbenet, más részt a szégyenkezés, hogy lehetővétettük. Védelmünkre legyen mondva, mint utólag megbeszéltük, egyikünknek sem jutott eszébe, hogy valaki ilyen módszerrel biztosít előnyt magának. Több embertől hallottam, hogy egyesek (neveket inkább hanyagolnám) bőszen töltögették a cetliket. Emellett, mivel résztvettem a szavazatok számlálásában még azt is tudom, hogy a szvazatok milyen arányban érkeztek be a gépekre, sőt azt is, hogy melyik gépnél fordult elő, hogy nyolc darab egyforma X-es szavazólap volt egymás után (a nyolc volt a legtöbb, de többször többen találkoztunk 3-5 ilyetén kitöltött lappal). Ez kb. azt jelenti, hogy egyszerre dobták be, és úgy is maradt a kupacban. Nagyon töröm a fejem, hogy ez a téma megér egy cikket, bár tudom ezzel legalább egy ember haragját (utálatát) kifogom váltani, de ez különösebben nem zavar, mivel az illetőt eddig sem kedveltem és ez az érzés most csak tovább erősödött.
Na tehát végezetül, summa summárum azt kell mondanom jó volt. Az eddigi legszínvonalasabb mezőny, az eddigi legtöbb érdeklődő (ami nagyon jót tesz a magyar moddingnak), az eddigi legnagyobb érdeklődés, és számomra a vélhető csalás(ok?) miatt a legnagyobb csalódás.
Feszeget belülről a dolog, nem tudom, hogy fogom megállni, hogy ne savazzak kicsit. ;)
A végére, KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI mindenkinek aki eljött és nem a nyeremény motiválta! Találkozunk egy év múlva!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Nyaralás topik
- Spórolós topik
- Amatőr csillagászat
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest