- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Ne haragudj, nem szándékos diszkrimináció, de néhol olyan tömörülés volt, hogy fizikailag nem fértem oda. Pedig nem egy kört mentem, hogy a lehető legtöbbet fotózhassak.
Melyik volt a te géped? Mondjuk ha a Bzoley Subaru-jához viszonyítunk, ahhoz képest merre?
Amúgy figyelitek az első képen azt a ''rosszarcú'' szakállas ámbört a TTS pavilonban...?
(belinkelem újra hátha valaki lusta visszakeresni a galéria-linket:Bővebben: link )
Ez a több szavazócetlivel szavazás...ez nekem az életbe eszembe nem jutna,....ilyen naív vagyok és böcsületes.
Ez vhogy annyir jellemző kis hazánkra időnként
[Szerkesztve] -
-
harry
veterán
Köznép és modding, hát igen... még réggebben, mikor infos haveroknak említettem, azok is csak néztek értelmesen, nem hogy egy olyan ember, aki csak néha gépezik. Márpedig szerintem ezt is lehet művészi fokon művelni, vagy akár csak poénból, hobbyként, mindegy.
Persze már dolgozom a következő projecten -
lapa
veterán
elmondom én pl. miért ''vagyok oda'' a gépért:
1. ezt használom otthon, és nem szeretném egy hétre nélkülözni
2. értékes dolgokat nem hagyok személyes felügyelet nélkül
3. kézzel bontható
részemről nem a becsvágy volt a döntő szempont az építés során, csak egy csendes gépet akartam csinálni. természetesen tökéletesen megértem azokat, akik büszkék az alkotásukra és minél több embernek meg szeretnék mutatni. -
harry
veterán
Nézd, én szívesen otthagyom a gépemet, hogy más is láthassa, aki sajnos hétvégén nem tud kimenni - de akkor tudni akarom hol lesz, és mennyire lesz elzárva. Nem attól félek, hogy ellopják, csak ugye nem tudom felügyelni a gépet, és azért nem szívesen hagyom egyedül úgy, hogy bárki fogdoshatja, vagy cseszteti az ajtót/paneleket, oldalát stb. De ha kellő képpen el van zárva, akkor jó (mint már említettem a radikalmodon, nekem az a megoldás tetszik, hogy a gépeket vitrinbe rakják, mint valami múzeumban, így bárki megnézheti, és a tulajdonos is nyugodt lehet: Bővebben: link)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest