Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Úgy érzem a dolgok ismeretében, hogy a következő kiállításra, már holnaptól elkezdtem a felkészülést.
Mivel a kudarcot mint szót nem ismerem, csak a tapasztalat szerzést, és a biznyításvágyat, érzem és tudom, hogy tudok olyat alkotni ami lemossa a következő mezőnyt (hú, de nagy az egó) viszont annyi új emberrel megismerkedtem, egy merő új ötletet és tudást szippantottam magamba, amitől úgy érzem, hogy ha a következő ház építésében valamiben elakadok, lesz kitől segítséget kerjek!
Na jó, mellesleg 2 szavazotot leadtam én is
Bzoleyéhez hasonló ötletek nekem is felröppentek, mármint az azonosítást, és a közvetlenebb kérdez-feleleket említve.
Sajnos szavazással kapcsolatban max csak annyit lehet tenni, hogy a szavazókat a belépő jegy számkódjával szortírozni, és az esetleges duplikált szavazatokat kiszűrni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest