- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Kalandor #221 üzenetére
Csupán az itt olvasottakra reagáltam: Bővebben: link
Elnézésedet kérem a nem egyértelmű fogalmazásért.
''Sajnos kishazánkban nem ritka a jogtalan előnyszerzés'' ugye az itt leírtakat nem kell elemeznem, azt hiszem megegyezhetünk abban, hogy ez az ország a lehetőségek hazája, sajnos nem kifejezetten jó értelemben - de hála Istennek ez a fórum nem erről szól.
''Szomorúnak tartom, hogy még azok közül is alkalmazzák, akik maguk is jól tudják, hogy mennyi munkával jár egy ilyen pályamunka elkészítése.'' Ezt a fentiekre gondoltam , mert én úgy értelmeztem a linkben leírtak alapján, hogy esetleg volt a résztvevők között valaki, aki a cetlik kitöltögetését sportként űzhette, így gondolván előkelőbb helyre kerülni.
Elismerem, nem biztos, hogy szerencsés megjegyzés volt, mindenkitől elnézést kérek, akit sértett a megjegyzés - nem az volt a szándékom. Sajnos jómagam nem tudtam kimenni, megnézni élőben, tehát amit leírtam, csak abból tudtam megítélni, amit itt olvastam.
Elnézéseteket kérem az OFF-ért, de úgy éreztem illik válaszolnom Kalandornak
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Üdv mindenkinek!
Sajnos kishazánkban nem ritka a jogtalan előnyszerzés. Szomorúnak tartom, hogy még azok közül is alkalmazzák, akik maguk is jól tudják, hogy mennyi munkával jár egy ilyen pályamunka elkészítése. Remélem a legközelebbi alkalommal végre sikerül felnőni ilyen szempontból a sokak által követendő európai normákhoz, és végre tényleg az nyerhet, akit a közönség a legjobbnak tart.
Azt pedig mégjobban remélem, hogy jövőre engem sem akadályoz meg semmi abban, hogy személyesen csodálhassam meg a műalkotásokat.
Bár már kifejeztem tiszteletemet a résztvevőknek fentebb néhány hsz-szel, most újra sok sikert kívánok a résztvevőknek a további munkákhoz; le a kalappal előttük elszántságukért, és kitartásukért
Szrerk.: Hú, most nézem csak, tényleg néhány hsz-szel feljebb - #143, hogy szaporodnak a hsz-ek
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Minden tiszteletem a résztvevőké
gege71.hu-nak pedig köszönet a galériáért
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest